sıze yıne dersten yazıyorum yokhe canım bende gun sayıyorum cok heyecanlıyım bıran once persembe gelsın ama sen sanslısın sabah gıtceksın ben oglen okul cıkısı gıtcem o gun okul bıtmez bana artık keske kalp atısınıda duyabılsek
Gununuz huzr mutluluk ve neseyle gecsin canlarım rabbim iyi guzel haberler almyı nasip etsin 1 gun kaldı diyelim bugunu saymıyozyarın 5 te uynırım kesin hele perşembe 5 te yine iki gun bna uyku glmz artıkım allhımm sen ne verirsen hayırlısını ver sana sıgındım sana guvendim rabbim mutlulugumuzu daim et inş herkesin gönlüne göre ver duamdasınz duanızı eksik etmyin bn cironen jelimi kullnayım sonrada dua edyim
Gunaydin kizlar cok guzel bir gune uyanmis olmayi diliyorum..Hepimiz icin mukemmel bir gun olsun..
benkayra yokhe gunaydin kizlarrr
cok fena uykummm varrrr:)))
acicik uyuyim yone gelirim optummm
günaydın kızlar
sıze yıne dersten yazıyorum yokhe canım bende gun sayıyorum cok heyecanlıyım bıran once persembe gelsın ama sen sanslısın sabah gıtceksın ben oglen okul cıkısı gıtcem o gun okul bıtmez bana artık keske kalp atısınıda duyabılsek
Gunaydin gunayyydinnnnncanlarim aylar sonra ilkdefa topigimizn kapisini ben aciyorum ay cook duygulndim Ozluyorum uzakta kalsam sizleri topigimizi hergordugumde yawwrumu bekleyisim sikintilarim endiselerim heyecanlarim geliyor gozumunn onune hey gidi gunler hey diyorum 3 saatlik uyku ile ayaktayz teyZeleri bnm kizim opera sanatcisi olucak galiba geceleri gozu sahnede show var gece 12 dn sonra bizde simdide takildk babamizn pesine ver elini istanbula Hepinizi coook opuyorz herkes icin cok guzelbir gun olsun insallh
Eki Görüntüle 642021 Eki Görüntüle 642034 Eki Görüntüle 642033 Eki Görüntüle 642032 Eki Görüntüle 642031 Eki Görüntüle 642030 Eki Görüntüle 642029 Eki Görüntüle 642028 Eki Görüntüle 642027 Eki Görüntüle 642026 Eki Görüntüle 642025 Eki Görüntüle 642024 Eki Görüntüle 642023 Eki Görüntüle 642022 Eki Görüntüle 642035
Güneşli Bir Ankara Sabahından Canım Arkadaşlarıma Sımsıcacık
Sevgi Dolu Bir GÜÜÜÜNNNAAYYDDIIINNNN
Harika Birgün Bizimle Olsun
günaydın kızlaaaaaaaaaaar
işimlerim o kadar yoğunki başımı kaşıyacak vaktim yok ama aklımda sizde
bi cee deyip kaçacam
ne güzel bi karşılama senin bu karşılamaların beni hep gülümsetiyo biliyonmu tızııııııııım
men seni çot ama çot seviyoyum güldenim sultanım
kızlar yaaaaa hürremin fragmanlarını ve resimlerini izledimde büyü yapmışlar cadılar hürreme o haticeyi ibraamın yanına gönderir inşallah bu sefer sülüman
başkası olsa kellesi gider hatce cadısı kardeşi diye kayırıyoçok gıcık oluyorum o cadıya süpürgeli cadı hemde
SiZce zararı varmıdr hAmile yada bebeklere görümcemler oyle diyor ama bn bi zararının olcagını sanmıyorum 5 yada 6 aylık maviş sanırm kız konuşmadı bi turlu 4 aydır bizmle kndisi16:
Sanada guaydın olsun inş rabbimn iznyle guzel gunlerimz olsun duamı ettim hepimize allhım kabul etsin inş rabbimn iznyle hersey iyi olsun
benkayra yokhe gunaydin kizlarrr
cok fena uykummm varrrr:)))
acicik uyuyim yone gelirim optummm
günaydın kızlar
Eki Görüntüle 642021 Eki Görüntüle 642034 Eki Görüntüle 642033 Eki Görüntüle 642032 Eki Görüntüle 642031 Eki Görüntüle 642030 Eki Görüntüle 642029 Eki Görüntüle 642028 Eki Görüntüle 642027 Eki Görüntüle 642026 Eki Görüntüle 642025 Eki Görüntüle 642024 Eki Görüntüle 642023 Eki Görüntüle 642022 Eki Görüntüle 642035
Güneşli Bir Ankara Sabahından Canım Arkadaşlarıma Sımsıcacık
Sevgi Dolu Bir GÜÜÜÜNNNAAYYDDIIINNNN
Harika Birgün Bizimle Olsun
günaydın kızlaaaaaaaaaaar
işimlerim o kadar yoğunki başımı kaşıyacak vaktim yok ama aklımda sizde
bi cee deyip kaçacam
günaydın canlar..
soğuk sisili ve kasvetli istanbuldan da günaydın gülden..
ben bu gün gezmelere gidicem..hepinizi öpüyorum..
eşiimin amcasına gidicem iki tane canavar gibi paşa var orda..
gidimde azıcık sevem sıpaları özledim
günaydın güzel insan...
kolay gelsin canım ce ee demiş olman bile yeter..
sen seviyon ya bu minnak disney jünyırları o yüzden kullandım bu sabah
dün akşam bana pas vermiyon dedin çünküm al sana pas..
bende seni çok seviyoyummmm..
evet yaaaa yolcam hatce ve etrafındakileri figüran olup sızcam aralarına en sonunda
günaydın canlar..
soğuk sisili ve kasvetli istanbuldan da günaydın gülden..
ben bu gün gezmelere gidicem..hepinizi öpüyorum..
eşiimin amcasına gidicem iki tane canavar gibi paşa var orda..
gidimde azıcık sevem sıpaları özledim
Caniimm sana da gunaydin insallah mikemmel olur hersey..
Gunaydin canim kolay gelsin..
Gunaydin canim evet hava tuhaf sana iyi gezmeler
günaydın diyesiye gitmişin ya
iyi gelir valla enerjik iki paşa ile ilgilenmek..
akşama gelcen herhal..
oldu oldu herşey mikemmel oldu daha da olcak güzel günler bizi bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?