- 12 Mart 2015
- 230
- 348
- 103
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
-
6 puan yuksek bu cok fazla degil zaten cok oynak bir hormon her an dusup cikabilir dedi doktorum ilac vermedi. Sizce asilamadan once bir kere daha olctureyim miEşiniz haklı diyerek sorayım: Prolaktin yüksekliği için tedavi görüyor musunuz?
Yaa idolumsun masallah bebisine de sana da insallah saglikla kucagina alirsin. Ben esimden biraz korkarim habersiz is yapamam :)Ben eşimden habersiz başladım tüp bebek tedavisinedoktorla konuşup karar verdim o ara arayıp fikrini sorayım eşimin de dedim aradım müsait değildi. Ben de gidip ilaçları alıp eve geldim , eşime evde söyledim tedaviye başladım hayırlı olsun diye
Ama şöyle ki bebeği ikimiz de istiyorduk , eşim sadece maddi boyutuna takılıp başka yerlerle de görüşelim falan diyebilirdi(raporla uğraşmayacağımı isterse kendisinin gidip rapor için kuyruklarda bekleyebileceğini söylemiştim) o gün adetimin 3. günü idi , ben de iznime denk getirmiştim yani başka hastaneyle görüşelim desek hem o ay gidecek hem de iznime denk gelmeyecekti.
Sadece tüp bebeği denemiş olmak adına beklentimi sıfıra yaklaştırabildiğim kadar yaklaştırarak başladım tedaviye. Çok şükür olumlu oldu sonuç , ama olmasa eşim başımın etini yiyebilirdi bana sormadan tedaviye başladın diye.
Ben 3.5 senelik evli iken yaptırdım tüp bebeği. Nikaha göre 4 bitmişti. Daha öncesinde imkanım olmadı küçük bir ilin küçük bir ilçesinde olduğumuz için yumurta takibi bile zordu. Hani imkanım olsa belki daha bile erken yaptırabilirdim , emin olamıyorum şu anda
Merhaba herkese. Ben 25 esim 29 yasinda. tam 2 yildir evliyim eşimi seviyorum evliliğim gayet oturmuş durumda çok şükür. Maasimizin yarısı ev kredisine gidiyor ama kalani da gayet guzel para gecinilir.
Evlendigimden beri korunmuyorum. 14. ayda doktora gittim ikimize de testler yapildi. Gorunurde sorun yok ama gencsiniz ve bu kadar surede olmadiysa icerlerde bi yerde bi sorun var demektir dedi. Tedaviye basladik 6 ay tedavi gordum yine olmadi. Simdi asilama yaptiracagiz ama esim yan cizmeye basladi. Devlet 3 yil evli olmadan tedavi masrafini karsilamiyor. Asilamayi yaptiralim ama tup bebek icin bir sene daha bekleyelim diyor. Ben beklemek istemiyorum her ay husran. Cok etkileniyorum. Aldigim iki aylik maas tup bebek parasini karsiliyor. Yani zorlasak biraz kemerleri siksak yaptirabiliriz o tedaviyi de. Hatta sirf tup bebek parasi biriktirmek icin is yerimde fazla performans yapiyorum fazla para aliyorum. Ama esim maddiyattan o kadar korkuyor ki tartistik bu aksam. Bana baski yapiyorsun cocuk icin yasimiz cok genc bir sene daha denesek ne olur diyor. Ben cocugu gercekten cok istiyorum ve tedavisiz olmayacagina eminim. Daha bir kimyasal gebeligim bile yok. Kim hakli sizce ne yapmaliyim
Senelerdir bebek deniyorum senin gibi 25 yaşindayim isim mesleğim oturmuş amaMerhaba herkese. Ben 25 esim 29 yasinda. tam 2 yildir evliyim eşimi seviyorum evliliğim gayet oturmuş durumda çok şükür. Maasimizin yarısı ev kredisine gidiyor ama kalani da gayet guzel para gecinilir.
Evlendigimden beri korunmuyorum. 14. ayda doktora gittim ikimize de testler yapildi. Gorunurde sorun yok ama gencsiniz ve bu kadar surede olmadiysa icerlerde bi yerde bi sorun var demektir dedi. Tedaviye basladik 6 ay tedavi gordum yine olmadi. Simdi asilama yaptiracagiz ama esim yan cizmeye basladi. Devlet 3 yil evli olmadan tedavi masrafini karsilamiyor. Asilamayi yaptiralim ama tup bebek icin bir sene daha bekleyelim diyor. Ben beklemek istemiyorum her ay husran. Cok etkileniyorum. Aldigim iki aylik maas tup bebek parasini karsiliyor. Yani zorlasak biraz kemerleri siksak yaptirabiliriz o tedaviyi de. Hatta sirf tup bebek parasi biriktirmek icin is yerimde fazla performans yapiyorum fazla para aliyorum. Ama esim maddiyattan o kadar korkuyor ki tartistik bu aksam. Bana baski yapiyorsun cocuk icin yasimiz cok genc bir sene daha denesek ne olur diyor. Ben cocugu gercekten cok istiyorum ve tedavisiz olmayacagina eminim. Daha bir kimyasal gebeligim bile yok. Kim hakli sizce ne yapmaliyim
Bence her ay ölçtürün. Benim de yüksekti. Hamile kaldığım ay hem hsg çektirmiştim hem de prolaktin için ilaç kullanmıştım. Gebeliği etkileyen bir durum. Stres de çok etkiliyor prolaktini.6 puan yuksek bu cok fazla degil zaten cok oynak bir hormon her an dusup cikabilir dedi doktorum ilac vermedi. Sizce asilamadan once bir kere daha olctureyim mi
Evet en basinda cekildi bir sıkıntı yokmus. Sanirim haksizim soylediginiz gibi. Herkes hemfikirÇok gençsiNiz eşiniz haklı
Hsg cektirdiniz mi hiç ?
Hep burada takıntı haline getirme çok düşünme derler birazda öyle yapsan hayırlısı olsun.aMerhaba herkese. Ben 25 esim 29 yasinda. tam 2 yildir evliyim eşimi seviyorum evliliğim gayet oturmuş durumda çok şükür. Maasimizin yarısı ev kredisine gidiyor ama kalani da gayet guzel para gecinilir.
Cocuk istemiyor degil. Cocuk gorunce cildiriyor sevgiden ne yapacagini sasiriyor zaten tedaviye baslamadan ortak karar verdik artik cocugumuz olmali dedik. En sonuna kadar cabalicaz bu hayatta baska bir amacimiz yok gerekirse tum maasi buna harcariz dedik. Dedik de tup bebegin parasini duyunca ve bir yil sonra devlet karsilayacak deyince degisti.
Bende sebebsiz grubundayim malesef,ama tabi her sebebsizde aynı değil.bizde sizin gibi tahliller, asilamalar, tedaviler vs...vs bir baktık 4yil aktı gitti.ve 5.yıla doğru hamile olduğumu öğrendim.şuan kizim 5.5yasinda şükürler olsun.tabi dogumdan sonrada hic korunmadikMerhaba herkese. Ben 25 esim 29 yasinda. tam 2 yildir evliyim eşimi seviyorum evliliğim gayet oturmuş durumda çok şükür. Maasimizin yarısı ev kredisine gidiyor ama kalani da gayet guzel para gecinilir.
Bence benim için yaş değil, beklediğiniz sene önemli. 2Sene az bir zaman degil. Ki zaten eşiniz 30yasina gelmis bence beklemenin anlamı yok. Bende sizinle aynı mevkideyim yaklaşık 2bucuk yıldır çabalıyorum.. Bu ay rahim filmi cektiricem sonrasında aşılama.Merhaba herkese. Ben 25 esim 29 yasinda. tam 2 yildir evliyim eşimi seviyorum evliliğim gayet oturmuş durumda çok şükür. Maasimizin yarısı ev kredisine gidiyor ama kalani da gayet guzel para gecinilir.
Sabrınıza hayran kaldım. Sizi tebrik ederim. Allah sabrinizi arttirsinn....NasilYarDiyeyim canim seni cok iyi anlıyorum. hani derler ya damdan dusenin halini damdan dusen anlar misali ))))bence esin çok anlayissiz cunku senin çok iyi maaşın var.düşünsene iki maaş birden alıyorsunuz.mesala benim elimde mesleğim yok.sadece eşimin maaşı var.oda o kadar cüzi bir rakam değil.sadece geçen yıl 17bin gibi bi rakam 2ay içinde gitti!ve transfer bile olamadım.bunun yani sıra igne ve vitaminlwrden benim ile eşimin saçları döküldü vücudum ödem topladı .yani neler çektim.ve elde var 0) şimdi soracaksin degdimi diye?evet elime hic bisey gecmesede degdi.çünkü Anne olmak başka birşey ve halada uğraşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?