aynen tubish bizim ilk pozitifimizdi ya nasil.umutlanmistim ama arka arkaya kurtaj haberleri geldi hep.bi de ben mavielleye cok sevindim.evet biliyorum tubişi 5. denemesi olucak çok sevinmiştim ona pozitifti ya başdan sonra küretaj oldu
merak ediyorum ekim dekileri naptılar ne ettiler çk şey paylaştık aslında sonradan kimseden haber alamadık mesala burcu topic sahibi onuda merak ediyorum hepsi aklımda
evet canı görüşüyoruz onla mesajlaşıyoruz arada oda fertijinde aşı oldu yaaynen tubish bizim ilk pozitifimizdi ya nasil.umutlanmistim ama arka arkaya kurtaj haberleri geldi hep.bi de ben mavielleye cok sevindim.
ben de seni seviyorummmmmmmm
Hepinizi çokk seviyorummm
bizde seni seviyoz kuzum yatıyon mu?
Hepinizi çokk seviyorummm
ben de bi kac kere yazistim.kuzuuuuu benim gozler gittiiii yatalim mi?evet canı görüşüyoruz onla mesajlaşıyoruz arada oda fertijinde aşı oldu ya
ama karşılaşamadık hiç kısmet olmadı onun kaç tane kayıbı vardı inşallah sorunsuz devam edicek hamileliği
evet canım yatalım yarın kadın 9 da bende öptüm seniben de bi kac kere yazistim.kuzuuuuu benim gozler gittiiii yatalim mi?
bana da sucular gelicek.ben de optum sizi iyi gcelrrrrevet canım yatalım yarın kadın 9 da bende öptüm seni
iyi geceler
sucular ne tatlım ya?bana da sucular gelicek.ben de optum sizi iyi gcelrrrr
lütfen bana yardımcı olun 18 şubat transer oldum doğal siklus tedavisi ile 2.gün embriyosu 7.gün aşırı kasık ağrıları oldu acaba normalmi birde tutuysa kanamamı olmalı
Gunaydin kizlar cok guzel bir gune uyanmis olmayi diliyorum..Hepimiz icin mukemmel bir gun olsun..
bana da sucular gelicek.ben de optum sizi iyi gcelrrrr
su tesisatcisi cnm aptmanin borusu tikanmis bende birinci kat olunca milletin suyu evimi basiyo.sucular ne tatlım ya?
oooooo gunaydin cnm seni gorunce saate bakmadim dedim bizim kiz yine gece yazmis sonra gunaydini gorunce sok oldum:)))senin kiz gece kusu:))iyi yolculuklar...Gunaydin gunayyydinnnnncanlarim aylar sonra ilkdefa topigimizn kapisini ben aciyorum ay cook duygulndim Ozluyorum uzakta kalsam sizleri topigimizi hergordugumde yawwrumu bekleyisim sikintilarim endiselerim heyecanlarim geliyor gozumunn onune hey gidi gunler hey diyorum 3 saatlik uyku ile ayaktayz teyZeleri bnm kizim opera sanatcisi olucak galiba geceleri gozu sahnede show var gece 12 dn sonra bizde simdide takildk babamizn pesine ver elini istanbula Hepinizi coook opuyorz herkes icin cok guzelbir gun olsun insallh
kasik agrisi normal cnm ama kabnama olayi tamamen kisisel bise .kanamasi olan hamiledir diye bi kriter yok bazi arkadasimizda hic kanama oldan hamile kaldi bazi arkadasiniz da da kanama okdugu halde hamile kaldi.meselq bende oldu sonuc negatf..lütfen bana yardımcı olun 18 şubat transer oldum doğal siklus tedavisi ile 2.gün embriyosu 7.gün aşırı kasık ağrıları oldu acaba normalmi birde tutuysa kanamamı olmalı
benkayra yokhe gunaydin kizlarrr
cok fena uykummm varrrr:)))
acicik uyuyim yone gelirim optummm
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?