Tüp Bebek Günlüğümüz !

inş. öyle olurum canm ama bi vakit toparlanacagımı zannetmiyorum aile hekimimlede görüştüm kürtaj olursa 3 gün rapor verecek gelmicem işe..
bursada kalacak otel veya bi yer ayarlayabilirsem eve bile gitmicem

hadi yaa o kadar kötümüsün yanii
inşallah evine döndüğünde herşeyi geride bırakmış olursun ne denirki bu durumda çok zor gerçekten

öyle güzel işlerin var ki kurabiye kısmından bahsediyorum tabiki çok keyifli eminim onlardan kalan zamanda da evle ilgilenmek kolaymı canım...
iş hatunu oldun artık

canımmmm cok teşekkürederim begenmene sevindim allah saglik sihhat versin yapiyoruz biseyler.ev işi bitermi 2 kiside olsak bitmez ))

saol ak güvercinim bekliyorum canım işte napayım Rabbim ol dedimi neler olmuyoki diye umudumu kesmedim..
inş. hepimiz en kısa zamanda alırız yavrularımızı canm hepimizin buna ihtiyacı var

inş cnm tek ilacımız sabır rabbşm sabır versin sakın kendimi çok yıpratma ben ilk kaybımda çok üzüldüm çok ağladım belkide rabbim affetsin isyan ettim ama başıma daha kötü şeyler geldi sakın isyan etme rabbime sığın

Ağlamak istiyorum resmen tomam bi bağırdı makinaya çamaşır atıyorum diye
sürekli söyleniyor iş yaparken eve gelince yemek yokum diyo ütülü bişii kalmayınca söyleniyor yapıtım deyince bağırıyor napıyım ben evi hâli içler acısı kaç gündür kadın bekliyorum yarın gelicek neyse ki
resmen bunaldım makinede bulaşıklar var yerleşecek napıyım şimdi siz söyleyin

hadi yaa o kadar kötümüsün yanii
inşallah evine döndüğünde herşeyi geride bırakmış olursun ne denirki bu durumda çok zor gerçekten
canm nedurumda oldugumu bilmiyorumki bi bakmışsın haha hihi gülüp geçiyorum bi bakmışsın kalbime bıcak saplanıyo dalıp gidiyorum
hani sen demiştin ya ne yerdee ne göktesiinnn diye işte aynen öyleyim canm..
raporuda kendim istedim dr 3 gün vereyim dedi..
eve gitmemek istememinde sebebi durdugumuz odamız küçük o odada gömme dolap var yapılacak baska seyler filan var onlarla ilgili bebeğe dair planşar bile yapmıstım odaya girdimmi ruhum daralıyo

cok okuyamadim ama sanirim kürtaj...allah sana saglik sıhhat versin.her serde bir hayir vardir.baskada tesellisi yok bu işin.o kadar canim yandiki kalbim icim acidiki ama hayat bize yine devam ettikce umut hep var olacak canim allah yardim etsin

canm korkuyorum zaten Rabbime Bebeğim sağlık ver bana bağısla Allah 'ım egerki benm için hayırlı değilde kaybedeceksem bu bebeği seytanın vesvesesinden koru rabbim diyorum..çünkü çok aklımı karıstıyo bu düşünceler ama teslim olmıcam o seytana üzülcem ağlıcam ama Rabimin vardır bibildiği dicem

Geceniz iyi olsun hanımlar yarın şap şahane birgüne uyanalım inşallah

saol arkadaşım güzel dileklerin için..evet canm bebeğim gelişmemiş kalp atımları yoktu 1 hafta bekleyip kontrolden sonra kürtaj olabilirm..hayırlısı canm ne diyeyim kelime bulamıyorum konusmak için..evet içim cok acıyo yanıyoo herkese karsı güçlü durmaya calısıyorum onların yanında güçlüde duruyorum ama yanlız kalınca korkuyorum tutamıyorum kendimii

Geceniz iyi olsun hanımlar yarın şap şahane birgüne uyanalım inşallah

gidiyomusun ısırganlı salatamın tarifini görmeden hemde aaaa ne ayıp ama

hadi dit dit kocişin kollarına belkim bebeğin gelmek için sabırsızlanıyodur

selamlar kızlaaar
yine muhabbete ortadan dalıp bişey sormak istiyorumm. aranızda lucrin depot kullanan oldu mu? bu iğneden sonra korunmam gerekir mi napcamı bilemedim? hemşire bişey olmaz normal hayatına devam et dedi ama prospektüsünde hamileyken kesinlikle kullanılmamalı hamile olduğunuzu öğrendiğiniz anda doktorunuza başvurunuz şeklinde çarpıcı açıklamaları var:)
bi deee hemşire, depottan emin değilim ama lucrin kullanırken hamile kalanlar oldu dedi. şimdi burda ne demek istedi onu da anlamadım. başı çok kalabalıktı soramadım da. şimdi hasta lucrin kullanırken gebe kaldığını öğrendiyse zaten evvelden işi pişirmiştir okadar küçük keseyi doktor görür mü regl halinde olmuyo mu bu kız? ki ben depotla zaten şuan menapoz halindeyim adet olmadan tedevi görcem değişik bi süreç yaşıyorum.2. soru lucrin kullanırken gebe kalınabiliyo demek istediyse bu kızın opuda doğal oluşan embriyosu zarar görmez mi? napsın bu kız kafası çok karışık

nfy canım kusura bakma senin durumunu bilmiyodum. Allah yardımcın olsun. çok dua et. ben de dua edicem senin için

nfy canım kusura bakma senin durumunu bilmiyodum. Allah yardımcın olsun. çok dua et. ben de dua edicem senin için
ne kusuru canm yaa estagfirullah öyle seymi olur...
saol Allah razı olsun canm Rabbim kabul etsin dualarımızı inş..

Şekerlerr yine ben geldim ne var yokk turkuaz naber balımm bugün dönemedim sana kusura bakma 5 gibi arim dedim sonra eşin erken geliyor diye aramadım naber şekerr

canlarım ben çıkıcam birazdan hepiniz kendinize çok iyi bakın.. musait olan arkadaşlarım benm için meleğim için sifa olsun diye dua edebilirlermi..
herkese hayırlı geceler Allah a emanet olun inş..

Tekrar hoşgeldin cnm

Canım napıyosun eşime kızdım yatmadım oda bana kızdı gitti yattı şimdi ayyy göbegi benimlemi kesildi ne bunaltıyor bazen iki dedikodu yaptırmıyor canım seninde ev iş güç çok sanırım sanırım yarın kadın geliyor temizlige ohh kıyı köşe temizlesin seninde şöyle bi için açılsın Valla benim sadece ütüm ve yemegim kaldı yarına çokk mutluyumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…