inş. öyle olurum canm ama bi vakit toparlanacagımı zannetmiyorum aile hekimimlede görüştüm kürtaj olursa 3 gün rapor verecek gelmicem işe..
bursada kalacak otel veya bi yer ayarlayabilirsem eve bile gitmicem
öyle güzel işlerin var ki kurabiye kısmından bahsediyorum tabiki çok keyifli eminim onlardan kalan zamanda da evle ilgilenmek kolaymı canım...
iş hatunu oldun artık
saol ak güvercinim bekliyorum canım işte napayım Rabbim ol dedimi neler olmuyoki diye umudumu kesmedim..
inş. hepimiz en kısa zamanda alırız yavrularımızı canm hepimizin buna ihtiyacı var
Batma etkisini ilaçlar yapmaz bebeklerden olabilir bu ama daha çok erken yorum yapmak için hem merak etme bişiler düşmez canım
canm nedurumda oldugumu bilmiyorumki bi bakmışsın haha hihi gülüp geçiyorum bi bakmışsın kalbime bıcak saplanıyo dalıp gidiyorumhadi yaa o kadar kötümüsün yanii
inşallah evine döndüğünde herşeyi geride bırakmış olursun ne denirki bu durumda çok zor gerçekten
canm korkuyorum zaten Rabbime Bebeğim sağlık ver bana bağısla Allah 'ım egerki benm için hayırlı değilde kaybedeceksem bu bebeği seytanın vesvesesinden koru rabbim diyorum..çünkü çok aklımı karıstıyo bu düşünceler ama teslim olmıcam o seytana üzülcem ağlıcam ama Rabimin vardır bibildiği diceminş cnm tek ilacımız sabır rabbşm sabır versin sakın kendimi çok yıpratma ben ilk kaybımda çok üzüldüm çok ağladım belkide rabbim affetsin isyan ettim ama başıma daha kötü şeyler geldi sakın isyan etme rabbime sığın
Geceniz iyi olsun hanımlar yarın şap şahane birgüne uyanalım inşallah
saol arkadaşım güzel dileklerin için..evet canm bebeğim gelişmemiş kalp atımları yoktu 1 hafta bekleyip kontrolden sonra kürtaj olabilirm..hayırlısı canm ne diyeyim kelime bulamıyorum konusmak için..evet içim cok acıyo yanıyoo herkese karsı güçlü durmaya calısıyorum onların yanında güçlüde duruyorum ama yanlız kalınca korkuyorum tutamıyorum kendimiicok okuyamadim ama sanirim kürtaj...allah sana saglik sıhhat versin.her serde bir hayir vardir.baskada tesellisi yok bu işin.o kadar canim yandiki kalbim icim acidiki ama hayat bize yine devam ettikce umut hep var olacak canim allah yardim etsin
Geceniz iyi olsun hanımlar yarın şap şahane birgüne uyanalım inşallah
nfy canım kusura bakma senin durumunu bilmiyodum. Allah yardımcın olsun. çok dua et. ben de dua edicem senin içinsaol arkadaşım güzel dileklerin için..evet canm bebeğim gelişmemiş kalp atımları yoktu 1 hafta bekleyip kontrolden sonra kürtaj olabilirm..hayırlısı canm ne diyeyim kelime bulamıyorum konusmak için..evet içim cok acıyo yanıyoo herkese karsı güçlü durmaya calısıyorum onların yanında güçlüde duruyorum ama yanlız kalınca korkuyorum tutamıyorum kendimii
ne kusuru canm yaa estagfirullah öyle seymi olur...nfy canım kusura bakma senin durumunu bilmiyodum. Allah yardımcın olsun. çok dua et. ben de dua edicem senin için
Tekrar hoşgeldin cnmŞekerlerr yine ben geldim ne var yokkturkuaz naber balımm bugün dönemedim sana kusura bakma 5 gibi arim dedim sonra eşin erken geliyor diye aramadım naber şekerr
Tekrar hoşgeldin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?