Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımmben de şimdi dualarımı okuyacam sana da bir YASİN .okurum bebişlerin için inşaallah kan olsun can olsun okunan okunacak dualar tatlımm..
Sen haftasonu yap tabii si bebişimm.....ben de kabaca temzilik yaptımm..zaten sildim süpürdüm...daha boya badana yapacaz evde duvarlar berbat oldu..mutfak dolaplarından duş kabinineçamaşır suyuyla dalasım var ama malumm çamaşır suyuna yüklenince şişip kızarıyorumm....camlar kapılar silinecek halılar yıkatmaya verilecek yatak giysi dolaplarımda düzenlenecek atmaya kıyamadığım çok şey var ....aah ahh ne çok işim varmış meğer:18::18::18::18::18:
Eki Görüntüle 642798 Eki Görüntüle 642799 Eki Görüntüle 642800
kızlar nirdesiniz
burdaaaaaaaaa

ay ne güzel ben 3 gündür çok fenayım çok miğdem bulanıyor afedersin istifrağ ediyorum miğdem yanıyor miğdemle aram iyi değil birtek ayva yiyorum biraziyi geliyor

çok geçmiş olsun canım ama olsun o da güzel :) valla benim iştah bir açık bir açık sorma, gece yarısı tereyağlı ballı ekmek yedim dün gece. şimdi de çorba istedi canım, yapıyorum

hamile olduğumu öğrendiğim gün topuklu ayakkabıyla soğuk havada bir saat dikildim, sonra da koşturdum. yapım böyle, koltuktan kalkarken bile zıplayasım geliyor dediğin gibi canım, tabi bizim de çok dikkatli olmamız lazım ama minişlerimiz Allaha emanet. sağlıkla kucağımıza alırız inş.

nfy, Allah dualarınızı kabul etsin, şifa olsun canım.

canımmben de şimdi dualarımı okuyacam sana da bir YASİN .okurum bebişlerin için inşaallah kan olsun can olsun okunan okunacak dualar tatlımm..
Allah razı olsun arkadaşım...
inş. dediğin gibi kan can olur bebeğime arkadaşım vakit daraldıkça stresim artıyo..ama napayım canm ben elimden gelen maddi manevi herşeyeyi yaptıgıma inanıyorum o yüzden biraz rahatım canm

Ayy ne guzel seyler bunlar böyle seviyom sizi yaaa canlarımmm benim

ohhh maşallah benim iştahım pek iyi değil zorla yiyorum eşimle pazarlık yapıyoruz resmen ben 1 kaşık diyorum oda artırmaya çalışıyor neyse bebeklerimiz sağlıklı olsunda bunlarde geçer inşallah

Bebiş annem napıyor acep demiştir kesin rabbim bizmle canımcım ben ymege gidyom sonra ilcımı içicem sonrada bakrım size

İlcımı da içimde melegime şifa olsun inş cancagızlarım

Amin canım inşaallah kabul eder Rabbimm dualarımızı bebişimiz de sağlıklıdır...
Ayy ne guzel seyler bunlar böyle seviyom sizi yaaa canlarımmm benim

sevgimiz karşılıklı küçük cadıı
kocişim geliyormuşş mutfağa yollanıyorum gece uğramaya çalışıcamm..ama okunacak dualrım ve ilgilenecek bir kocişim var kaç akşamdır adamcağızı yatağa tek başına yolluyorumm...bu akşam yalnız gönderiim barii bitireyim biranöncee işlerimi de inşaallah görüşmek üzeree öpüldüünüz beni özleyinn taam mıı

ikinize de şifa olsun canım. ne ilacı içiyosun :44:

Transferden sonra folbiol coraspin ve estrofem 2mg bide sah aksam cironenjel var bunları bırk diyene kadar kullanıcam canım 28 indede kese içn gidicez inş rabbimn iznyle iyi haber almk nasip olsun inş

bizde öptük duan kbul olsun inş ablacım allhım hepimzin duasını duysun ilgilen tabisi kızmasn sana

Kizlar yarin sabah kan vermeye gidicem dua edin bana hayirli sonuclarla doneyim insallah..:18:
hayırlı haberlerle dönersin inş. canm...

saol canm benm..hadi sen git kocişinin yanına özletme adamcagızı

Kizlar yarin sabah kan vermeye gidicem dua edin bana hayirli sonuclarla doneyim insallah..:18:

ayyyyyyyyy ne güzel yarın buraya çok güzl haberlerle döneceğine eminim canım, dualarım seninle

Transferden sonra folbiol coraspin ve estrofem 2mg bide sah aksam cironenjel var bunları bırk diyene kadar kullanıcam canım 28 indede kese içn gidicez inş rabbimn iznyle iyi haber almk nasip olsun inş

ben artık sadece folbiol ve jel kullanıyorum. 15inde zeka testini de başarıyla atlatırsak jeli bırakıcam sanırım canım 28inde minik fasülyeni görüp güzel fotosuyla eve dönersin inş. sanırım pıtpıtları da duyabilirsin, duyamasan da görürsün hareketi. güzel haberlerini bekliyoruz canım

hayırlı haberlerle dönersin inş. canm...

saol canm benm..hadi sen git kocişinin yanına özletme adamcagızı

Duamız hepimzle inş yarın mujdeli haberi alıp mutlu olucaz sende bol bol dua et canımcm rabbimn iznyle iyi olsun inş

Sag olun kizlar evde test yaptim teste gore pozitif ama hala tedirginim nedense.. Insallah guzel haberlerle donmek nasip olur

anaaaa bi çıktım gelemedim ya
şimdide beyim geliyii italyan mıtfağından takılcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…