Tüp Bebek Günlüğümüz !

gayet iyi anlaşıyorlar hemde köpüş çok uysal kediler cadı azcık ama iyiler yanii..
insanlardan daha iyi anlaştıkları kesin...
olayı nereye bağladım ama
aynennnn insanlar kedi kopekten daha beterler...

Ayyy cok gicik bir durum ben olaam kesin agliyodum
bu 3. basisi aliskanlik oldu galiba.dun eltim dioki ne kadar sankinsinben olsam suanda agliyordum :))
ayyyyyyyyyyy gulden cok zorrrr hemde kis gunu hic bise kurumazzz offf.insan ne yapacagini bilemez o anda yeni esyalarr fotograflarrr((isyannnnnnnnnn diye bagirilir tek heralde:))

aynen berbattı yazarken bile üzerinden 7 sene geçmiş olmasına rağmen geriliyorum daralıyorum...
düğün albümüm yok oldu neyseki içindeki resimlerin çoğaltılmış hali başka bir yerde vardı ama albüm halinde olanı gitti...
bende ondan sonra albüm yaptırmadım yeniden içimden gelmedi..
deli gibi yağdı ve uzun zamandır boş bir evmiş orası tadilat gerekliymiş aslında ama bilemezdik kiremitlerin arasından su almış yatak odasının üzeri teras orasının zeminide sağlam gibi dursada suyu çekmiş işte...kötü zamandı bi de yetmiyoo yeni evliyim tadilat işleri çıktı evde şaka gibi..

Allah düşmanımın başına versin denen cinsten bişi yaşadım yani
yatacaz yatak ıslak düşün yaniii
berbat ötesiydi işte..

Kızlar biraz önceki mesajımı ekrar gönderdim.lütfeeeeeeen yorum yapın

Kızlar biraz önceki mesajımı ekrar gönderdim.lütfeeeeeeen yorum yapın

benim dordurulmuşum olmadı hiç nasıl bir uygulama yapılıyor bilmiyorum ama kimseden bir belge vs..bişey verildiğine dair bişey duymadım tecrübesi olan kızlar yazarlar mutlaka...

benim dordurulmuşum olmadı hiç nasıl bir uygulama yapılıyor bilmiyorum ama kimseden bir belge vs..bişey verildiğine dair bişey duymadım tecrübesi olan kızlar yazarlar mutlaka...

Benim de ilk ve son olarak dondurulmusum son denememde oldu ve bi form imzaladik. Saglik bakanligi bu belge olmadan dondurulmuslari yasal olarak kabul etmiyormus duzenli olarak da klinikler ve belgeler inceliyormus

yaaa kıyamam 40 tane iğne yedin demek ne çekmişsindir o dönem bi de çocuksun tabii kıyamam...
benim köpek değilde horoz ve kaz saldırısına maruz kalmışlığım var bilhassa horozdan acayip korkarım

İşte cocukken 40 tane iğne yiyoz buyuncede kalbimz acıyoracıtıyolar kıryolar cocuk klmk isterdim ama malesf yada köyde klsaydık hiç degilse insan kılıklı caniler haytımızı kötü yapıp agltmzdı belki ben artık insanlara guvnmiyorum cunku eskiden hersey daha iydi şimdi hersey kötü oldu tabi iyi insan var ama onlarda cok az allh onların kalbine hep iylk versin burdakiler gbi iyi olsunlar hayt bir tiyatro bizde basroldeyizedebiytım iymi ne

Benim de ilk ve son olarak dondurulmusum son denememde oldu ve bi form imzaladik. Saglik bakanligi bu belge olmadan dondurulmuslari yasal olarak kabul etmiyormus duzenli olarak da klinikler ve belgeler inceliyormus

gelmiyooo hatun bi geldi bilgilerini paylaştı hemende kayboldu demek istemiyorum azcık durda iki lafın belini kıralım nasılsın canımcım mide bulantın nasıl..
ayrıca verdiğin bilgi için çok teşekkürler...yalnız bu belge hastaya verilmiyo dimi hastanede kalıyooo..

köy yeride aynı tatlım insanın girdiği heryerde iyiside kötüsüde var..
bir tuşla dünya elimizde artık internet diye bişey var hayat farklı yaşanıyor ve bozuluyor herşey doyumsuzluk var...
edebi bilgilerinin önünde şapka çıkarırdım ama şapkam yok sadece alkışlayacam bende

yaaa kıyamam 40 tane iğne yedin demek ne çekmişsindir o dönem bi de çocuksun tabii kıyamam...
benim köpek değilde horoz ve kaz saldırısına maruz kalmışlığım var bilhassa horozdan acayip korkarım

Alkışlayn ellrin dert görmesin inş oda dogru her yerin iysi kötüsü var onu için rabbim kötülerden ve kötülerden zalimlerin zulumlerinden korusun hepimizi iyi niytli ve vicdan sahibi insanlarla karsılastrsın inş bende seni alkışlamak istiyom iyki bizmlesin ve iyki bu kadr iysin allh seni basımzdan eksik etmesin rabbim o guzel gönulden ne geciyorsa ne diliyosan kabul etsin canımcım benim

geçmiş olsun geçmiş zaten ama yinede diyim canım arkadaşıma didim

ben diyetteyim ya sürekli acıkıyom daha yeni yedim geldim daireye yine açıııııııııııııım

nasıl güzel sözler bunlar ama bak şımarcam çekilmez ukala bi tip olcam ona göre:78::78::78::76::76::76::82::82::82::82::81::81::81::81:
canım benim ne mutlu bana ki böyle güzel ve özel kadınlarla tanışmayı nasip etti Rabbim duygularımız karşılıklı çok teşekkür ediyorum ve izninle şımarcam azcık

geçmiş olsun geçmiş zaten ama yinede diyim canım arkadaşıma didim

ben diyetteyim ya sürekli acıkıyom daha yeni yedim geldim daireye yine açıııııııııııııım

saol saracım valla kötü bi dönemdii...
diyette olmasan bu kadar acıkmazdın dimi
peki diyetin bilir kişilere göremi oluyooo ya da doğaçlamamı başladın..

yok tatlım ben onu ynz06 ya yazdım epeydir yok onun için dedim sen niye üzerine alındın...
ne zor bir kayıp yaşamışsın Allah bir daha yaşatmasın çok üzüldüm
yaklaşık benzer bilgilere sahibiz...
bende 32 lik çıtırım
2005 de evlendim 7 küsür senelik evliyim hiç korunmadık ama sıpa gelmedi işte..
2 negatif aşılamam 3 tüp denemem var biri kimyasal gebelik oldu diğerleri negatif bu araya bi de 7 yıl sonra ilk kez kendiliğinde gebe kalarak dış gebelik sıkıştırdım
ilk tüp denemende gelsin bebişlerin inşallah...
ben 4. tüpe doğru yol aldım

Son düzenleme:
dünya güzel hava güzel dışarıda kuş sesleri var başımı kaldırıyorum pencerenin önündeki çam ağaçları yemyeşil güneş pırıl pırıl ışıldıyo

içim kıpır kıpır işyerindeki işlerimi yoluna koydum sayılır az bi işim var sonra bi adaçayı söyleyip yeni bi kitaba başlıyorum

debbie macomberin yine yeni başlangıçlar mevsimi şimdiden sabırsızlanıyorum okumak için

hep pozitif olmak ne güzel olurdu keşke hep böyle hissetsem bugün hiçbişeye kızmıyorum herşeyi seviyorum

bebeğimiz olsa herşey kat be kat daha güzel olacaktı ama olmamasıda herşeyin güzelliğini gölgelemiyo sadece bi yanım eksik o kadar

oda dolacak biliyorum içimde öyle bi his var hayat bana gülecek artık......................

saol saracım valla kötü bi dönemdii...
diyette olmasan bu kadar acıkmazdın dimi
peki diyetin bilir kişilere göremi oluyooo ya da doğaçlamamı başladın...

tamamen doğaçlama daha önce diyetisyen kapısını aşındırmışlığım var ama baktım onlar çözüm bulamıyo yok ondan iki kaşık bundan üç kaşık öyle olunca psikolojikmen diyet yapamıyorum
kendi bildiğim gibi yapacam sebze yemekleri yapacam bol bol salata ve meyve yiyecem her öğünde yoğurt mutlaka olacak

pilavı şekeri hayatımdan çıkardım özellikle pirinç pilavını bulgur yemeye özen gösterecem hamur işi yapmayacam tuzu azaltacam ekmeğide öyle asında ekmeği tamamen kessem daha iyi ama o zamanda midem ağrıyo o yüzden ekmeği tamamen kesmiyecem evde jimnastik yapacam müzik eşliğinde şimdilik böyle devam edecem bakalım inşallah işe yarar

canım bi değişiklik varmı sende yani mide bulantısı falan bende yok sadece midem kazınır gibi oluyo uykum çok geliyo akşam 8 de oturduğum yerde uyumuşum rüya bile görmüşüm o derece bide ayaklarım zaten çok üşürdü şimdi hiç ısıtamıyorum sende de bunlar oluyomu

Benim mide bulantısı yok bende üşüyorum canım ayagımda terlik var hep iştahım iyi bnde en gec 9.30 ta uyuyorum bide gogslerim şiş ve agrısı var helede sabh yatktan kalkınca agrıyor bide belim de agrı var ztn gece raht yatmıyorum saga sola pk donup uyuyamıyorum şimdilk boyle ilerde ne olur bilmiyom canımcım hayırlısyla rabbim görmeyi nasip etsin bol bol dua edlım

canım bunları neden sordum bi yerde okumuştum bulantı bebeğin geliştiğini gösterirmiş benimde bulanmayınca ters giden bişeylermi var diye düşünüyo insan neyse ilk önce senin güzel haberini alcaz sonra nasipse benim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…