Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah canım öyledir eee niye o zaman histeroskobi diye tutturmuş para alsın diye mi
inşallah olacak canım ne güzel ların karışsın işte ayyyy çok güzel olucak şimdiden heyecanlandım

Canım his. olsada dr kendisine yaptırmıyacagımı bşlşyordu ona kalsa geçen hafta başlıyacaktık adetin 2 .günü ama benim içime sinmedi şimdi İNŞALLA Rabbimden bi keder çıkmassa başlıcaz martta canım dügünüde atlattık çok şükür koşturmacam kalmadı:

çok üzüldüm eşim çok düşkündür kardeşlerine adam kendini yırttı babam onun evini satınca ki yenisini alıcak artı ona 2 tane ev aldı
yok be kuzum oturmaya almadık ben internette gördüm sütlüceye yakınız biz biliyosun 110 tl adam çok sıkışmış ters dublex çekini ödeyememiş
yam miniatürk ün bi arka sokağında bide oralar çok kıymetlendi biliyosun hilton falan yapıldı gösterdim eşime gittik ve anlaştık şaka gibidiydi kısmetimizmiş demek
2+1 ben sığamam oraya hiçte sevmem küçük evleri zaten yatırımlık olsun dedik buralarda 250 den aşağı ev yok adam gibi onu öderiz sonra satarız başka alırız diye düşündük başka türlü para birikmiyo

yesss bebeemm..aysegul ne takiosun cnm ya bosver konussun dursunlar.bugunlerde cok hassassin hamilemisin ne:))
canım kırılıyosun anlatabildim mi biz kimse için art niyetli olmadık para pula tamah edecek kardeşlerimiz için böyle düşünmedik ne eşim ne ben elimizde ne varsa verdik onlara
böyle düşünceler kırıyo insanı
iii yapmışsın canım düğün koşuşturmasında zor olurdu yorardın kendiini
demek kısmetin marttaymış adetin ne zaman gülüm

haklisin kyzumda ne yapican iste insanlari degistiremezsin sen uzme kendini bebisini dusun

Canım 11 yada 12 marta adet olucam bekliyorumm

Kızz seda hanım küsmüyüz nee

haklisin kyzumda ne yapican iste insanlari degistiremezsin sen uzme kendini bebisini dusun
haklısın canım sen doktora gittin mi nededi kistin için
Canım 11 yada 12 marta adet olucam bekliyorumm

Kızz seda hanım küsmüyüz nee
hadi bakam hayırlısı turkuaz bu ara öle bi cavap veriyo bi vermiyo
cepten giriyo yetişemiyo herhalde

kizlarr kustum sizeee niye benim adimin yaninda + yokkk:))))
bu laf kimi hatirlatti haha:))
niye kusimm yavrummm halim yok dizi izliom

haklısın canım sen doktora gittin mi nededi kistin için

hadi bakam hayırlısı turkuaz bu ara öle bi cavap veriyo bi vermiyo
cepten giriyo yetişemiyo herhalde
gittim cnm kist namina bise kalmamis dedi yine de o haptan bi kutu daha aldim.adetle baslicam insallah.he kiz telden giriyom ii bildin pc yi acmadim.tamam elimden birakmicam d aha aktifim:))

Kızlar yatalımmı benim çok uykum geldi kocam küstü bana gidimde sarılım adama dişkoo kocama ordudan gelen teyzem kocamı dün sinir etti zaten yegenimin yanında babası gibi duruyorsun dedi benimkine çok güldük Valla yaaa dügünde genç kız gibi olmusunda birazz

gittim cnm kist namina bise kalmamis dedi yine de o haptan bi kutu daha aldim.adetle baslicam insallah.he kiz telden giriyom ii bildin pc yi acmadim.tamam elimden birakmicam d aha aktifim:))
evet bu aralar öylesin bi yazıyon bi yazmıyon aman canım maşallah başlada oluşmasın
ne dicektim sana hani ekim topiğinde tuanamasal vardı ya
mesaj atmış bana dün fertijinde tedaviye başlamış son ben önermiştim ona kaç aydır görmedim fertijindeymiş
belki karşılaşırız

Canım sen penisilini neden vuruluyorsun yaaa

iyi geceler kuzummmn ben accik daha burdayim yatrim az sonra.opussss

aa evet hatirladim tuanamasali insallah karsilasirsiniz msj da deseydin bizim topigi gorusurduk ne guzel.tubish tubishi hatirliomusun ben de onla konustum kac kere burayi soyledim ama gelmedi.
Kız adetle nasıl başlıcan delüüü tüpe başlıcazyaaa
he bacim onu diom ben de zaten.

evet biliyorum tubişi 5. denemesi olucak çok sevinmiştim ona pozitifti ya başdan sonra küretaj oldu
merak ediyorum ekim dekileri naptılar ne ettiler çk şey paylaştık aslında sonradan kimseden haber alamadık mesala burcu topic sahibi onuda merak ediyorum hepsi aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…