ohh ne güzel allah geçim versin yeni evlilereSüperdi canım çokk eglendik çok yorulduk valla kalabalıktı bol bol kurtlarımı döktüm canım sen nasılsın bebiş nasıl ,saglıgın nasıl bebemmm
canm sanada geçmiş olsun..
senin 10. haftanmıs canm sen kalp atışlarını duyupta kaybetmişsindir herhalde canm dimi..
valla canm bende bekliyorum işte umudum azalıyor ama ne bileyim canm belki diyorum belki gelişirr
canım aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. inşallah tutunma lekesidir.
saol canm benm Allah razı olsunCanım nasılsın yazışmaları okudum çok üzüldüm balımm çok geçmiş olsun İnş kendiliğinden düşer tatlımm İNŞ Rabbim senide tez zamanda sevindirir canım arkadaşım
sende çok zor seyler yasamıssın canm Rabbim evladını sana bagıslasın inş..canım benimki karışık oldu biraz. önceleri kese boştu uzun süre boş gebelik dedi kürtajla alalım dedi daktır sonra kürtaj olmaya gittiğim gün önce ultrasona baktılar ve bebişi gördüler hatta kalp atışlarınıda. 10 gün sonra kontrole gittiğimizde ikiz dedi ama kalp atışları yoktu sonradan bölünme olmuş tek yumurta ikizi olmuş ama yaşamıyodu. sonra kendiliğinden düşer diye bekledi hulusi bey. bir hafta sonra falan kanamam oldu, bir ilaç verdiler düşük için düşmezse de kürtaja alacaklardı. hastaneye gittiğimde orda düştü zaten. 3 gün sonra tam 1 sene olacak, bak şimdi bebişlerim büyüyolar çok şükür. bu hayatta herşey bizim için canım. inan ki ben düşük olunca rahatlamıştım çünkü başından beri iyi gitmiyodu benimseyememiştim. hep dedimki bir an önce bitsin de ben de önümü göreyim.
Canımm nasılsın ne yaptın balım bugünn nur hn ne dedi
Tatlım iyi düşün iyi olsun İNŞALLAH ama içimden bi ses hamile oldugunu söylüyor tatlım İNŞALLAH
bebeğim napalım gittik bu ayı pas geçiyoruz kist var yumurtalıklarda o sebepten bu ayı pas geçtik..
Allahim agzin bal yesin insallah icindeki his dogru cikar canim benim..
Balım sen o kadar emek verdin Başkente git gel kolaymı canım benim en son tranfere gittiginde yalnız gidicegini duymustum yemin ederim çok üzülmüstüm neyse arkadaşlardan yalnız olmadıgının ve sanırım durulif arkadaşımızda ynına gelmiş duyunca çokk sevindin canımm
ohh ne güzel allah geçim versin yeni evlilere
ben iyiyim canım bugün penisilin vardı yapıldı
çarşambada kontrole gidicez
off kimsede bişey konusmuyo yaa(
sağol fundacım amin ALLAHım dördüncüde yüzümü güldürdü herkesin gülsün inşallah seninde bebişlerin sımsıkı tutunur inşallah canım ne zaman test günün
ben sarı kafa değil konuşan arkadaş arıyoruma ha konuşan sarı kafa:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
ben sarı kafa değil konuşan arkadaş arıyorum(
sen naptın bıcı bıcı oldun mislendinmi?
Balina tukureyim cincon
Eki Görüntüle 641693 Eki Görüntüle 641690 Eki Görüntüle 641693 Eki Görüntüle 641690 Eki Görüntüle 641693 Eki Görüntüle 641690 Eki Görüntüle 641693 Eki Görüntüle 641690
Allahıımmmm bugün yerimde duramıyorum pembe leke gelmiş BENKAYRA anne oluyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?