Tüp Bebek Günlüğümüz !

aynen tubish bizim ilk pozitifimizdi ya nasil.umutlanmistim ama arka arkaya kurtaj haberleri geldi hep.bi de ben mavielleye cok sevindim.

aynen tubish bizim ilk pozitifimizdi ya nasil.umutlanmistim ama arka arkaya kurtaj haberleri geldi hep.bi de ben mavielleye cok sevindim.
evet canı görüşüyoruz onla mesajlaşıyoruz arada oda fertijinde aşı oldu ya
ama karşılaşamadık hiç kısmet olmadı onun kaç tane kayıbı vardı inşallah sorunsuz devam edicek hamileliği

Gunaydin gunayyydinnnnn canlarim aylar sonra ilkdefa topigimizn kapisini ben aciyorum ay cook duygulndim Ozluyorum uzakta kalsam sizleri topigimizi hergordugumde yawwrumu bekleyisim sikintilarim endiselerim heyecanlarim geliyor gozumunn onune hey gidi gunler hey diyorum 3 saatlik uyku ile ayaktayz teyZeleri bnm kizim opera sanatcisi olucak galiba geceleri gozu sahnede show var gece 12 dn sonra bizde simdide takildk babamizn pesine ver elini istanbula Hepinizi coook opuyorz herkes icin cok guzelbir gun olsun insallh

lütfen bana yardımcı olun 18 şubat transer oldum doğal siklus tedavisi ile 2.gün embriyosu 7.gün aşırı kasık ağrıları oldu acaba normalmi birde tutuysa kanamamı olmalı

lütfen bana yardımcı olun 18 şubat transer oldum doğal siklus tedavisi ile 2.gün embriyosu 7.gün aşırı kasık ağrıları oldu acaba normalmi birde tutuysa kanamamı olmalı

Hyrli olsun bnm de kasik agrim vardi hatta adet olucakta gibi hissediyrdum ama bunu hic agzima almiyrdun sende pozitf ol amn kanamn olmasin bnim uc ay janamm oldu hersey normal takma kafana

Gununuz huzr mutluluk ve neseyle gecsin canlarım rabbim iyi guzel haberler almyı nasip etsin 1 gun kaldı diyelim bugunu saymıyoz yarın 5 te uynırım kesin hele perşembe 5 te yine iki gun bna uyku glmz artıkım allhımm sen ne verirsen hayırlısını ver sana sıgındım sana guvendim rabbim mutlulugumuzu daim et inş herkesin gönlüne göre ver duamdasınz duanızı eksik etmyin bn cironen jelimi kullnayım sonrada dua edyim

Gunaydin kizlar cok guzel bir gune uyanmis olmayi diliyorum..Hepimiz icin mukemmel bir gun olsun..

Sanada guaydın olsun inş rabbimn iznyle guzel gunlerimz olsun duamı ettim hepimize allhım kabul etsin inş rabbimn iznyle hersey iyi olsun

bana da sucular gelicek.ben de optum sizi iyi gcelrrrr

sucular ne tatlım ya?
su tesisatcisi cnm aptmanin borusu tikanmis bende birinci kat olunca milletin suyu evimi basiyo.

oooooo gunaydin cnm seni gorunce saate bakmadim dedim bizim kiz yine gece yazmis sonra gunaydini gorunce sok oldum:)))senin kiz gece kusu:))iyi yolculuklar...

kasik agrisi normal cnm ama kabnama olayi tamamen kisisel bise .kanamasi olan hamiledir diye bi kriter yok bazi arkadasimizda hic kanama oldan hamile kaldi bazi arkadasiniz da da kanama okdugu halde hamile kaldi.meselq bende oldu sonuc negatf..

Doktora gidnce su fazla içmiyom diyecm diyordum aklımda klmış herhalde onu gördum diyom doktora ben ilç içerken suyu içiyom normalde aklıma gelmiyor oda bana diyorki iç iç bebgi susz bırkma diyor hayır olsun inş rabbimin izniyle saglıklı sıhtli olsun melgim sana emanet rabbim onu koru kolla inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…