Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayy desene cimbom yeniyo benm kocanında keyfi yerinde olur

benkayra tatlım sen neden decort kullandın tedavinde alerjik bi durumunmu vardı yada decortun tüp bebek tedavisindeki faydası nedir

bebeğim şimdi biş sorcam sana..
bu soğan kürü adetten 7 gün sonra ve 15 gün boyunca yapılır dio ya..
benim bu gün adetin 3. günü...
ve diyelimki perşembeye bitti adet... 28 şubat
diğer perşembe de soğana başladım tarih 7 mart..
15 gün içtim soğanı diyelim 22 marta denk gelio..
e zaten ne kaldı ki diğer adete.. 1-2 gün..
olması gereken şekil bu mu:26::26:

benkayra tatlım sen neden decort kullandın tedavinde alerjik bi durumunmu vardı yada decortun tüp bebek tedavisindeki faydası nedir

Aslinda alerjim var sprey ve hap kullaniyordum ama dr.a soylememistim bunu decort gibi kortizonlu ilaclar vucudun bagisiklik sistemini dusurup vucudun savunma mekanizmasini durduruyormus vucut embriyoyu yabanci madde olarak algilayip atmaya calismasin diye yani..bende ilk kez kullandim insallah fayda etmistir..

Cansin sen ne diyim sana Allahim senin ne muradin varsa once bebek tabi her istedigini tez vakitte versin sana

sensin o taammııııııı
Aminnnnn o güzel dualarına canım benim...

ayy desene cimbom yeniyo benm kocanında keyfi yerinde olur

evet canım eşinin keyfisi yerindedir...
bizimkide pek bi mesud

evet canım olması gereken bu ilk ay böyle ikinci ay adet biter bitmez başlanıyor...

hııı anladım canım bendede alerji var bende arasıra avil dekort iğne yapıyorum o yüzden sormuştum

sendeki alerji nasıl benimki kaşınıp kızarıyo bazende dudaklarım gözüm şişiyo o zaman avil dekort iğne yapıyorum

Allah hepimize şifa versin

yani bunu bi ay daha mı yapıcam üle mi.. peki ilkini yaptığımda işe yararsa nolceeekk..

Bende de kasinti ve kizariklik oluyo ama benim seninki gibi degil tatlim..

ptesi yogundu canim temizlik ütü derken birde misafir öyle 5 dk bakim dedim.islerim bitemedi bile

valla canm benm adam tam fanatik oldugundan hiç çekilmiyo yenilince..
Hatta bebişimize bile zıbın almıştı galatasaraylı ben fanatik dogdum yazan

maç sever bi hatun olup eşine eşlik edersen o zaman fanatik eş ideal ben gayet memnunum valla...
ama erkenden almasaydınız keşke ya kötü olmuş şimdi o zıbını gördükçe üzüleceksin

güldenim bu gece bana hiç pas vermiyosun ayran içip ayrımı düştük

ama deme öleee yaa bi yandan tv izliyom programlarım var bi kaç kanalda hemde bi yandan da bana soru soran cancağızlarıma cevap yazıyom normal muhabbete geçemedim henüz neden pas vermiyim sana hem ben öğlen yazdım sana nirdesin işe başlamadınmı niye yoksun didimdi

maç sever bi hatun olup eşine eşlik edersen o zaman fanatik eş ideal ben gayet memnunum valla...
ama erkenden almasaydınız keşke ya kötü olmuş şimdi o zıbını gördükçe üzüleceksin
valla bende seviyorum mac izlemeyi canm ama benmkiyle 4-12 olup sadece gece görüştükmü benle değilde maçla ilgilendimi sinirleniyorum bide bu aralar dahada ilgiye ihtiyacım var gibi geliyo..
sadece o zıbın değilki canm bebeğimin bi sürü malzemesi var her duyan bişey getirmiş sonra yelek örmüşler her sırasında dua okuyup..
sonra ben ayakkabıya cok özeniyodum ilk duydugumda alacagm demiştim onu aldım
şimdi hiç birine bakmıyorum bakamıyorum zaten

öğlende yazdığını görmedim zira bugn akşama kadar çok yoğundum işe başladım tatil dönüşü bir sürü birikmiş işlerim vardı

cancazım şimdide çay demledim karadayıyı izliyoz eşimle bu diziye bayılıyoyum

ptesi yogundu canim temizlik ütü derken birde misafir öyle 5 dk bakim dedim.islerim bitemedi bile

öyle güzel işlerin var ki kurabiye kısmından bahsediyorum tabiki çok keyifli eminim onlardan kalan zamanda da evle ilgilenmek kolaymı canım...
iş hatunu oldun artık

Sara'ya benden çok selam.topiğe uğrayamıyorum malum ilk günler ev hayli kalabalık oluyo.inşallah nyavaş yavaş her şey düzene oturacak.

işte bu mesaj sana SEDAMU dan

yanlış anlamazsan seninki nasıl oluyoki ben bu alerjiyi çok araştırıyorum belki bi fayda bulurum diye ama istemezsen cevap vermek zorunda değilsin tabiki

Yok canim ne sakincasi olabilir benimki daha cok toza karsi surekli grip gibi oluyordum birde alerjik egzamam var dr.bana bir hap ve burun spreyi verdi omur boyu kullanacakmisim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…