Tüp Bebek Günlüğümüz !

Agzıma delan getrmiyorum seviyorum parmagımla ztn pek cıkartmıyo bzmkler pisliyo diye temzleyn yok ya ah ah benm kıymetimi almıştr idare edckler benm melgim iyi olsnda iş nasılsa yaplır dimi yani

cnm.madem parayla yaptiriyosun neden ozeele gitmiosun?

SiZce zararı varmıdr hAmile yada bebeklere görümcemler oyle diyor ama bn bi zararının olcagını sanmıyorum 5 yada 6 aylık maviş sanırm kız konuşmadı bi turlu 4 aydır bizmle kndisi16:
benim de var kuzum 2 tane yesil .birini degis tokus yapalim mi 1 mavi bir yesil kusumuz olur:)))

ayyy gulden beni kessen eltinlere gidemem cok korkarimmm kediden kopekten:))

gunaydin cnm tedaviye baslayamamissin benimde kistim vardi ilac ictim temizlendi diger ay baslicam hem boyle icimiz daha rahat olur eger benim kistim duruyo olsaydi ben dojtora baslamayalim dicektim...hemen hemen ayni zamanda olcak tedavimiz deryos

Insallah canim benim hepimiz icin guzel olsun herseeyy

Uykucuuu hadi uyu da gel bakalim

Gunaydin canimm
geldimmmmmm:)))

Hosgeldiiin

İyi olur canımcım cici kuslar

Insallah guldenim

yarın hamileyiimmmm diye yazdığını görür gibiyim erdimmi ne

Agzıma delan getrmiyorum seviyorum parmagımla ztn pek cıkartmıyo bzmkler pisliyo diye temzleyn yok ya ah ah benm kıymetimi almıştr idare edckler benm melgim iyi olsnda iş nasılsa yaplır dimi yani

kuşceğizi hep kapalı bırakmayın yazık ayol azcık salın evin içinde uçuşsun kanatları açılsın..

bişi olmaz şekerim köpüş ve pisiler kapıyı açıyolar o kadar insan severler yani izin versen kucağından inmezler...
ben izin vermiyom tüy oluyom diye

hosbuldummm cnmmm evimi gorsen icler acisi.halilari kaldirdimm mutfagima pis su akii.yapabilicegim hic bise yok oturup aglasam yeridir yani.guya yqrim saate adamlar gelip yapicak dur bakim gelcekler mi.sucularla boyacilarin havasi kimsede yok..

ayyy ben cok huylaniyorum ve korkuyorum o benim gelip ayagima degse filan ciglik atip havaya ucarim..emosss yanlis anlama sevmedigimden degil korkuyorum:))gulden peki kedi kopek bi arada anlasabiliolar mi?

ayyy ben cok huylaniyorum ve korkuyorum o benim gelip ayagima degse filan ciglik atip havaya ucarim..emosss yanlis anlama sevmedigimden degil korkuyorum:))gulden peki kedi kopek bi arada anlasabiliolar mi?

gayet iyi anlaşıyorlar hemde köpüş çok uysal kediler cadı azcık ama iyiler yanii..
insanlardan daha iyi anlaştıkları kesin...
olayı nereye bağladım ama

cnm.madem parayla yaptiriyosun neden ozeele gitmiosun?

bır cok sebebı var aslında.
bırıncısı bana yakın bır merkez yok
bırde kredi cekıcem ıstıyorumkı 1. tutmazsa ıkıncısını yaptıramam o nedenle 1. unıvde olsun ıkıncı eger 1. tutmazsa özelde olur cunku tutmazsa 2 kez ozelde yaptıramam. sızce hatalı bır düşüncedemiyim

hosbuldummm cnmmm evimi gorsen icler acisi.halilari kaldirdimm mutfagima pis su akii.yapabilicegim hic bise yok oturup aglasam yeridir yani.guya yqrim saate adamlar gelip yapicak dur bakim gelcekler mi.sucularla boyacilarin havasi kimsede yok..

Ayyy cok gicik bir durum ben olaam kesin agliyodum

Merhaba canım nasılsın,sen de benim gibi korkulu ve heyecanlı mısın?Bugün azkalsın test yapıyodum bugün ikimizin de 8.günü:) Hem çıkmamasından korkuyorum hemde pozitif çıksa ilaçların etkisiyle mi çıkar acaba diyorum amaaaa çok stresli bi dönemmiş.
Rahatsızlığın geçti mi bu arada?

Kızlar ben size yeni evliyken başıma geleni anlatayım..
o zamanlar triplex harika bir evde oturuyorum terası falan var süpper...
anneme gittiğim birgün ve akşam eşimle dönücez eve o gün deli gibi yağmur yağdı...
eve geldim direk yukarı yatak odasına çıktım merdivenlerin ışığı yetiyordu yatak odasını aydınlatmaya diye ışığı açmadım odaya girdim ama bi tuhaflık var tabiki vıcık vıcık bi halde bişilere basıyorum ışığı bi açtım halılar su içinde yatak ıslanmış mobilyamın üzerine yağmur suyu inmiş parke kabarmış vs..yatak odasının üzeri teras ordan yağmur suyu tavandan akmış tavan berbat eşyalar ölee...oturdum ağlıyorum tabii..sonra aşağı indim salona salonun yemek bölümü yani masanın fotorğraf albümlerinin resimlerin vs..durduğu bir köşeden yağmur yağmış resmen evin içine koltuğun yarısı suyu çekmiş koltuklarım açık renk bi de krem simsiyah pis suyu çekmiş yemek masası sandalyeler ve düğün fotoğrafları vs..herşey su içindemobilya kabarmış daha bi sürü şey kafayı yedim herşey yeni ve başıma gelene bakın sonra tadilat yapıldı ama yaşadıklarımı sonrasını siz tahmin edin artık...günlerce evi adam edemedim..

Kızlar hepinize merhaba bu arada.Topiği takipteyim ama çooook stresliyim buraya sık girdiğimde heyecanm tavan yapacak diye çok yazmıyorum ama hepiniz de çok iyi insanlarsınız.Başkalarının sevinçleriyle mutlu olmak da bir erdem,inşaallah hep berber hamiş oluruz.

Benim bi sorum olacak size biz merkezde kaymaklı dondurmalarımı bıraktım ama ne tedavimle ilgi dosyam var elimde nede dondurma işlemime dair belge verdiler.Hadi ilerde sorun yaşarsam,dondurulmuşlarımı karıştırırlarsa diye korkuyorum.Size belge verdiler mi?

ilaçların etkisi kalmamıştır bence...
teste etki edecek sadece çatlatma iğnesi onuda vuralı çok oldu sanırım geçmiştir etkisi..
birde transferden sonra çatlatma iğnesi vurdunmu mesela tutunmaya yardım amaçlı benkayra vurmuştu..

2 gunde bir 2 saat bazende 3 saat cıkıyor ama pisleynce ymyerken geri kapıyolar malum yNi oda kızıyor idare etcek garidedin cok dogru ablacım hayvnlar bazı insanlardan dHa insancıl olabiliyor ama bn köpeciklerin yavru olanını sevyom artıkım cunku göccükken iki tane ısrmıştı onlar yuzden 40 tane iğne yediydim uys köpklerdi böğ onun içn pek yansmam hatta bzmki dalga gecr köpek sagdaysa sola gecrim

Iyiyim canim sen nasilsin? Gercekten bekleme sureci en stresli donem oluyor Allahim yuzumuzu guldursun insallah.. Benim dun lekelenmem oldu onun icin dr.um 9.gun yani yarin kan testi yaptirmami istedi. Ben daha heyecanliyim yani bakalim sabah ne olacak..

Offff guldenim yaaa berbat bisey yasamissin insanin icine oturur hele dugun resimleri falan ben en cok onlara uzulurdum herhalde..Nasil o kadar cok su almis o da ilginc

Merhaba ilk kez yazışıyoruz. Ama takip ettiğim kadarıyla sana ısınmış bulunmaktayım:) transferden sonra çatlatma iğnesi olmadım 5.gün embriyosuydu.
Diğer mesajımı okuduysan yorum yaparmısın,merkezle ilgili...

yaaa kıyamam 40 tane iğne yedin demek ne çekmişsindir o dönem bi de çocuksun tabii kıyamam...
benim köpek değilde horoz ve kaz saldırısına maruz kalmışlığım var bilhassa horozdan acayip korkarım

merhabaaaaa evet ilk kez yazışıyoruz şehirdışında olduğumdan takip edemedim fazla o yüzden geçmişte merkezle ilgili ne yazdın bilmiyorum
bana ısınmış olmanada sevindim öpcem seniii
5.gün embriyosu ise 8.günde belli olur az da olsa bişeyler çıkar kanda idrarda da çıkar...
ben olsam test yapmıştım çoktan
sen hala acaba yapsammı yapmasammı de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…