ayy desene cimbom yeniyo benm kocanında keyfi yerinde olure tabii miss lendim şekerim
şimdide maç keyfi var evde önce kabustu 2-0 yeniliyodu cimbom valizimi hazırlamış evi terkediyodum beden ve ruh sağlığım bütünlüğüm açısından neyseki 3-2 öne geçti de evi terk etmekten kurtuldum
bende dün akşam 90+5 de fener golü atınca dediydim aynı lafı
benkayra tatlım sen neden decort kullandın tedavinde alerjik bi durumunmu vardı yada decortun tüp bebek tedavisindeki faydası nedir
Cansin sen ne diyim sana Allahim senin ne muradin varsa once bebek tabi her istedigini tez vakitte versin sana
ayy desene cimbom yeniyo benm kocanında keyfi yerinde olur
bebeğim şimdi biş sorcam sana..
bu soğan kürü adetten 7 gün sonra ve 15 gün boyunca yapılır dio ya..
benim bu gün adetin 3. günü...
ve diyelimki perşembeye bitti adet... 28 şubat
diğer perşembe de soğana başladım tarih 7 mart..
15 gün içtim soğanı diyelim 22 marta denk gelio..
e zaten ne kaldı ki diğer adete.. 1-2 gün..
olması gereken şekil bu mu:26::26:
Aslinda alerjim var sprey ve hap kullaniyordum ama dr.a soylememistim bunu decort gibi kortizonlu ilaclar vucudun bagisiklik sistemini dusurup vucudun savunma mekanizmasini durduruyormus vucut embriyoyu yabanci madde olarak algilayip atmaya calismasin diye yani..bende ilk kez kullandim insallah fayda etmistir..
sensin o taammııııııı
Aminnnnn o güzel dualarına canım benim...
evet canım eşinin keyfisi yerindedir...
bizimkide pek bi mesud
evet canım olması gereken bu ilk ay böyle ikinci ay adet biter bitmez başlanıyor...
valla canm benm adam tam fanatik oldugundan hiç çekilmiyo yenilince..evet canım eşinin keyfisi yerindedir...
bizimkide pek bi mesud
hııı anladım canım bendede alerji var bende arasıra avil dekort iğne yapıyorum o yüzden sormuştum
sendeki alerji nasıl benimki kaşınıp kızarıyo bazende dudaklarım gözüm şişiyo o zaman avil dekort iğne yapıyorum
Allah hepimize şifa versin
yani bunu bi ay daha mı yapıcam üle mi.. peki ilkini yaptığımda işe yararsa nolceeekk..
Bende de kasinti ve kizariklik oluyo ama benim seninki gibi degil tatlim..
hadi yaaa...
neyse canın sağolsun benim kıymetli canım arkadaşım...
Rabbim tek seferde bebeğine kavuştursun seni ve bebeğinin geleceği tedaviye yönlendirsin...
hoşgeldin canım..
selamm..
öncelikle bir doktora git ve kan ver gebeliğin kesinleşsin ona göre karar verirsin...
rapor 6 ay geçerli oluyor ayrıca raporu kullanmazsan hakkın gitmezki...
ya da bundan emin olmak için durumunu hastaneye sor almazsam hakkım yanarmı diye..
nasıl olsa kan vermek için gideceksin mutlaka sor eğer yanacaksa rapor hakkın tabiki raporunu al dursun..
merhaba...
ben son tüp denememi Ankara Başkent üniversitesinde yaptırdım..
2700 hastaneye 1000 tl de ilaçlara verdim...
selam canımcım...
az mı bakınıp çıkcan aynı ben gibi az bakınıp kalan işlerime döncem
gelmiş gitmişsin karşılaşamadık güzellik
valla canm benm adam tam fanatik oldugundan hiç çekilmiyo yenilince..
Hatta bebişimize bile zıbın almıştı galatasaraylı ben fanatik dogdum yazan
güldenim bu gece bana hiç pas vermiyosun ayran içip ayrımı düştük
valla bende seviyorum mac izlemeyi canm ama benmkiyle 4-12 olup sadece gece görüştükmü benle değilde maçla ilgilendimi sinirleniyorum bide bu aralar dahada ilgiye ihtiyacım var gibi geliyo..maç sever bi hatun olup eşine eşlik edersen o zaman fanatik eş ideal ben gayet memnunum valla...
ama erkenden almasaydınız keşke ya kötü olmuş şimdi o zıbını gördükçe üzüleceksin
maç sever bi hatun olup eşine eşlik edersen o zaman fanatik eş ideal ben gayet memnunum valla...
ama erkenden almasaydınız keşke ya kötü olmuş şimdi o zıbını gördükçe üzüleceksin
ama deme öleee yaa bi yandan tv izliyom programlarım var bi kaç kanalda hemde bi yandan da bana soru soran cancağızlarıma cevap yazıyom normal muhabbete geçemedim henüz neden pas vermiyim sana hem ben öğlen yazdım sana nirdesin işe başlamadınmı niye yoksun didimdi
ptesi yogundu canim temizlik ütü derken birde misafir öyle 5 dk bakim dedim.islerim bitemedi bile
yanlış anlamazsan seninki nasıl oluyoki ben bu alerjiyi çok araştırıyorum belki bi fayda bulurum diye ama istemezsen cevap vermek zorunda değilsin tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?