bende agrımın lekelenmemin filan olmamasına güveniyodum canm biraz daha yıkıldım şimdiyok canım ne ağrı ne lekelenme vardı doktor kalp atışlarını duymadığında bende bi hafta bekledim sonra lekelenme başladı iki gün sonrada kendiliğinden düştü malesef
geçen ayda vardı 12 mm bi yumi önden giden. onun için aslanpençesi içmiştim..canm dediklerime baktınmı onları denemişmiydin??:44:
yok canım ne ağrı ne lekelenme vardı doktor kalp atışlarını duymadığında bende bi hafta bekledim sonra lekelenme başladı iki gün sonrada kendiliğinden düştü malesef
bunu bilmiyodum canım nolur kusura bakma o zaman bu ay kistlerinden kurtulur sonrada bu tedavinle bebeğine kavuşursun inşallah
:
Cnm yerleşme kanamasıdır o korkmabendede oldu 7.gün sonra ben korktum 8. Gün test yaptım ve hamileyim
inşallah seninde olacak tatlım korkma ama yat dinlenedinlene
haklısın canım Allah insanlara insaf ve vicdan versin
tatlım bunua sevinmelisin bence çünkü çünkü bebekler damarlı bi bölgeye yerleşiyosa bu tarzda lekelenme oluyo korkma burda bi çok arkadaşımız yaşadı bunu
moralini bozma canım benim. hemen kötüye yorma doktor bekle demiş yerleşme kanamasıdır bence. çoğu kişi de oluyormuş.
canısı nasılsın, var mı sıkıntın falan.
Hoşgeldin kuzum nerelerdesinbakalımİyi akşamlar kızlarrrr nasılsınız
bide öyle dene bakalım canm belki ilerlemez zaten bizim işler iice deneme yanılma yöntemine dönüştü...geçen ayda vardı 12 mm bi yumi önden giden. onun için aslanpençesi içmiştim..
bu ay olmaz die düşünürken iki tane birden göründü..
aslında bu ay hiç bişe yapmasam mı die de düşünmüyo değilim yani..
geçen ayda vardı 12 mm bi yumi önden giden. onun için aslanpençesi içmiştim..
bu ay olmaz die düşünürken iki tane birden göründü..
aslında bu ay hiç bişe yapmasam mı die de düşünmüyo değilim yani..
rica ederim canım ne demek.. bunu bilmemen gayet normal..işte kurtulayımda nasıl..
şeytan dioki al bi kutu yasmin iç nolcak sanki..
ama işte pıhtılaşmadan dolayı oda riskli..
kullanmamam gereken 3 şeyin arasında..
1-doğum kontrol hapı
2-sigara
3-kuvvetli ağrı kesiciler...
1 ay kortizon kullandım demiştin. dekort galiba hemen sonra tedaviye mi başladınız? yoksa kortizonu tüp bebek ilaçlarını kullanırken de kullanıyormuydun?
Allahım inşallah pozitif sonucunu alırsın 9. gün. sonra 11. gün bakarlar. ben umutluyum senden olacak inşallah.
bende agrımın lekelenmemin filan olmamasına güveniyodum canm biraz daha yıkıldım şimdi
4 gün oldu benm 3 gün sonrada gideceğiz bi daha bakacak şimdi ben kürtaj yaptırayımmı bekleyeyimmi kararsız kaldım canm
Hoşgeldin kuzum nerelerdesinbakalım
dr uma kalsa hemen kürtaj ben beklemek istedim napalım canm ama işte cok üzülüyourmseni üzmek istemezdim canım ama bu herkesde aynı olacak demek değil
bekle perşembe gününe kadar sonra doktorunu dinlersin
bende agrımın lekelenmemin filan olmamasına güveniyodum canm biraz daha yıkıldım şimdi
4 gün oldu benm 3 gün sonrada gideceğiz bi daha bakacak şimdi ben kürtaj yaptırayımmı bekleyeyimmi kararsız kaldım canm
bitermi kuzum adam ların istekleri bitmezİyiym hayatımm çok yoruldum bugün pazar,market ,temizlik daha yeni oturdum canım eşim şimdi meyve istiyor of offff çok yoruyor bu adam beni isteklri bitmiyorsen nasılsın canımmmmmmmmmm
canım korkma inşallah tutunma lekesi bu oldu bu sefer inşallah
canm sanada geçmiş olsun..canım bende buna benzer bir şey yaşamıştım. inşallah bir mucize olur. 10. haftamdı, kürtaj yapmamak için ilaç verdi düşürdü canım bizim daktır.
Kizlar insallah dediginiz gibi olur simdi yine baktim bisey yok..
Durulife canim benim biraz once leke geldi biraz korktum su an bisey yok yatiyorum.. Sen nasilsin?
bitermi kuzum adam ların istekleri bitmez
nasıldı düğün?
Evet canim decorta basladim ilaclarla birlikte kullanmaya devam ettim opu olmadan bitmisti zaten opudan sonra da prednol kullandim.. insallah dedigin gibi olur canim umutlu olmak istiyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?