- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
-
Eşin haklı ama cimrilik konusunda değil yanlış anlama.. beklemek konusunda.. Birde insan birşeyi çok çok isterse olmuyormuş.. zamanA bırak biraz yıpratma kendini çok düşünüp kafaya takma.. Bir süre aklına getirmem eye çalış. . Bakınız 1 sene içinde yine olmuyorsa tüp bebek denersiniz.. Bu arada da tüp bebekten önce başka birkaç doktora daha görünün. . Belki onlar farklı birşey soykerMerhaba herkese. Ben 25 esim 29 yasinda. tam 2 yildir evliyim eşimi seviyorum evliliğim gayet oturmuş durumda çok şükür. Maasimizin yarısı ev kredisine gidiyor ama kalani da gayet guzel para gecinilir.
Evlendigimden beri korunmuyorum. 14. ayda doktora gittim ikimize de testler yapildi. Gorunurde sorun yok ama gencsiniz ve bu kadar surede olmadiysa icerlerde bi yerde bi sorun var demektir dedi. Tedaviye basladik 6 ay tedavi gordum yine olmadi. Simdi asilama yaptiracagiz ama esim yan cizmeye basladi. Devlet 3 yil evli olmadan tedavi masrafini karsilamiyor. Asilamayi yaptiralim ama tup bebek icin bir sene daha bekleyelim diyor. Ben beklemek istemiyorum her ay husran. Cok etkileniyorum. Aldigim iki aylik maas tup bebek parasini karsiliyor. Yani zorlasak biraz kemerleri siksak yaptirabiliriz o tedaviyi de. Hatta sirf tup bebek parasi biriktirmek icin is yerimde fazla performans yapiyorum fazla para aliyorum. Ama esim maddiyattan o kadar korkuyor ki tartistik bu aksam. Bana baski yapiyorsun cocuk icin yasimiz cok genc bir sene daha denesek ne olur diyor. Ben cocugu gercekten cok istiyorum ve tedavisiz olmayacagina eminim. Daha bir kimyasal gebeligim bile yok. Kim hakli sizce ne yapmaliyim
Amin canim, Allah razi olsun insanın elinde birşey gelmeyince mecbur alisiyorSabrınıza hayran kaldım. Sizi tebrik ederim. Allah sabrinizi arttirsinn....
tabiki esinde sorun olabilir.yok canim rahim dışında dollenmiyor.sadece kanda çıkıyor.yani rahime tutunmadan düşüyor.Benimde anlamadığım bişey var. Bende kimyasal gebelik geçirdim. Bende değilde eşimde sorun olma ihtinali var mı? Sonuçta yumurta ve sprem birleşip rahmin dışında biyerde dölleniyor diye biliyorum kimyasal gebelikte yanlış mı biliyorum?
tabiki esinde sorun olabilir.yok canim rahim dışında dollenmiyor.sadece kanda çıkıyor.yani rahime tutunmadan düşüyor.Benimde anlamadığım bişey var. Bende kimyasal gebelik geçirdim. Bende değilde eşimde sorun olma ihtinali var mı? Sonuçta yumurta ve sprem birleşip rahmin dışında biyerde dölleniyor diye biliyorum kimyasal gebelikte yanlış mı biliyorum?
yaşın çok küçükEvet en basinda cekildi bir sıkıntı yokmus. Sanirim haksizim soylediginiz gibi. Herkes hemfikir
Önceden böyle sorunlarını yazmış kişilerin imzasında bebeğini beklediğini görmek nasıl bi umut oluyor anlatamam. Sağlıkla gelsin :)Merhaba herkese. Ben 25 esim 29 yasinda. tam 2 yildir evliyim eşimi seviyorum evliliğim gayet oturmuş durumda çok şükür. Maasimizin yarısı ev kredisine gidiyor ama kalani da gayet guzel para gecinilir.
Evlendigimden beri korunmuyorum. 14. ayda doktora gittim ikimize de testler yapildi. Gorunurde sorun yok ama gencsiniz ve bu kadar surede olmadiysa icerlerde bi yerde bi sorun var demektir dedi. Tedaviye basladik 6 ay tedavi gordum yine olmadi. Simdi asilama yaptiracagiz ama esim yan cizmeye basladi. Devlet 3 yil evli olmadan tedavi masrafini karsilamiyor. Asilamayi yaptiralim ama tup bebek icin bir sene daha bekleyelim diyor. Ben beklemek istemiyorum her ay husran. Cok etkileniyorum. Aldigim iki aylik maas tup bebek parasini karsiliyor. Yani zorlasak biraz kemerleri siksak yaptirabiliriz o tedaviyi de. Hatta sirf tup bebek parasi biriktirmek icin is yerimde fazla performans yapiyorum fazla para aliyorum. Ama esim maddiyattan o kadar korkuyor ki tartistik bu aksam. Bana baski yapiyorsun cocuk icin yasimiz cok genc bir sene daha denesek ne olur diyor. Ben cocugu gercekten cok istiyorum ve tedavisiz olmayacagina eminim. Daha bir kimyasal gebeligim bile yok. Kim hakli sizce ne yapmaliyim
Tüp bebek dönemi öyle hassas bir dönemki ha diyince olsun bitsinle bitecek bir dönem değil, o kadar sabır gerektirecek bir dönem ki,..Merhaba herkese. Ben 25 esim 29 yasinda. tam 2 yildir evliyim eşimi seviyorum evliliğim gayet oturmuş durumda çok şükür. Maasimizin yarısı ev kredisine gidiyor ama kalani da gayet guzel para gecinilir.
Hamileymiş şu an. Eski konu.Tüp bebek dönemi öyle hassas bir dönemki ha diyince olsun bitsinle bitecek bir dönem değil, o kadar sabır gerektirecek bir dönem ki,..
2 sene tüp bebek için çok çok erken dönem, kesinlikle beklemelisin, çünkü tüp bebek yaptırınca hemen de olmuyor , her şeyden önce nasip değilse istediğini yap yine olmaz, acele etme
Sevindim:))Hamileymiş şu an. Eski konu.
1 yıl size birşey kaybettirmez.Belkide tüp bebeğe gerek kalmadan hamile bile kalabilirsiniz.Fakat bu ümitsizlik ile işiniz çok zor.Bir rahat olun önce sakin yaşınız daha genç eşinizin üzerine gidip evliliğinizi yıpratmayın yazık.Hem tüp bebeksiz olmayacağına Emin'im ne demek onu Allah'tan başka bilecek yoktur.Bence bekleyin Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahCocuk istemiyor degil. Cocuk gorunce cildiriyor sevgiden ne yapacagini sasiriyor zaten tedaviye baslamadan ortak karar verdik artik cocugumuz olmali dedik. En sonuna kadar cabalicaz bu hayatta baska bir amacimiz yok gerekirse tum maasi buna harcariz dedik. Dedik de tup bebegin parasini duyunca ve bir yil sonra devlet karsilayacak deyince degisti.
Nerden aklınıza geldi de bu konuyu buldunuz yaa?Önceden böyle sorunlarını yazmış kişilerin imzasında bebeğini beklediğini görmek nasıl bi umut oluyor anlatamam. Sağlıkla gelsin :)
Hayır bir kez aşılama yapalım sonra tüp bebeği düşünür tartisiriz dedik. Çok şükür tek aşılama denememde tuttu. Hatta iki bebek tutundu ama biri gelisti biri gelismedi.Merak ettim tüp bebek mi yaptınız?NasilYarDiyeyim
Tebrikler. Umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Çok seviindim.Hayır bir kez aşılama yapalım sonra tüp bebeği düşünür tartisiriz dedik. Çok şükür tek aşılama denememde tuttu. Hatta iki bebek tutundu ama biri gelisti biri gelismedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?