canım bunları neden sordum bi yerde okumuştum bulantı bebeğin geliştiğini gösterirmiş benimde bulanmayınca ters giden bişeylermi var diye düşünüyo insan neyse ilk önce senin güzel haberini alcaz sonra nasipse benim bakalım
vayy vaayy neler yaşamışsın yaaa yeni evli hatunkene hem de Rabbim başka dert vermesinn bebişimm çıtır sarı şekerimm.. seni yirimmmaynen berbattı yazarken bile üzerinden 7 sene geçmiş olmasına rağmen geriliyorum daralıyorum...
düğün albümüm yok oldu neyseki içindeki resimlerin çoğaltılmış hali başka bir yerde vardı ama albüm halinde olanı gitti...
bende ondan sonra albüm yaptırmadım yeniden içimden gelmedi..
deli gibi yağdı ve uzun zamandır boş bir evmiş orası tadilat gerekliymiş aslında ama bilemezdik kiremitlerin arasından su almış yatak odasının üzeri teras orasının zeminide sağlam gibi dursada suyu çekmiş işte...kötü zamandı bi de yetmiyoo yeni evliyim tadilat işleri çıktı evde şaka gibi..
Kızlar biraz önceki mesajımı ekrar gönderdim.lütfeeeeeeen yorum yapın
pepeleon cumm tatlım o dediğin belgeyi transferden sonra imzalatıyorlarr sonuçta sen opudayken eşine işlem için imzalattıkları belge de işlem yaptıkları yazıyoo...daha döllenecekler kaliteleri hücre sayıları belli olacak öle hazırlanacak önemli olan döllenen ve donduurlan embriyoların...transferde çözülüncee işlem yapıcaklar ve bu sefer hazırlıyacaklar şu kadar embriyo transferi yapıldı şu hücredli ve şu kadar şu ücreli embriyo da tekrar donduruldu mu der takip edilcek mi der ne yapılacaksa..biz transferden sonra oturduk konuştuk embriyologla kağıdımızı verdiler imzaladık bişr nüshası hala duuryor bende... sen takılma inşaalah kaliteli bbeiş olsunlar yumoşların aşk yaşasınlar ...Canım o hatun benim sanırsam,galiba,belki--kimbilir
Canım okulda nöbetçiydim,yorgunum ama içimi kemiriyodu bu düşünce gelince yazmak istedim size.biraz öncede yemek için uzaklaştım.
Eşime imzalatmışlar bi belge ama bize vermediler,size verdiler mi diye merak etmiştim ,size de vermemişler.
Sana kendimi tanıştırım:
32 ye geçen hafta girdim!
6 yıllık evliyim.
26 haftalık ikizlerimi 2 sene önce transfüzyon(ikizden ikize kan akışı)kaybettim.Çoooooook zor günlerden sonra 2 aşılama geçirdim,olmadı.İlk tüp denemesini yaptım işte.Sonuç bekliyorum.
Saramm bebğim ne güzel bir mesaj yazmışsın seni hep böyle şozitif görmek istiyorum ben tamam mııı....okuudğun kitaplar sana iyi geliyor tatilden de bomba giib döndünn bu bünyeye bebiş gelmesin de nereye gelsin bilemiyorum yaniiii..ben de fena halde zayıflamak istiyorumm bu hafta azalttım yemekleri ekmeği falan dün gece 2 kivi yedim acıkıncaa sabah da jkalktım bir elma 2 kivi yedim gene karnım aç ama iştahım yok temizlik yapıyorum salon bitti diğer odalar geçiim aama önce bişeyler yeyimm...herhaldee veriirm hazirana kadar biraz kilo değil miiidünya güzel hava güzel dışarıda kuş sesleri var başımı kaldırıyorum pencerenin önündeki çam ağaçları yemyeşil güneş pırıl pırıl ışıldıyo
içim kıpır kıpır işyerindeki işlerimi yoluna koydum sayılır az bi işim var sonra bi adaçayı söyleyip yeni bi kitaba başlıyorum
debbie macomberin yine yeni başlangıçlar mevsimi şimdiden sabırsızlanıyorum okumak için
hep pozitif olmak ne güzel olurdu keşke hep böyle hissetsem bugün hiçbişeye kızmıyorum herşeyi seviyorum
bebeğimiz olsa herşey kat be kat daha güzel olacaktı ama olmamasıda herşeyin güzelliğini gölgelemiyo sadece bi yanım eksik o kadar
oda dolacak biliyorum içimde öyle bi his var hayat bana gülecek artık......................
Yokhecim çok alem kızsın aa ne zaman senin yazdıklarını okusam yaramaz bir kızçocuğu topiğe gelmiş giib hissediyorumm.nasıl güzel sözler bunlar ama bak şımarcam çekilmez ukala bi tip olcam ona göre:78::78::78::76::76::76::82::82::82::82::81::81::81::81:
canım benim ne mutlu bana ki böyle güzel ve özel kadınlarla tanışmayı nasip etti Rabbim duygularımız karşılıklı çok teşekkür ediyorum ve izninle şımarcam azcık:
Senin gbi bir abla bulmuşsz şımrtmayıp napcazsende bizm için özel ve guzelsin iyki burdasın ortak noktamız ve birbirmizi anlayıp dinlemek işte bu herseye deger rabbim hepimizi mutlu huzrlu etsin inş allhım seninde muradını versin inş ayh 1 gun kaldı bni uyku tutmz 5 te hortlarım artıkım inş iyi hber almk nasip olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin ...ben de 35 yaşındayımm güldenim çıtıırma abla abla diyorsun bana da artık teyze dersinn korkarımm..tatlımm... canım korkma artık inşaallah bebişin sağlıkla yoluna devam edecek ..ve biz de bir günn siizn de dualrınızla anne olacağız.... hamişler dua edecek kii Rabbim göbüşlerindeki günahsızların sebebine kabul etsinn...benim tedaviye başlama sürecim uzadıkçaaa uzuyorr
gelmiyooo hatun bi geldi bilgilerini paylaştı hemende kayboldu demek istemiyorum azcık durda iki lafın belini kıralım nasılsın canımcım mide bulantın nasıl..
ayrıca verdiğin bilgi için çok teşekkürler...yalnız bu belge hastaya verilmiyo dimi hastanede kalıyooo..
köy yeride aynı tatlım insanın girdiği heryerde iyiside kötüsüde var..
bir tuşla dünya elimizde artık internet diye bişey var hayat farklı yaşanıyor ve bozuluyor herşey doyumsuzluk var...
edebi bilgilerinin önünde şapka çıkarırdım ama şapkam yok sadece alkışlayacam bende
Saramm bebğim ne güzel bir mesaj yazmışsın seni hep böyle şozitif görmek istiyorum ben tamam mııı....okuudğun kitaplar sana iyi geliyor tatilden de bomba giib döndünn bu bünyeye bebiş gelmesin de nereye gelsin bilemiyorum yaniiii..ben de fena halde zayıflamak istiyorumm bu hafta azalttım yemekleri ekmeği falan dün gece 2 kivi yedim acıkıncaa sabah da jkalktım bir elma 2 kivi yedim gene karnım aç ama iştahım yok temizlik yapıyorum salon bitti diğer odalar geçiim aama önce bişeyler yeyimm...herhaldee veriirm hazirana kadar biraz kilo değil miii
ayır tabi bende yicem o minnak ellerden nanaklardan ayaklardan az bişi
zaten en zor dönemdesin arada kalmak ve lohusalık bi de sana ihtiyacı olan senin her stresinden etkilenen hisseden bir melek var...
Rabbim yardımcın olsun canım..
ben senin o ağlayan bebişinide yerim taammıııı
nasıl güzel sözler bunlar ama bak şımarcam çekilmez ukala bi tip olcam ona göre:78::78::78::76::76::76::82::82::82::82::81::81::81::81:
canım benim ne mutlu bana ki böyle güzel ve özel kadınlarla tanışmayı nasip etti Rabbim duygularımız karşılıklı çok teşekkür ediyorum ve izninle şımarcam azcık:
Senin gbi bir abla bulmuşsz şımrtmayıp napcazsende bizm için özel ve guzelsin iyki burdasın ortak noktamız ve birbirmizi anlayıp dinlemek işte bu herseye deger rabbim hepimizi mutlu huzrlu etsin inş allhım seninde muradını versin inş ayh 1 gun kaldı bni uyku tutmz 5 te hortlarım artıkım inş iyi hber almk nasip olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin
canım bi değişiklik varmı sende yani mide bulantısı falan bende yok sadece midem kazınır gibi oluyo uykum çok geliyo akşam 8 de oturduğum yerde uyumuşum rüya bile görmüşüm o derece bide ayaklarım zaten çok üşürdü şimdi hiç ısıtamıyorum sende de bunlar oluyomu
Derin, yokheeee canlarim benimmmmm yerim ben siziiii. Mide bulantiniz yok diye korkuyorsunuz demek 15.haftamdayim siz bana gore comezsinizhemn soyleyim benim de 7.haftaya kadar hic bulantim olmadi(transferin 8.-9.10. Gunleri haric) sonra bi baktim herkesin bulaniyo kusuyor benim niye olmuyo kostum dr a o da beni korkuttu. Ayy yanlis hatirladim bikacgun bulandi 5.haftalarda kesildi 1hafta falan neden kesildi diye dr a sordum dusuk belirtisi demesin miii oldum korkudan baska dr a gittim o da gayet normal senin yapinla alakali dedi. El ayak usumesi isinmasi yanmasi donmasi hepsi kisiden kisisiye degisir korkmayin sukredin dua edin aminnnnn. Ayyy o gunlerim geldi de aklima guldum kendine
Derin, yokheeee canlarim benimmmmm yerim ben siziiii. Mide bulantiniz yok diye korkuyorsunuz demek 15.haftamdayim siz bana gore comezsinizhemn soyleyim benim de 7.haftaya kadar hic bulantim olmadi(transferin 8.-9.10. Gunleri haric) sonra bi baktim herkesin bulaniyo kusuyor benim niye olmuyo kostum dr a o da beni korkuttu. Ayy yanlis hatirladim bikacgun bulandi 5.haftalarda kesildi 1hafta falan neden kesildi diye dr a sordum dusuk belirtisi demesin miii oldum korkudan baska dr a gittim o da gayet normal senin yapinla alakali dedi. El ayak usumesi isinmasi yanmasi donmasi hepsi kisiden kisisiye degisir korkmayin sukredin dua edin aminnnnn. Ayyy o gunlerim geldi de aklima guldum kendine
Duamız hiç eksk olmasın tabi bizm sizlerden öğrenck cok şeyimz var tabisi işte malum hepimz cok cablıyoz rabbim mükaftımz verdi cok şukur mutlu etti bizi daim olsun inş tAbisi her bunye farklı ama işte biz pinpirkli oldukduamız bizmle inş rabbimin izniyle guzel haberlerimiz paylaşmk nasip olsun inş HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL
canlar nasılsınız iyimisiniz...
beni sorarsanız aynıyım işe geldim..
gelir gelmez bişey istedi demezseniz sizlerden bişey rica edecektim..
bebek için yasin okutuyoduk 5-6 tane kalmıs bu akşam veya yarın sabaha kadar okuyabilecek olanınız varmı acaba:44:
valla kızlar 11. haftama girmek üzereyim, zerre kadar midem bulanmadı. ben de sizin gibi panikledim bir şey mi oldu diye. sadece panik değil, bebeğimi hissetmek istedim bulantılarla. doktoruma sordum, daha ne istiyorsun dedi, güldübundan sonra da bulanacağını sanmıyorum dedi. şimdiye kadar 4 defa ultasona girdim çok şükür sorun yok. sadece hiçbir belirtim olmadığı için yavaş ve dikkatli hareket etmeyi öğrenemedim, bu da kanama alanı oluşmasına sebep oldu :18:
valla kızlar 11. haftama girmek üzereyim, zerre kadar midem bulanmadı. ben de sizin gibi panikledim bir şey mi oldu diye. sadece panik değil, bebeğimi hissetmek istedim bulantılarla. doktoruma sordum, daha ne istiyorsun dedi, güldübundan sonra da bulanacağını sanmıyorum dedi. şimdiye kadar 4 defa ultasona girdim çok şükür sorun yok. sadece hiçbir belirtim olmadığı için yavaş ve dikkatli hareket etmeyi öğrenemedim, bu da kanama alanı oluşmasına sebep oldu :18:
kızlar nirdesiniz
canm benim Allah razı olsunn Rabbim kabul etsin inş..canım ben okudum 1 tane ALLAH kabul etsin
Bilmiyom esim gelirse arada bi bakrım garigecmiyor gunler gecmiyor
ne zaman gidiceksin tatlım
Esim eve gelince arada bi bakabiliyom ya onu dedim canımcım malumaksamdan aksama görüşüyokya doktorada persembe gidyoz hayırlısyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?