Cnm bunlar böyle çok sinirliyim bu geceCanım napıyosun eşime kızdım yatmadım oda bana kızdı gitti yattı şimdiayyy göbegi benimlemi kesildi ne bunaltıyor bazen iki dedikodu yaptırmıyor canım seninde ev iş güç çok sanırım sanırım yarın kadın geliyor temizlige ohh kıyı köşe temizlesin seninde şöyle bi için açılsın Valla benim sadece ütüm ve yemegim kaldı yarına çokk mutluyumm
mehtabim bugun anam agladi dip.kose temizlik yaptimmm oldum bittim dedim yarunda balkonu yapatim bi de utuleri bitiririm.sonra yemek olayina giristim buzim evi de habire mutfagin lavabisundan su basiyo anam soyle bi baktim halinin bi kenari islanmis eyvahhh dedimmm halilari kurtarsim ama yerleri.kurtaramadim bacimm sakir sakir heryer su oldu eltimle kaynim bizdeydi bunlar soyundular saolsunlar supurge cekpas bilmemne biz giristik ise kmutfaktan o pis sulari cektik koridorsan tuvalete sabunladik bi fasil ustune domestosladik ustune duruladik.temizlik bezlerini cope attim terlikleri.makinaya attim dunyanin camasiri cikti belim iki buklum.dik.duramiyom agrisindan.dua.ediom gece su basmasin evi tikadik bezle boruyu tikabmis su gitmio.Şekerlerr yine ben geldim ne var yokkturkuaz naber balımm bugün dönemedim sana kusura bakma 5 gibi arim dedim sonra eşin erken geliyor diye aramadım naber şekerr
canlarım ben çıkıcam birazdan hepiniz kendinize çok iyi bakın.. musait olan arkadaşlarım benm için meleğim için sifa olsun diye dua edebilirlermi..
herkese hayırlı geceler Allah a emanet olun inş..
mehtabim bugun anam agladi dip.kose temizlik yaptimmm oldum bittim dedim yarunda balkonu yapatim bi de utuleri bitiririm.sonra yemek olayina giristim buzim evi de habire mutfagin lavabisundan su basiyo anam soyle bi baktim halinin bi kenari islanmis eyvahhh dedimmm halilari kurtarsim ama yerleri.kurtaramadim bacimm sakir sakir heryer su oldu eltimle kaynim bizdeydi bunlar soyundular saolsunlar supurge cekpas bilmemne biz giristik ise kmutfaktan o pis sulari cektik koridorsan tuvalete sabunladik bi fasil ustune domestosladik ustune duruladik.temizlik bezlerini cope attim terlikleri.makinaya attim dunyanin camasiri cikti belim iki buklum.dik.duramiyom agrisindan.dua.ediom gece su basmasin evi tikadik bezle boruyu tikabmis su gitmio.
apartmandakileri.tembihledik suyu kullanmayin diye ama.anlayana basina gelmeyen bilemez oglen sucu gelcek bakalim .aman ne cok yazdim:))evt tatlim esim gelmis oluyo erkenden iyi etmissin yrin konusuruz..sen naptin..
Oyyy canım yaa tahmin edebiliyorum yorgunlugunu Valla anlatırken ben yoruldum yaaa kendini çok yormussun iNŞALLAH tedaviye başlıcan dinlen biraz kendine bak yaa
Cnm bunlar böyle çok sinirliyim bu gece
konuşucam kadınla haftada 1 gelsin tuzlu olacak ama napiim yaptırmıyo yapamıyorum zaten
gelsin haftada 1 ütümüde yapsın temizlesin gitsin
şunu anladım Allah kimseye muhtaç etmesin
aminnn cnm aminnn ben bunu transferden sonra ve elim.kesildiginde cok iyi anladim.gelsin valla 15 de bir gelse bile yetr is yapmadiktan sonra oturdugun yerde utunu sende yaparsin.Cnm bunlar böyle çok sinirliyim bu gece
konuşucam kadınla haftada 1 gelsin tuzlu olacak ama napiim yaptırmıyo yapamıyorum zaten
gelsin haftada 1 ütümüde yapsın temizlesin gitsin
şunu anladım Allah kimseye muhtaç etmesin
var kuzumda boşver hakkını yiyemem 4 yemeğime varınca yaptı ama yetişemiyo artıkCanım yaa ablan üst katta oturmuyormu arada yardıma falan insin söylemen gerekmiyorki tabiki büyük temizlik için 20 günde falan kadın alırsın yaa bacım keşke yakınlarında olsam yardımcı olurdum tatlım Valla :2::2:
kiz anam ne bilim aksam evi su basicagini gunduz isimi yaptim aksam dinlerim dedim neyse olan oldu insallah tekrar olmaz bi daha temizlicek gucum kalmadi..mehtabim bugun anam agladi dip.kose temizlik yaptimmm oldum bittim dedim yarunda balkonu yapatim bi de utuleri bitiririm.sonra yemek olayina giristim buzim evi de habire mutfagin lavabisundan su basiyo anam soyle bi baktim halinin bi kenari islanmis eyvahhh dedimmm halilari kurtarsim ama yerleri.kurtaramadim bacimm sakir sakir heryer su oldu eltimle kaynim bizdeydi bunlar soyundular saolsunlar supurge cekpas bilmemne biz giristik ise kmutfaktan o pis sulari cektik koridorsan tuvalete sabunladik bi fasil ustune domestosladik ustune duruladik.temizlik bezlerini cope attim terlikleri.makinaya attim dunyanin camasiri cikti belim iki buklum.dik.duramiyom agrisindan.dua.ediom gece su basmasin evi tikadik bezle boruyu tikabmis su gitmio.
apartmandakileri.tembihledik suyu kullanmayin diye ama.anlayana basina gelmeyen bilemez oglen sucu gelcek bakalim .aman ne cok yazdim:))evt tatlim esim gelmis oluyo erkenden iyi etmissin yrin konusuruz..sen naptin..
Oyyy canım yaa tahmin edebiliyorum yorgunlugunu Valla anlatırken ben yoruldum yaaa kendini çok yormussun iNŞALLAH tedaviye başlıcan dinlen biraz kendine bak yaa
amin kuzum nasıl bunaldım bi bilsem sağlıkla bi doğursam başka bişii istemiyorum artık çok zor birinden bişii beklemekaminnn cnm aminnn ben bunu transferden sonra ve elim.kesildiginde cok iyi anladim.gelsin valla 15 de bir gelse bile yetr is yapmadiktan sonra oturdugun yerde utunu sende yaparsin.
aysegulum ne demis atalar tirnagin varsa basini kasi.ama ablanlara da bise demiyom inan herkes kendi isini yapmaktan acizzvar kuzumda boşver hakkını yiyemem 4 yemeğime varınca yaptı ama yetişemiyo artık
kaç hafta oldu çıkmadı bile oturma harici
bilmiyorum canım kimseye eyvallah etme gelir haftada bir temizler gider inan nasıl bunaldığımı anlatamam
var kuzumda boşver hakkını yiyemem 4 yemeğime varınca yaptı ama yetişemiyo artık
kaç hafta oldu çıkmadı bile oturma harici
bilmiyorum canım kimseye eyvallah etme gelir haftada bir temizler gider inan nasıl bunaldığımı anlatamam
aynen öyle canım bende bişii demiyorum çok zor bi eşi var gerçekten onla uğraşmak ayrıaysegulum ne demis atalar tirnagin varsa basini kasi.ama ablanlara da bise demiyom inan herkes kendi isini yapmaktan acizz
ooofff gelsin diyo yapıyo adam elinden geldiğince ama erkek işte zaten yoruluyo vücut ağır gelince dinlenmek istioOlsun tatlım sıkma canını yapılır olur biter, kendini üzme kadınla konus arada gelsin bence eşin ne diyor bu konuda? peki canım pazar günleri eşin biraz yardımcı olsa süpürge falan açsa ortalıgı falan toparlasa iyi olur asıl yaa bunalma sakın canımm bebişde etkilenirr
aynen öyle canım bende bişii demiyorum çok zor bi eşi var gerçekten onla uğraşmak ayrı
çocuğu var bide dışarı el işi yapıyo ki yapmak zorunda gerçekten
böle kaldım bende annemde gelemiyo offf canım ya bide eşimin ablası çok canımı sıktı....
gorumce mi hayirdir ne yapti kuzumaynen öyle canım bende bişii demiyorum çok zor bi eşi var gerçekten onla uğraşmak ayrı
çocuğu var bide dışarı el işi yapıyo ki yapmak zorunda gerçekten
böle kaldım bende annemde gelemiyo offf canım ya bide eşimin ablası çok canımı sıktı....
offff kuzum ya nasıl anlatıyım ev aldık sütlücede bilirsin sen internette buldum çok uygundu adam sıkışmış eşimin arabasını verdik üstüne kredi çekelim dedikCanım yaa ablanda haklı erkeklerle ugraşmak zor eşinin ablası neden canını sıktıki yaa
ooofff gelsin diyo yapıyo adam elinden geldiğince ama erkek işte zaten yoruluyo vücut ağır gelince dinlenmek istio
gelsin kadın yapsın diyo canım ya zor vallahi hem zor buluyoruz bebeği hem kendini yorun diyo
sen naptın kuzum histeroskobi işini
offff kuzum ya nasıl anlatıyım ev aldık sütlücede bilirsin sen internette buldum çok uygundu adam sıkışmış eşimin arabasını verdik üstüne kredi çekelim dedik
sonra ablasınada babası bi ev almıştı onu sattı aynı dönemde sonra ablası küçük görümceme ibrahim benim evime güvenip ev mi alıyo demiş biz nasıl üzülmüştük babam evini sattı ya başka almazsa diye nasıl şaşırdık anlatamam biz van dayken annesine dünyanın parasını yolladık hep borç yapmış babamda habersiz rahmetli
ordayken kaç tane ev alırdık hep verdik onlara ev alınınca hep sevindik böyle düşünüyo olması nasıl üzdü anlatamam ki çok severdim ben onu
inşallah canım öyledir eee niye o zaman histeroskobi diye tutturmuş para alsın diye miCanım en son geçen salı adetin 5i günü başka dr gitti yarım saat inceledi göremedi bende kendi dr aradım anlattım dediki zatem mercimek kadar görememesi normaldir histeroskopiye gerek yok gel başlıyalım dedi benim polip 4 mm normalde kadınlar 2 cm bile hamile kalabiliyormus dediki kafanı daha karıştırma dedi gel mart adetinde başlıyalım dedi bende düşündümki tatlım kendi dr gittigimde adet olmamıstım zor gördü polipi çok miniktiya diger dr gittim 5. günümdü belkide adetle 4 mm polip gitti diye düşünüyorum göremediğine göre İNŞALLAH öyledir balımm başlıyoruz bu sefer İNŞALLAH Allahtan bi keder çıkmassa yani bacımmm çok dua et sedayla İNŞALLAH 40 larımız karışcakk demi sedoşşşşşş
yesss bebeemm..aysegul ne takiosun cnm ya bosver konussun dursunlar.bugunlerde cok hassassin hamilemisin ne:))Canım en son geçen salı adetin 5i günü başka dr gitti yarım saat inceledi göremedi bende kendi dr aradım anlattım dediki zatem mercimek kadar görememesi normaldir histeroskopiye gerek yok gel başlıyalım dedi benim polip 4 mm normalde kadınlar 2 cm bile hamile kalabiliyormus dediki kafanı daha karıştırma dedi gel mart adetinde başlıyalım dedi bende düşündümki tatlım kendi dr gittigimde adet olmamıstım zor gördü polipi çok miniktiya diger dr gittim 5. günümdü belkide adetle 4 mm polip gitti diye düşünüyorum göremediğine göre İNŞALLAH öyledir balımm başlıyoruz bu sefer İNŞALLAH Allahtan bi keder çıkmassa yani bacımmm çok dua et sedayla İNŞALLAH 40 larımız karışcakk demi sedoşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?