Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnm bunlar böyle çok sinirliyim bu gece
konuşucam kadınla haftada 1 gelsin tuzlu olacak ama napiim yaptırmıyo yapamıyorum zaten
gelsin haftada 1 ütümüde yapsın temizlesin gitsin
şunu anladım Allah kimseye muhtaç etmesin

Şekerlerr yine ben geldim ne var yokk turkuaz naber balımm bugün dönemedim sana kusura bakma 5 gibi arim dedim sonra eşin erken geliyor diye aramadım naber şekerr
mehtabim bugun anam agladi dip.kose temizlik yaptimmm oldum bittim dedim yarunda balkonu yapatim bi de utuleri bitiririm.sonra yemek olayina giristim buzim evi de habire mutfagin lavabisundan su basiyo anam soyle bi baktim halinin bi kenari islanmis eyvahhh dedimmm halilari kurtarsim ama yerleri.kurtaramadim bacimm sakir sakir heryer su oldu eltimle kaynim bizdeydi bunlar soyundular saolsunlar supurge cekpas bilmemne biz giristik ise kmutfaktan o pis sulari cektik koridorsan tuvalete sabunladik bi fasil ustune domestosladik ustune duruladik.temizlik bezlerini cope attim terlikleri.makinaya attim dunyanin camasiri cikti belim iki buklum.dik.duramiyom agrisindan.dua.ediom gece su basmasin evi tikadik bezle boruyu tikabmis su gitmio.
apartmandakileri.tembihledik suyu kullanmayin diye ama.anlayana basina gelmeyen bilemez oglen sucu gelcek bakalim .aman ne cok yazdim:))evt tatlim esim gelmis oluyo erkenden iyi etmissin yrin konusuruz..sen naptin..
canlarım ben çıkıcam birazdan hepiniz kendinize çok iyi bakın.. musait olan arkadaşlarım benm için meleğim için sifa olsun diye dua edebilirlermi..
herkese hayırlı geceler Allah a emanet olun inş..

okuruz tabi kuzum ...sonuc ne olursa olsun aktan hayirkisi bebegim..

Canım yaa ablan üst katta oturmuyormu arada yardıma falan insin söylemen gerekmiyorki tabiki büyük temizlik için 20 günde falan kadın alırsın yaa bacım keşke yakınlarında olsam yardımcı olurdum tatlım Valla :2::2:

aminnn cnm aminnn ben bunu transferden sonra ve elim.kesildiginde cok iyi anladim.gelsin valla 15 de bir gelse bile yetr is yapmadiktan sonra oturdugun yerde utunu sende yaparsin.

var kuzumda boşver hakkını yiyemem 4 yemeğime varınca yaptı ama yetişemiyo artık
kaç hafta oldu çıkmadı bile oturma harici
bilmiyorum canım kimseye eyvallah etme gelir haftada bir temizler gider inan nasıl bunaldığımı anlatamam

aminnn cnm aminnn ben bunu transferden sonra ve elim.kesildiginde cok iyi anladim.gelsin valla 15 de bir gelse bile yetr is yapmadiktan sonra oturdugun yerde utunu sende yaparsin.
amin kuzum nasıl bunaldım bi bilsem sağlıkla bi doğursam başka bişii istemiyorum artık çok zor birinden bişii beklemek
benim öyle böle ütüm olmuyo çok fazla bahsettim ya eşim gece çok terliyo en az 3 atlet 3 tişört gidiyo bi gecede
nevresim cabası gömlek saymıyorum bile
şu 2 gündür insanlar boğdu beni...

aysegulum ne demis atalar tirnagin varsa basini kasi.ama ablanlara da bise demiyom inan herkes kendi isini yapmaktan acizz

Olsun tatlım sıkma canını yapılır olur biter, kendini üzme kadınla konus arada gelsin bence eşin ne diyor bu konuda? peki canım pazar günleri eşin biraz yardımcı olsa süpürge falan açsa ortalıgı falan toparlasa iyi olur asıl yaa bunalma sakın canımm bebişde etkilenirr

aysegulum ne demis atalar tirnagin varsa basini kasi.ama ablanlara da bise demiyom inan herkes kendi isini yapmaktan acizz
aynen öyle canım bende bişii demiyorum çok zor bi eşi var gerçekten onla uğraşmak ayrı
çocuğu var bide dışarı el işi yapıyo ki yapmak zorunda gerçekten
böle kaldım bende annemde gelemiyo offf canım ya bide eşimin ablası çok canımı sıktı....

ooofff gelsin diyo yapıyo adam elinden geldiğince ama erkek işte zaten yoruluyo vücut ağır gelince dinlenmek istio
gelsin kadın yapsın diyo canım ya zor vallahi hem zor buluyoruz bebeği hem kendini yorun diyo
sen naptın kuzum histeroskobi işini

Canım yaa ablanda haklı erkeklerle ugraşmak zor eşinin ablası neden canını sıktıki yaa

gorumce mi hayirdir ne yapti kuzum

Canım yaa ablanda haklı erkeklerle ugraşmak zor eşinin ablası neden canını sıktıki yaa
offff kuzum ya nasıl anlatıyım ev aldık sütlücede bilirsin sen internette buldum çok uygundu adam sıkışmış eşimin arabasını verdik üstüne kredi çekelim dedik
sonra ablasınada babası bi ev almıştı onu sattı aynı dönemde sonra ablası küçük görümceme ibrahim benim evime güvenip ev mi alıyo demiş biz nasıl üzülmüştük babam evini sattı ya başka almazsa diye nasıl şaşırdık anlatamam biz van dayken annesine dünyanın parasını yolladık hep borç yapmış babamda habersiz rahmetli
ordayken kaç tane ev alırdık hep verdik onlara ev alınınca hep sevindik böyle düşünüyo olması nasıl üzdü anlatamam ki çok severdim ben onu

Canım en son geçen salı adetin 5i günü başka dr gitti yarım saat inceledi göremedi bende kendi dr aradım anlattım dediki zatem mercimek kadar görememesi normaldir histeroskopiye gerek yok gel başlıyalım dedi benim polip 4 mm normalde kadınlar 2 cm bile hamile kalabiliyormus dediki kafanı daha karıştırma dedi gel mart adetinde başlıyalım dedi bende düşündümki tatlım kendi dr gittigimde adet olmamıstım zor gördü polipi çok miniktiya diger dr gittim 5. günümdü belkide adetle 4 mm polip gitti diye düşünüyorum göremediğine göre İNŞALLAH öyledir balımm başlıyoruz bu sefer İNŞALLAH Allahtan bi keder çıkmassa yani bacımmm çok dua et sedayla İNŞALLAH 40 larımız karışcakk demi sedoşşşşşş

Ayy canım ya oluyor işte kardeşler arasında böyle şeyler babası sanırım kızlarınada bayagı düşkün anladıgım kadarıyla siz tedavilerde falanda istememiştin öyle hatırlıyorum canım ne yapıcan bacım saglık olsun yaa siz ne kadar oldu evi alalı hayırlı olsun tatlım Valla bende hürrüyet emlaktan ev bakınıyordum şimdi bizde istiyoruz İNŞALLAH şimdiye kadar çok paralarımız gitti bu tedavilere ama İNŞALLAH İlk bebişimizi olur canım ne kadara aıldınız içine girmeyi düşünüyormusunuz canımm

inşallah canım öyledir eee niye o zaman histeroskobi diye tutturmuş para alsın diye mi
inşallah olacak canım ne güzel ların karışsın işte ayyyy çok güzel olucak şimdiden heyecanlandım

yesss bebeemm..aysegul ne takiosun cnm ya bosver konussun dursunlar.bugunlerde cok hassassin hamilemisin ne:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…