- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
-
Rahim filmi cektirmismiydiniz ?Merhaba herkese. Ben 25 esim 29 yasinda. tam 2 yildir evliyim eşimi seviyorum evliliğim gayet oturmuş durumda çok şükür. Maasimizin yarısı ev kredisine gidiyor ama kalani da gayet guzel para gecinilir.
Evlendigimden beri korunmuyorum. 14. ayda doktora gittim ikimize de testler yapildi. Gorunurde sorun yok ama gencsiniz ve bu kadar surede olmadiysa icerlerde bi yerde bi sorun var demektir dedi. Tedaviye basladik 6 ay tedavi gordum yine olmadi. Simdi asilama yaptiracagiz ama esim yan cizmeye basladi. Devlet 3 yil evli olmadan tedavi masrafini karsilamiyor. Asilamayi yaptiralim ama tup bebek icin bir sene daha bekleyelim diyor. Ben beklemek istemiyorum her ay husran. Cok etkileniyorum. Aldigim iki aylik maas tup bebek parasini karsiliyor. Yani zorlasak biraz kemerleri siksak yaptirabiliriz o tedaviyi de. Hatta sirf tup bebek parasi biriktirmek icin is yerimde fazla performans yapiyorum fazla para aliyorum. Ama esim maddiyattan o kadar korkuyor ki tartistik bu aksam. Bana baski yapiyorsun cocuk icin yasimiz cok genc bir sene daha denesek ne olur diyor. Ben cocugu gercekten cok istiyorum ve tedavisiz olmayacagina eminim. Daha bir kimyasal gebeligim bile yok. Kim hakli sizce ne yapmaliyim
Evet tupler acik cikti prolaktinim 36 diger hormonlar normal. Yaklasik 9 aydir yumurtam ne zaman catladi biliyorum dr kontrolunde oldugum icin. Klomen de kullandim 3 ay. Baska bir sorun var ama ne bilmiyoruzRahim filmi cektirmismiydiniz ?
Cocuk istemiyor degil. Cocuk gorunce cildiriyor sevgiden ne yapacagini sasiriyor zaten tedaviye baslamadan ortak karar verdik artik cocugumuz olmali dedik. En sonuna kadar cabalicaz bu hayatta baska bir amacimiz yok gerekirse tum maasi buna harcariz dedik. Dedik de tup bebegin parasini duyunca ve bir yil sonra devlet karsilayacak deyince degisti.Haksızsınız o çocuk tek sizin olmayacak bence böyle kararlar ortak olmalı benim eşim çocuklara bayılır şu dk hamileyim desem havaya uçar ama ben istemiyorum oda saygı duydu süre veriyor yani bunu anlamak çok basit aslında siz ne kadar istiyorsanız oda şu an o kadar istemiyor biri sizi istemediğiniz bir şeye ısrar olsa dünyanın en güzel şeyi de olsa zevk almazsınız biraz bu açıdan bakın
Tedavi dedigim sey aslinda ben muayeneden bile korkuyorum her gidisim benim icin travma. Hsg zaten uyutularak yapildi. Klomen ovitrelle kullandim 3 ay her seferinde kist yapti bir yumurta catladi digeri kist oldu. Sonra onlarin tedavisi... Cok seylere katlandim gibi geliyor banaNasilYarDiyeyim merhaba
Yaşınız çok genç ama gençken de maddi manevi gücünüz yetiyorsa yapın derim. Yaş ilerledikçe inanın daha da zorlaşıyor. Yumurta rezervi azalması, sperm kalitesinin düşmesi vs vs. Bunu doktorunuz daha iyi açıklar size. Forumun tüp bebek bölümünü okursanız öyle hemen pat diye olamayacağını göreceksiniz (tecrübeyle sabit:) )
Bu arada sebep bulunamadığı halde, 6 ay nasil bir tedavi gördünüz? Bu süreçleri bildiğimden merak ettim.
Anlıyorum bakın asla cimri biri değilim para varsa harcarım hayat görüşüm bu birikim falan hiç sevmem bunu diyim de yanlış anlamayın ama sonuçta az buz değil ve sizinde yaşınız genç daha ben olsam belki stresten olmuyor der bu konuyu rafa kaldırırım ve bir sene sonra devlet desteğile yaparım artan paraylada yer içer gezerim belki illa olsun psikolojisinden çıkarsanız birden olur?Cocuk istemiyor degil. Cocuk gorunce cildiriyor sevgiden ne yapacagini sasiriyor zaten tedaviye baslamadan ortak karar verdik artik cocugumuz olmali dedik. En sonuna kadar cabalicaz bu hayatta baska bir amacimiz yok gerekirse tum maasi buna harcariz dedik. Dedik de tup bebegin parasini duyunca ve bir yil sonra devlet karsilayacak deyince degisti.
Tüp bebek tedavisini geçtim, gebelik istiyorsanız bazı şeylere alışmanız lazım, korkularınızın üstesinden gelmeniz lazımTedavi dedigim sey aslinda ben muayeneden bile korkuyorum her gidisim benim icin travma. Hsg zaten uyutularak yapildi. Klomen ovitrelle kullandim 3 ay her seferinde kist yapti bir yumurta catladi digeri kist oldu. Sonra onlarin tedavisi... Cok seylere katlandim gibi geliyor bana
Evet tupler acik cikti prolaktinim 36 diger hormonlar normal. Yaklasik 9 aydir yumurtam ne zaman catladi biliyorum dr kontrolunde oldugum icin. Klomen de kullandim 3 ay. Baska bir sorun var ama ne bilmiyoruz
Çok gençsiNiz eşiniz haklıMerhaba herkese. Ben 25 esim 29 yasinda. tam 2 yildir evliyim eşimi seviyorum evliliğim gayet oturmuş durumda çok şükür. Maasimizin yarısı ev kredisine gidiyor ama kalani da gayet guzel para gecinilir.
Evlendigimden beri korunmuyorum. 14. ayda doktora gittim ikimize de testler yapildi. Gorunurde sorun yok ama gencsiniz ve bu kadar surede olmadiysa icerlerde bi yerde bi sorun var demektir dedi. Tedaviye basladik 6 ay tedavi gordum yine olmadi. Simdi asilama yaptiracagiz ama esim yan cizmeye basladi. Devlet 3 yil evli olmadan tedavi masrafini karsilamiyor. Asilamayi yaptiralim ama tup bebek icin bir sene daha bekleyelim diyor. Ben beklemek istemiyorum her ay husran. Cok etkileniyorum. Aldigim iki aylik maas tup bebek parasini karsiliyor. Yani zorlasak biraz kemerleri siksak yaptirabiliriz o tedaviyi de. Hatta sirf tup bebek parasi biriktirmek icin is yerimde fazla performans yapiyorum fazla para aliyorum. Ama esim maddiyattan o kadar korkuyor ki tartistik bu aksam. Bana baski yapiyorsun cocuk icin yasimiz cok genc bir sene daha denesek ne olur diyor. Ben cocugu gercekten cok istiyorum ve tedavisiz olmayacagina eminim. Daha bir kimyasal gebeligim bile yok. Kim hakli sizce ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?