Tüp bebek için acele mi ediyorum

Görünürde bir probleminiz yokmuş. Yaşınızda genç bence bir süre daha bekleyebilirsiniz. Tüp bebeği son çare deneyin. Tutmama ihtimali de var. Erken üzülüp umudunuzu da kaybetmemek adına. Rabbim size ve isteyen sorumluluğunu alabilecek herkese nasip etsin.

Yaa idolumsun masallah bebisine de sana da insallah saglikla kucagina alirsin. Ben esimden biraz korkarim habersiz is yapamam :)

Senelerdir bebek deniyorum senin gibi 25 yaşindayim isim mesleğim oturmuş ama
1. Maddi olarak beklediğinden daha zor
2. Kafasını rahat bıraktıktan sonra bebek sahibi olan bir sürü insan gördü gözlerim

6 puan yuksek bu cok fazla degil zaten cok oynak bir hormon her an dusup cikabilir dedi doktorum ilac vermedi. Sizce asilamadan once bir kere daha olctureyim mi
Bence her ay ölçtürün. Benim de yüksekti. Hamile kaldığım ay hem hsg çektirmiştim hem de prolaktin için ilaç kullanmıştım. Gebeliği etkileyen bir durum. Stres de çok etkiliyor prolaktini.

Şuan seninle birebir aynı durumdayız ben 24 üm ve 2 yıldan biraz daha önce evlendim. Tedavileri oldum hatta bir aşılamam oldu. Önce ben de 3 yıl dolsun istedim ama bekleyemiyorum mümkün değil. İçimdeki boşluğu o en ilkel dişilik içgüdüsünü kimse anlayamıyor. Yarın ilk Tüp bebek muayenemize gideceğiz hakkımızda hayrılısı...

bekle neden o kadar hormonu almak istiyorsun yasin genc bir tupbebek denemesi senin yumurta rezervinden 2 yil goturur 2 yil erken menopoz demek hayatin keyfini cikarmak yerine neden kasiyorsun

Yaşitiz sizinle, benim eşimde 30 yaşinda. Ben sorunumun ne oldugunu biliyorum sizden farkli olarak. Ve bebegimin olmasi sagligim acisindan da gerekli. Acikcasi bes aylik evliyim ve yilbasina kadar deneyecegiz sonra tedavi dusunuyorum. Bence denemeye deger imkaniniz elveriyorsa

Açıkçası eşinin fikri buysa hiç acele etme. Kendin doğal yollarla hamile kalabilirsin. Benimde hiçbir sorun olmadan 2 yıl hiç gebelik olmadi sonra oğluma hamile kaldım. Bu arada yumurta takibi, rahim filmi ilaçlar vs dünya kadar uğraştık. Gebelik testlerine bakar bakar aģlardim. Ama stres etken diyenlerede çok kızardım nasıl stres yapmayayım diye oysa 2 sene çokta uzun değilmiş ben abartmışım. Oğlum bir yasindayken korunmayı bırakalım nasilsa hemen olmaz dedik o ay 2.oğluma hamile kalmısim tek seferde. Ilk gebelikte artık vazgeçtim biraz takılır tüp bebek yaparız dedim stres olmayınca hemen oldu. 2.gebeliktede nasilsa olmaz diye stres yapmadim oldu.

Hep burada takıntı haline getirme çok düşünme derler birazda öyle yapsan hayırlısı olsun.a

Benimde anlamadığım bişey var. Bende kimyasal gebelik geçirdim. Bende değilde eşimde sorun olma ihtinali var mı? Sonuçta yumurta ve sprem birleşip rahmin dışında biyerde dölleniyor diye biliyorum kimyasal gebelikte yanlış mı biliyorum?

Bende sebepsiz infertilite ile 3 yıldır normal yolla gebelik elde edemeyıp tedavı gorenlerdenim.
Tavsıyem tedavıye baslamanız. Hiçbir sorun yokken!!! Olmaması durumunda bır mudahale gerekıyor. Ben asılama klomen ugrasmadan direkt tüp bebege gectım. Tedavı ıle iki düşüğüm oldu . Sonrasında anladıkkı meger sperm dna hasarı varmıs.
Bu durumun stresini mutsuzlugunu cok ıyı bılıyorum. Bırkac merkezle gorusmenızı ve tedavıye baslamanızı tavsıye ederim

Dayimlarin 6 senedir olmuyor, asilama tup hersey yapildi..
Parayla cozulse keske boyle problemler.
Testleriniz de temiz madem, esinizle zevk icin beraber olun cocukicin degil.
Bn esinizi hakli buldum, 1 sene daha deneyin dogal yoldan cok gencsinuz.
bnm butun hamileliklerim kendimi sIkmadigim zamanlar gerceklesti.
Etrafimdaki gamsiz kadinlarin esleri ustlerine ceket atsa hamile kaliyorlar.
Birakin kendinizi akisa.

Bende sebebsiz grubundayim malesef,ama tabi her sebebsizde aynı değil.bizde sizin gibi tahliller, asilamalar, tedaviler vs...vs bir baktık 4yil aktı gitti.ve 5.yıla doğru hamile olduğumu öğrendim.şuan kizim 5.5yasinda şükürler olsun.tabi dogumdan sonrada hic korunmadik
ve yine olmadı yine sebebsiz! taki geçen sene (tup )tedavisi gordum herşey cok iyi giderken ne yazıkki yumurta ve sperm dollenme ve gelişme göstermedi .2.denemede hiç dollenme olmadı!yani bizim yıllardır sebebimiz dollenme ve bölünme sıkıntımız varmış.tabi niye dollenmiyor.onuda bilmiyoruz bi yerde yine sebebsiz oluyoruz.dediğim gibi her sebebsiz aynı değildir sakin soylediklerime bakipta umutsizlanma çünkü benimle tedaviye çok kişi sebebsiz olarak başladı ve hepsi başarılı oldular.

NasilYarDiyeyim canim seni cok iyi anlıyorum. hani derler ya damdan dusenin halini damdan dusen anlar misali ))))bence esin çok anlayissiz cunku senin çok iyi maaşın var.düşünsene iki maaş birden alıyorsunuz.mesala benim elimde mesleğim yok.sadece eşimin maaşı var.oda o kadar cüzi bir rakam değil.sadece geçen yıl 17bin gibi bi rakam 2ay içinde gitti!ve transfer bile olamadım.bunun yani sıra igne ve vitaminlwrden benim ile eşimin saçları döküldü vücudum ödem topladı .yani neler çektim.ve elde var 0) şimdi soracaksin degdimi diye?evet elime hic bisey gecmesede degdi.çünkü Anne olmak başka birşey ve halada uğraşıyorum.

Bence benim için yaş değil, beklediğiniz sene önemli. 2Sene az bir zaman degil. Ki zaten eşiniz 30yasina gelmis bence beklemenin anlamı yok. Bende sizinle aynı mevkideyim yaklaşık 2bucuk yıldır çabalıyorum.. Bu ay rahim filmi cektiricem sonrasında aşılama.
Demem o ki, bence tedavilere hemen başlayın. Dünyevi şeyler yani ev, araba, para. herşey zamanla birikir.. Yeterki Allah saglik versin. Ama evlat.. Bulunmayacak bir nimet bence. Psikolojiniz daha fazla yıpranmadan tüp bebek yolunda ilerlemenizj tavsiye ederim.
Eşinizide alın karşiniza konuşun 1sene cok büyük bir zaman kaybı. Maddi olarak insan herseye sabredebiliyor ama manevi olarak sabretmek cok zor....
Allah sabrinizi arttırsın....

Sabrınıza hayran kaldım. Sizi tebrik ederim. Allah sabrinizi arttirsinn....

bence gayet haklısınız...kızımda aynı sizin gibiydi...eşinde de kendinde de sorun çıktı...çok gereksiz bir aşılamadan sonra Bahçeçi'de ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldı...sabah akşam bekliyoruz bebeğimizi çok şükür...eşiniz bilmiyor ama tüp bebeğe geçiş yapmak hemen olmuyor...gittiği günle transfer günü arasında 5 ay geçti...rahimi ve annenin bünyesini sağlamlaştırmak ve ilk denemede tutturabilmek için eşinize de size de bakım uygulamadan yumurta toplanmıyor...seçtiğiniz merkeze çok dikkat edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…