Tüp Bebek Günlüğümüz !

sıze yıne dersten yazıyorum yokhe canım bende gun sayıyorum cok heyecanlıyım bıran once persembe gelsın ama sen sanslısın sabah gıtceksın ben oglen okul cıkısı gıtcem o gun okul bıtmez bana artık keske kalp atısınıda duyabılsek

İnş iyi guzel haberlerle gelmk nasip olsun kuzum ya rabbimn izniyle inş saglıklı sıhtli gelişip dogmaları nasip olur allhım bize mutlulugu yasttı daim etsin herkesin gönlüne göre versin duanız hiç eksik olmasın duamdasınz canım sabh gidyoz evt olsun sende duayla sabırla bekle hepimz oyle yapıyoz kalp atışını duysak varya bizden mutlusu olmz düşünsene çifte mutlulk ayhhh söylemsi bile guzel rabbimn iznyle hayırlısı olsn canım bnde kahvltı edyim de ilcımı içeyim gunaydın güldenn ablcım seviliyosunz

Gunaydin kizlar cok guzel bir gune uyanmis olmayi diliyorum..Hepimiz icin mukemmel bir gun olsun..

benkayra yokhe gunaydin kizlarrr
cok fena uykummm varrrr:)))
acicik uyuyim yone gelirim optummm

günaydın kızlar

günyadın kızlarrr...

günaydın canım benim özledim ama ben seni..
aaaa İstanbuldamınız nolcak millstone ile görüşcenizmi pekii...
senin o keçi kızını yerim ben hala uyku yok demek zaten tüp bebek olupta uyuyan henüz görmedim kızların hepsi şikayetçi

günaydın kızlaaaaaaaaaaar

işimlerim o kadar yoğunki başımı kaşıyacak vaktim yok ama aklımda sizde

bi cee deyip kaçacam

ne güzel bi karşılama senin bu karşılamaların beni hep gülümsetiyo biliyonmu tızııııııııım

men seni çot ama çot seviyoyum güldenim sultanım

kızlar yaaaaa hürremin fragmanlarını ve resimlerini izledimde büyü yapmışlar cadılar hürreme o haticeyi ibraamın yanına gönderir inşallah bu sefer sülüman
başkası olsa kellesi gider hatce cadısı kardeşi diye kayırıyo çok gıcık oluyorum o cadıya süpürgeli cadı hemde

gunaydın arkadaslar
burdan bır kac arkadastan aldıgım bılgılere gore unıversıte hastanelerındede yaptıranlar olmus tup bebegı sızde devlet hastanelerı ne kadar guvenılır ve ben rapor cıkartmadan yaptırıcam cunku sgk gun sayısı yetmıyor

Kızlar ne var ne yok anlatın guzel şeyler ya gülden ablcım bu klp atışı duymak ve kese görmk ikisi bi arada olma ihtimali nedir bilgi alyım dedim bi

SiZce zararı varmıdr hAmile yada bebeklere görümcemler oyle diyor ama bn bi zararının olcagını sanmıyorum 5 yada 6 aylık maviş sanırm kız konuşmadı bi turlu 4 aydır bizmle kndisi16:

bi cee deyip kaçacam

günaydın güzel insan...
kolay gelsin canım ce ee demiş olman bile yeter..

ne güzel bi karşılama senin bu karşılamaların beni hep gülümsetiyo biliyonmu tızııııııııım

men seni çot ama çot seviyoyum güldenim sultanım

sen seviyon ya bu minnak disney jünyırları o yüzden kullandım bu sabah
dün akşam bana pas vermiyon dedin çünküm al sana pas..
bende seni çok seviyoyummmm..

evet yaaaa yolcam hatce ve etrafındakileri figüran olup sızcam aralarına en sonunda

SiZce zararı varmıdr hAmile yada bebeklere görümcemler oyle diyor ama bn bi zararının olcagını sanmıyorum 5 yada 6 aylık maviş sanırm kız konuşmadı bi turlu 4 aydır bizmle kndisi16:

yok be gülüm ne zararı olcak ağzına sokma kuşu yeter
eltimin 2 kedisi bi köpeği var ama bi tanede oğlu var onların içinde beraber büyüyorlar hastalandığı oluyor evet ama her çocuk kadar diye düşünüyorum hayvan beslediği için ekstra zarar geldiğini düşünmüyorum..

günaydın canlar..
soğuk sisili ve kasvetli istanbuldan da günaydın gülden..
ben bu gün gezmelere gidicem..hepinizi öpüyorum..
eşiimin amcasına gidicem iki tane canavar gibi paşa var orda..
gidimde azıcık sevem sıpaları özledim

Caniimm sana da gunaydin insallah mikemmel olur hersey..

bi cee deyip kaçacam

Gunaydin canim kolay gelsin..

Gunaydin canim evet hava tuhaf sana iyi gezmeler

Son düzenleme:

günaydın diyesiye gitmişin ya
iyi gelir valla enerjik iki paşa ile ilgilenmek..
akşama gelcen herhal..

Caniimm sana da gunaydin insallah mikemmel olur hersey..

Gunaydin canim kolay gelsin..

Gunaydin canim evet hava tuhaf sana iyi gezmeler

oldu oldu herşey mikemmel oldu daha da olcak güzel günler bizi bekler

aranan bi kişilik olmamdan kaynaklı hala kahvaltımı yapamadım mağdurum iki lokma bişi yiyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…