valla bende seviyorum mac izlemeyi canm ama benmkiyle 4-12 olup sadece gece görüştükmü benle değilde maçla ilgilendimi sinirleniyorum bide bu aralar dahada ilgiye ihtiyacım var gibi geliyo..
sadece o zıbın değilki canm bebeğimin bi sürü malzemesi var her duyan bişey getirmiş sonra yelek örmüşler her sırasında dua okuyup..
sonra ben ayakkabıya cok özeniyodum ilk duydugumda alacagm demiştim onu aldım
şimdi hiç birine bakmıyorum bakamıyorum zaten
öğlende yazdığını görmedim zira bugn akşama kadar çok yoğundum işe başladım tatil dönüşü bir sürü birikmiş işlerim vardı
cancazım şimdide çay demledim karadayıyı izliyoz eşimle bu diziye bayılıyoyum
Sara'ya benden çok selam.topiğe uğrayamıyorum malum ilk günler ev hayli kalabalık oluyo.inşallah nyavaş yavaş her şey düzene oturacak.
işte bu mesaj sana SEDAMU dan
öyle yaptım canmama yaaa ne çok şey alınmış öleee..
ilk fırsatta hepsini topla ve pek fazla kullanmadığın bir yere kaldır gözünün önünde durmasın..
ama yaaa ne çok şey alınmış öleee..
ilk fırsatta topla ve pek fazla kullanmadığın bir yere kaldır gözünün önünde durmasın..
bizde de önce maç ara ara karadayı yine ara ara yetenek sizsiniz var bu akşam kanallar arasında başımız döndü hepsinde de tek ortak şey çaaayyyyy...
çay love you
Yok canim ne sakincasi olabilir benimki daha cok toza karsi surekli grip gibi oluyordum birde alerjik egzamam var dr.bana bir hap ve burun spreyi verdi omur boyu kullanacakmisim..
gözün aydın canımm benimm herşey yolundaymış çok şükürr pıtpıtları da duymuşsunuzz süper haber..selam canlar doktordan yeni geldim hemn bilgi vereyim dert ortaklarıma can yoldaşlarıma çok şükür keseyide kalp atışlarınıda duyduk kızlar bebişler ikizmiş
benim rüyama göre de günü yok ama değeri 400 lerdeydii..önceki gece de kucağımda ikiz bebişleri gördüm tosuncuklardı ne güzellerdi Rabbim hepimize nasip etsin böle güzel ve sağlıklı evlatları inşaaalllaahh.....yemesen yeme ısırgan ısırmasın senii hııh işteeyok yemicem ısrgan ıssırır beni
evet hava güzel emel daha iyi ohss den sonra bi de yarın test günü benim rüyama göre
deryadan da iyi haber almak istiyorum güzel haberler almak istiyorum yiterrrrr kötü günler geride kalmalı
Aminnnnn hayır olsun umudumsun sen benim bi güzel haberini alayım elife de diyorum kendim kadar sevincem...
çok fena hakediyorsun zamanı geldi artık
Tatlımm ben de çok çektim alerjiden aylarca avil decort vuruldumm...şişip kızarıyordumm o aralar şiştim mahvoldumm halaaa girp falan olunca avil dikloron olduğum için 2 yıldır alerjik öksürük de dahil hiç bir sıkıntım yok..ama desen ki sana ne dokunuyoo...ilk alerji olduğumda yıllar önce testlerimi yaptırdım ama bulamadı doktor...çıkmadı yanii bişey ilkbahardı ve çilek domates kızartma hamurişi börek yumurta sucuk sosis vs bisüürü şeyi ve toprağa dokunmamı yasakladı o sene 10 kilo verdimm sadece yeşillik ve limonlu salata yiyerek...bu sefer de kurban bayramı sonrasıydı işyerimde de boya tadilat vardı kokudan ofiisimde çalışımıyordumm... kurban eti tteiklemişş kimyasal maddeler de patlatmışş ben fosur fosur kabardımm...iğnelerle toparladım ama o gün bugündür doya doya çamaşır suyuyla porçözle temizlik yapamıyorum amaa öksüürğüm bile olmuyor kolay kolay...hııı anladım canım bendede alerji var bende arasıra avil dekort iğne yapıyorum o yüzden sormuştum
sendeki alerji nasıl benimki kaşınıp kızarıyo bazende dudaklarım gözüm şişiyo o zaman avil dekort iğne yapıyorum
Allah hepimize şifa versin
canlarr ya bişey sorucamm ben idrarımı yaparkenn kasıklarımda agrılar oluyoo korkuyorum sanki içerden bişeyler düşecek gibi geliyooo ara ara batmalar oluyooo herkezde oluyomuu ilaçlarmıı yan etki yapıyo acaba..
slm canlarrrrrr ben geldim nekadar kalabalık form böle maşşallah
nasılsınız inşşş herkes iidir
işte sonunda dek geldikkk....
nasılsın canımcım...
öyle yaptım canm
çay love you
anladım canım sen en azından neye karşı olduğunu biliyosun ben onuda bilmiyorum testlerimde hiç bişey çıkmıyo
gözün aydın canımm benimm herşey yolundaymış çok şükürr pıtpıtları da duymuşsunuzz süper haber..Rabbim 9 ay sağlıkla devamını ve kucağına almayı nasip etsinn inşaallah.....
benim rüyama göre de günü yok ama değeri 400 lerdeydii..önceki gece de kucağımda ikiz bebişleri gördüm tosuncuklardı ne güzellerdi Rabbim hepimize nasip etsin böle güzel ve sağlıklı evlatları inşaaalllaahh.....yemesen yeme ısırgan ısırmasın senii hııh iştee
Tatlımm ben de çok çektim alerjiden aylarca avil decort vuruldumm...şişip kızarıyordumm o aralar şiştim mahvoldumm halaaa girp falan olunca avil dikloron olduğum için 2 yıldır alerjik öksürük de dahil hiç bir sıkıntım yok..ama desen ki sana ne dokunuyoo...ilk alerji olduğumda yıllar önce testlerimi yaptırdım ama bulamadı doktor...çıkmadı yanii bişey ilkbahardı ve çilek domates kızartma hamurişi börek yumurta sucuk sosis vs bisüürü şeyi ve toprağa dokunmamı yasakladı o sene 10 kilo verdimm sadece yeşillik ve limonlu salata yiyerek...bu sefer de kurban bayramı sonrasıydı işyerimde de boya tadilat vardı kokudan ofiisimde çalışımıyordumm... kurban eti tteiklemişş kimyasal maddeler de patlatmışş ben fosur fosur kabardımm...iğnelerle toparladım ama o gün bugündür doya doya çamaşır suyuyla porçözle temizlik yapamıyorum amaa öksüürğüm bile olmuyor kolay kolay...
Tatlımm ben de çok çektim alerjiden aylarca avil decort vuruldumm...şişip kızarıyordumm o aralar şiştim mahvoldumm halaaa girp falan olunca avil dikloron olduğum için 2 yıldır alerjik öksürük de dahil hiç bir sıkıntım yok..ama desen ki sana ne dokunuyoo...ilk alerji olduğumda yıllar önce testlerimi yaptırdım ama bulamadı doktor...çıkmadı yanii bişey ilkbahardı ve çilek domates kızartma hamurişi börek yumurta sucuk sosis vs bisüürü şeyi ve toprağa dokunmamı yasakladı o sene 10 kilo verdimm sadece yeşillik ve limonlu salata yiyerek...bu sefer de kurban bayramı sonrasıydı işyerimde de boya tadilat vardı kokudan ofiisimde çalışımıyordumm... kurban eti tteiklemişş kimyasal maddeler de patlatmışş ben fosur fosur kabardımm...iğnelerle toparladım ama o gün bugündür doya doya çamaşır suyuyla porçözle temizlik yapamıyorum amaa öksüürğüm bile olmuyor kolay kolay...
inş. öyle olurum canm ama bi vakit toparlanacagımı zannetmiyorum aile hekimimlede görüştüm kürtaj olursa 3 gün rapor verecek gelmicem işe..en iyisini yapmışsın bi de durum kesinleşirse daha çabuk adapte olcaksın hayatına..
eet balım yaa denk gelemiyoruz bayadır
nasıl olayım cnm ii olmak için çalışıyorum sen nasılsın
en iyisini yapmışsın bi de durum kesinleşirse daha çabuk adapte olcaksın hayatına..
he canım müslüm babanın yanındaki hatun nasıl diyosa öle çay love you
ısırganı yicem ama biri yapmış olursa ben yapmam
ben durumunu ikramayadan öğrendim aslında sanırım kimyasal oldu bende ikinci tedavi de olmuştu kimyasal değerim 200 leri gördü ama olmadı
zaman hem kayıp hem ilaç bize yaşayıp gidiyoruz işte
saol ak güvercinim bekliyorum canım işte napayım Rabbim ol dedimi neler olmuyoki diye umudumu kesmedim..cnm şimdi geçmişte gördüm haberi geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm
ALLAH sabır versin cnm inş bir mucuze olur perşembeye kadar beklemekle ii yapmışsın biliyorum kaybetmek daha acı ama hep şükretmeliyiz hayatında 1 kez bile hamile kalamayanlar var
inşşş bir gün bebeğine sağlıkla sıhatle kavuşacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?