Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım biz ilaçta kullanıyoruz ya malum rabbim hayırlısı versin herseyin inş o gun gideck oln bütün arkadslarmzdan iyi haber almk nasip olsun inş sende bizlerde melgimzi görmk nasip olsun bol bol dua edlim yeterki allhım okadr buyukki cok şukur ona bu guzel gunlerimzi bize yasttı daim etsin her insanın bunyesi farklıdır belkide bazılarıda bebegin sacı cıknca cok bulanıyor diyolar ama önmli olan onun bunun şunun dedi degil rabbimn izniyle saglıklı sıhtli gelişp dogması ozamn bn huzrlu olcam cunku iyi dusnelim inş iyi olsun hm bizmki daha yeni bnm 3 hafta 1 oldu rabbim melklerimzn elinden tutsun onu koruyup kollasın inş

merhaba kızlar bu gün de geç kaıldım aranıza ama bu sefer ki nedenim evde etmzilik işlerimin olması dün pazarım vardı kardeşimle pazara gittik gelnce de yemek vs işim bitmedi..bir baktım salonumda karıncalar var 3-5tane çoğalmadan icabına bakayım dedimm ...sil süpür bu saat oldu salon tamam da diğer odalara da el tamma lazım allahtan ev küşük ama zemin kat oluncaa toz rutubet kaynaklı sinmiyor temzilik birtürlü içimee iştee...

vayy vaayy neler yaşamışsın yaaa yeni evli hatunkene hem de Rabbim başka dert vermesinn bebişimm çıtır sarı şekerimm.. seni yirimmm
Kızlar biraz önceki mesajımı ekrar gönderdim.lütfeeeeeeen yorum yapın

pepeleon cumm tatlım o dediğin belgeyi transferden sonra imzalatıyorlarr sonuçta sen opudayken eşine işlem için imzalattıkları belge de işlem yaptıkları yazıyoo...daha döllenecekler kaliteleri hücre sayıları belli olacak öle hazırlanacak önemli olan döllenen ve donduurlan embriyoların...transferde çözülüncee işlem yapıcaklar ve bu sefer hazırlıyacaklar şu kadar embriyo transferi yapıldı şu hücredli ve şu kadar şu ücreli embriyo da tekrar donduruldu mu der takip edilcek mi der ne yapılacaksa..biz transferden sonra oturduk konuştuk embriyologla kağıdımızı verdiler imzaladık bişr nüshası hala duuryor bende... sen takılma inşaalah kaliteli bbeiş olsunlar yumoşların aşk yaşasınlar ...

Saramm bebğim ne güzel bir mesaj yazmışsın seni hep böyle şozitif görmek istiyorum ben tamam mııı....okuudğun kitaplar sana iyi geliyor tatilden de bomba giib döndünn bu bünyeye bebiş gelmesin de nereye gelsin bilemiyorum yaniiii..ben de fena halde zayıflamak istiyorumm bu hafta azalttım yemekleri ekmeği falan dün gece 2 kivi yedim acıkıncaa sabah da jkalktım bir elma 2 kivi yedim gene karnım aç ama iştahım yok temizlik yapıyorum salon bitti diğer odalar geçiim aama önce bişeyler yeyimm...herhaldee veriirm hazirana kadar biraz kilo değil miii

Son düzenleme:

Yok bebegim gelmez olur muyum geliyorum takip ediyorum kim ne durumda diye. Evet cnm bize verilen bi evrak yok sadece dondurulmaslardan bilgimiz vardir manasina gelen o formu imzaladik.
Bulantim gecti az az gelio arasira ama kaydadeger bi bulanti degil. Ama hala doyasiya yemek yiyemedim cok acimm aylardir simdi de ne yesem midem eksiyor insallah sizde benim gibi olunnnn kiskanirim rahat hamislik yasarsaniz ipad bozuldu laptopla girmk istemiyorum cepten girdigin icin de cok yazamiyorum enazindan 3 g nin zararlari tam olarak bilinmio diye kablolu kullanmaya korkuyorum zatn bebisimi iyi besliyemiyorum. Cinsiyetimizde belli olmadi teyzesi yaaa 15.haftadayiz en son minik bi pipi ardindan komacaaaasn uzanti gorduk dr. Erkege hazirlikli olalim ama bu kadar buyuk pipi olamaz yahu diyo :)))

canlar nasılsınız iyimisiniz...
beni sorarsanız aynıyım işe geldim..
gelir gelmez bişey istedi demezseniz sizlerden bişey rica edecektim..
bebek için yasin okutuyoduk 5-6 tane kalmıs bu akşam veya yarın sabaha kadar okuyabilecek olanınız varmı acaba:44:

zayıflarsın tabi canım insan isteyince başaramayacağı şey yoktur zayıflayıp çıtır anne olacaz hep beraber tamam mı tızıııım

benimde temizlik yapmam lazım ama hafta sonunu bekliyorum hem iş hem ev artık kendimi çok yormak istemiyorum işler bitmez önemli olan sağlığım dimi ama

Son düzenleme:

canım..... bebiş uykusuz ben uykusuz... sizleri özledim....konuşmayı özledim... merak ettiklerim var listelere bir dalacağım.....insallah güzel haberler görürüm....

Yokhecim çok alem kızsın aa ne zaman senin yazdıklarını okusam yaramaz bir kızçocuğu topiğe gelmiş giib hissediyorumm....ben de 35 yaşındayımm güldenim çıtıırma abla abla diyorsun bana da artık teyze dersinn korkarımm..tatlımm...canım korkma artık inşaallah bebişin sağlıkla yoluna devam edecek..ve biz de bir günn siizn de dualrınızla anne olacağız.... hamişler dua edecek kii Rabbim göbüşlerindeki günahsızların sebebine kabul etsinn...benim tedaviye başlama sürecim uzadıkçaaa uzuyorr.................,,,,.......................,,,,.............,,,,,................. ama ben sizden küçük olmkla beraber sevgi saygı konusnda hassasımdır o yuzden bnden buyksenz ablamsinz yasıt yada yakın olnlarda kardeslerim evt beklmk zor malum o yuzden burda kndimi iyi hissediyorum buda asamları atltmama yardımcı oluyor sizlerle olmak ve konusmk iyi geliyor bn küçük kızçeniz size hep dua ediyor vede allhımın izniyle bebişi olnca olgun bi Anne olmaya söz veriyor hiç üzlüp kafan takma derim ablcım allhıma hep dua edlim o en hayırlısını verck elbet moral en buyuk ilaç sen moralini yuksel tutmaya calış vede kafanı raht etirmeye bak hepimizn dualrı inş hersey iyi olck diylim seviliyosunz

valla kızlar 11. haftama girmek üzereyim, zerre kadar midem bulanmadı. ben de sizin gibi panikledim bir şey mi oldu diye. sadece panik değil, bebeğimi hissetmek istedim bulantılarla. doktoruma sordum, daha ne istiyorsun dedi, güldü bundan sonra da bulanacağını sanmıyorum dedi. şimdiye kadar 4 defa ultasona girdim çok şükür sorun yok. sadece hiçbir belirtim olmadığı için yavaş ve dikkatli hareket etmeyi öğrenemedim, bu da kanama alanı oluşmasına sebep oldu :18:

canım ben okudum 1 tane ALLAH kabul etsin

ay ne güzel ben 3 gündür çok fenayım çok miğdem bulanıyor afedersin istifrağ ediyorum miğdem yanıyor miğdemle aram iyi değil birtek ayva yiyorum biraziyi geliyor

Yavurucunu iyi koru ben hapsırırkn bile karınımı tutuyomöksürm glsede su içiyom ablm wc ye bile otururkn dikat et diyotabi biz ne kadr dikat edrsk edlim yinede rabbim bakcak melklerimize allhım onların elinden tutsun inş saglıklı sıhtli gelişp dogmayı nasip etsin yuce mevlam bize gelne kadr sana emanet biz sana sıgındık sana guven dık duamızı kabul etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…