inşallah canım öyledir eee niye o zaman histeroskobi diye tutturmuş para alsın diye mi
inşallah olacak canım ne güzel ların karışsın işte ayyyy çok güzel olucak şimdiden heyecanlandım
çok üzüldüm eşim çok düşkündür kardeşlerine adam kendini yırttı babam onun evini satınca ki yenisini alıcak artı ona 2 tane ev aldıAyy canım ya oluyor işte kardeşler arasında böyle şeyler babası sanırım kızlarınada bayagı düşkün anladıgım kadarıyla siz tedavilerde falanda istememiştin öyle hatırlıyorum canım ne yapıcan bacım saglık olsun yaa siz ne kadar oldu evi alalı hayırlı olsun tatlım Valla bende hürrüyet emlaktan ev bakınıyordum şimdibizde istiyoruz İNŞALLAH şimdiye kadar çok paralarımız gitti bu tedavilere ama İNŞALLAH İlk bebişimizi olur canım ne kadara aıldınız içine girmeyi düşünüyormusunuz canımm
canım kırılıyosun anlatabildim mi biz kimse için art niyetli olmadık para pula tamah edecek kardeşlerimiz için böyle düşünmedik ne eşim ne ben elimizde ne varsa verdik onlarayesss bebeemm..aysegul ne takiosun cnm ya bosver konussun dursunlar.bugunlerde cok hassassin hamilemisin ne:))
iii yapmışsın canım düğün koşuşturmasında zor olurdu yorardın kendiiniCanım his. olsada dr kendisine yaptırmıyacagımı bşlşyordu ona kalsa geçen hafta başlıyacaktık adetin 2 .günü ama benim içime sinmedi şimdi İNŞALLA Rabbimden bi keder çıkmassa başlıcaz martta canım dügünüde atlattık çok şükür koşturmacam kalmadı:
haklisin kyzumda ne yapican iste insanlari degistiremezsin sen uzme kendini bebisini dusuncanım kırılıyosun anlatabildim mi biz kimse için art niyetli olmadık para pula tamah edecek kardeşlerimiz için böyle düşünmedik ne eşim ne ben elimizde ne varsa verdik onlara
böyle düşünceler kırıyo insanı
iii yapmışsın canım düğün koşuşturmasında zor olurdu yorardın kendiini
demek kısmetin marttaymışadetin ne zaman gülüm
canım kırılıyosun anlatabildim mi biz kimse için art niyetli olmadık para pula tamah edecek kardeşlerimiz için böyle düşünmedik ne eşim ne ben elimizde ne varsa verdik onlara
böyle düşünceler kırıyo insanı
iii yapmışsın canım düğün koşuşturmasında zor olurdu yorardın kendiini
demek kısmetin marttaymışadetin ne zaman gülüm
haklısın canım sen doktora gittin mi nededi kistin içinhaklisin kyzumda ne yapican iste insanlari degistiremezsin sen uzme kendini bebisini dusun
hadi bakam hayırlısı turkuaz bu ara öle bi cavap veriyo bi vermiyoCanım 11 yada 12 marta adet olucam bekliyorumm
Kızz seda hanım küsmüyüz nee
kizlarr kustum sizeee niye benim adimin yaninda + yokkk:))))
bu laf kimi hatirlatti haha:))
niye kusimm yavrummm halim yok dizi izliom
gittim cnm kist namina bise kalmamis dedi yine de o haptan bi kutu daha aldim.adetle baslicam insallah.he kiz telden giriyom ii bildin pc yi acmadim.tamam elimden birakmicam d aha aktifim:))haklısın canım sen doktora gittin mi nededi kistin için
hadi bakam hayırlısı turkuaz bu ara öle bi cavap veriyo bi vermiyo
cepten giriyo yetişemiyo herhalde
evet bu aralar öylesin bi yazıyon bi yazmıyongittim cnm kist namina bise kalmamis dedi yine de o haptan bi kutu daha aldim.adetle baslicam insallah.he kiz telden giriyom ii bildin pc yi acmadim.tamam elimden birakmicam d aha aktifim:))
gittim cnm kist namina bise kalmamis dedi yine de o haptan bi kutu daha aldim.adetle baslicam insallah.he kiz telden giriyom ii bildin pc yi acmadim.tamam elimden birakmicam d aha aktifim:))
evet bu aralar öylesin bi yazıyon bi yazmıyonaman canım maşallah başlada oluşmasın
ne dicektim sana hani ekim topiğinde tuanamasal vardı ya
mesaj atmış bana dün fertijinde tedaviye başlamış son ben önermiştim ona kaç aydır görmedim fertijindeymiş
belki karşılaşırız
canım rahime dikiş atıldı ya enfeksiyon kapmasın diyeCanım sen penisilini neden vuruluyorsun yaaa
canlarım ben çıkıcam birazdan hepiniz kendinize çok iyi bakın.. musait olan arkadaşlarım benm için meleğim için sifa olsun diye dua edebilirlermi..
herkese hayırlı geceler Allah a emanet olun inş..
canım rahime dikiş atıldı ya enfeksiyon kapmasın diye
artık popomun göbeğimin mecali kalmadı iğnelerden
iyi geceler kuzummmn ben accik daha burdayim yatrim az sonra.opussssKızlar yatalımmı benim çok uykum geldi kocam küstü bana gidimde sarılım adamadişkoo kocama ordudan gelen teyzem kocamı dün sinir etti zaten yegenimin yanında babası gibi duruyorsun dedi benimkine çok güldük Valla yaaa dügünde genç kız gibi olmusunda birazz
aa evet hatirladim tuanamasali insallah karsilasirsiniz msj da deseydin bizim topigi gorusurduk ne guzel.tubish tubishi hatirliomusun ben de onla konustum kac kere burayi soyledim ama gelmedi.evet bu aralar öylesin bi yazıyon bi yazmıyonaman canım maşallah başlada oluşmasın
ne dicektim sana hani ekim topiğinde tuanamasal vardı ya
mesaj atmış bana dün fertijinde tedaviye başlamış son ben önermiştim ona kaç aydır görmedim fertijindeymiş
belki karşılaşırız
he bacim onu diom ben de zaten.Kız adetle nasıl başlıcan delüüü tüpe başlıcazyaaa
evet biliyorum tubişi 5. denemesi olucak çok sevinmiştim ona pozitifti ya başdan sonra küretaj olduiyi geceler kuzummmn ben accik daha burdayim yatrim az sonra.opussss
aa evet hatirladim tuanamasali insallah karsilasirsiniz msj da deseydin bizim topigi gorusurduk ne guzel.tubish tubishi hatirliomusun ben de onla konustum kac kere burayi soyledim ama gelmedi.
he bacim onu diom ben de zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?