Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok canım ne ağrı ne lekelenme vardı doktor kalp atışlarını duymadığında bende bi hafta bekledim sonra lekelenme başladı iki gün sonrada kendiliğinden düştü malesef
bende agrımın lekelenmemin filan olmamasına güveniyodum canm biraz daha yıkıldım şimdi
4 gün oldu benm 3 gün sonrada gideceğiz bi daha bakacak şimdi ben kürtaj yaptırayımmı bekleyeyimmi kararsız kaldım canm

canm dediklerime baktınmı onları denemişmiydin??:44:
geçen ayda vardı 12 mm bi yumi önden giden. onun için aslanpençesi içmiştim..
bu ay olmaz die düşünürken iki tane birden göründü..
aslında bu ay hiç bişe yapmasam mı die de düşünmüyo değilim yani..

rica ederim canım ne demek.. bunu bilmemen gayet normal..işte kurtulayımda nasıl..
şeytan dioki al bi kutu yasmin iç nolcak sanki..
ama işte pıhtılaşmadan dolayı oda riskli..
kullanmamam gereken 3 şeyin arasında..
1-doğum kontrol hapı
2-sigara
3-kuvvetli ağrı kesiciler...

Cnm yerleşme kanamasıdır o korkma bendede oldu 7.gün sonra ben korktum 8. Gün test yaptım ve hamileyim
inşallah seninde olacak tatlım korkma ama yat dinlenedinlene

moralini bozma canım benim. hemen kötüye yorma doktor bekle demiş yerleşme kanamasıdır bence. çoğu kişi de oluyormuş.

canısı nasılsın, var mı sıkıntın falan.

Kizlar insallah dediginiz gibi olur simdi yine baktim bisey yok..
Durulife canim benim biraz once leke geldi biraz korktum su an bisey yok yatiyorum.. Sen nasilsin?

bide öyle dene bakalım canm belki ilerlemez zaten bizim işler iice deneme yanılma yöntemine dönüştü...

o zaman akışına bırak bu ay hiç bişey yapma rahat ol ve doktorunun dediklerine uy sadece

Evet canim decorta basladim ilaclarla birlikte kullanmaya devam ettim opu olmadan bitmisti zaten opudan sonra da prednol kullandim.. insallah dedigin gibi olur canim umutlu olmak istiyorum:18:

seni üzmek istemezdim canım ama bu herkesde aynı olacak demek değil
bekle perşembe gününe kadar sonra doktorunu dinlersin

canım bende buna benzer bir şey yaşamıştım. inşallah bir mucize olur. 10. haftamdı, kürtaj yapmamak için ilaç verdi düşürdü canım bizim daktır.

canım bende buna benzer bir şey yaşamıştım. inşallah bir mucize olur. 10. haftamdı, kürtaj yapmamak için ilaç verdi düşürdü canım bizim daktır.
canm sanada geçmiş olsun..
senin 10. haftanmıs canm sen kalp atışlarını duyupta kaybetmişsindir herhalde canm dimi..
valla canm bende bekliyorum işte umudum azalıyor ama ne bileyim canm belki diyorum belki gelişirr

Evet canim decorta basladim ilaclarla birlikte kullanmaya devam ettim opu olmadan bitmisti zaten opudan sonra da prednol kullandim.. insallah dedigin gibi olur canim umutlu olmak istiyorum:18:

inşalah moralin düzelmiştir.
bu hafta sonu doktorla görüşmeye gidecektik ama karnım okadar ağrıyor ki gidemem herhalde
toplam 18 saat yol çekecem gidiş geliş. biraz daha dinlenmek istiyorum. bana uzun protokol yapıldı
en son bir dahakine kısa olsun istiyorum. 2 gün önce yapamam bir daha diyordum hatırlıyormusun
sen de moral vermiştin bana. neyse işte eşime bitkisel kürler uyguluyorum bir de avokadoya başlıcaz.

troidin var mı diye soracaktım. kısa protokol yaptı hulusi en sonuncusunda. öpüyorum.

Canım nasılsın yazışmaları okudum çok üzüldüm balımm çok geçmiş olsun İnş kendiliğinden düşer tatlımm İNŞ Rabbim senide tez zamanda sevindirir canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…