ah canım ya geçmiş olsun.rabbim birdaha yaşatmasın inşallah.yeni denemende umarım başarılı olunur.başka doktora gitmekte fayda var tabi.en azından görüşlerini alabilirsin.ALLAH ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun....kızlar bende izmirdenim :)
Kısaca durumumu özetleyeyim ,
İzmirde yaşamama ragmen ilk denemeyi bahceci de yaptım.cunku ordaki embroyolog tanıdık vardı alladı pulladı 2 tane koyarız dedi falan.
Görünürde hiç ciddi sorunum yoktu ,hsg sonucu tek tupumun tıkalı oldugu cıkmıstı ,6 ay deneyip kendiliginden kalmassanda deneyebiliriz ,kendiliğnden gebe kalma sansın var dedi ama yaşinda 31 istersen hemende yapabiliriz dedi.bizde eşimle hemen yapalım dedik cunku 1 yıldır heray hayal kırıklığı yaşamıstık.tup bebekle olacagından okadar emindik ki..bide embryolog arkadas hocaya sölerim 2 tane koyarız falan die gaz verdi..
225 mg gonalf kulladım arda arttırmada olmadı hersey yolundaydı.Sonuc 9 tane toplandı 7 tane dollendi 2 tanesi 1. Kalite diğerleride iyi.1 tane 3.gun embryosu transfer edildi .okadar dedim 2 tane diye mustafs bahceci asla dedi ,yasın genc ve zayıfsın ayrıca ilk 2 denemede yasal diil dedi..Tutmadı..hemen öbür ay dondurulmuşlari çözdürdük,2 tanesi iyi kalite olarak yaşiyordu .5.gün bir tane transfer edildi.. ne diller döktüm o diğeri ölecek 2 tane koyalım diye yok....yok..sonuc ,kimyasal gebelik.olmadı yani.
Neyse 6 ay kadar ara verdim ,aklım başima geldi izmirde denemeye karar verdim ,kente yakın evim ,israel bey de basarılı diye duyuyorum .
Onunla başladım .busefer cok umutluydum ,yaz güzel gemişti moralim yerindeydi .istanbul izmir arası mekik doku stresi yoktu buarada calısıyorum bide ben..
İsrael bey2 ededim histeroskopi yada baska bi test lazım mı dedim yok gerek yok dedi..senin 2 tane olumsuzun yok 1 tane var dondurulmusu sayma dedi..Hsg temiz dedi..
Neyse 225 gonalf + 75 mg merional ile başladım,naslarken fsh 10,1 imiş ama bunu bana sonra söledi bu biraz yüksek aslında .7 yumurta oldu 5 döllendi 2 tanesi iyi kalite oldu .2 tane kondu ama sonuc hüsran.olmadı yine.
Senin rezerv sorunun var dedi .dedim yine histereskopi gerekir mi saglıklı konuo niye tutmuo ,kalitesi iyi olmadıgı için tutmuodur tam bölünmesi iyi kalite oldugunun garantisi diildir senin rezerv sorunun var dedi...
3 ay sonra yine denicez gittim 6,4 fsh ,dedi super şimdi kesin yapalım gecen sefer yuksekti dedi.(oysa ben gecen sefer 1 ay sonrada başlayabiliriz acelemiz yok demiştim yok başlanabilir demişti)
Neyse başladik.187,5 mg gonalf+75 mg merional yine ..dedim busefer değişik ilaç kullansak puregon cok yi diolar dedim..gerek yok dedi...4 gun sonra kontrol sagda 1 solda 5 yumurta gelişmiş.beklediğimden az dedi.ilaçlari 2 katına cıkardi .yani 225 mg gonalf +150mg merional .Neyse bunlar 20-24 cm oldular .bildiğim 56 yumurta var dualarla gittim inşallah hepsi toplanır enaz 5 i döllenir diye.Opudan cıktım bomba..hepsinin içi boş çıkmiş...
Ben birine güvenmek istedim ve israil e güvendim negatife ragemne ,ona buna ragmen ama bişekilde gelişp döllenen yumurtalarımdanda oldum ...bunun nedeni ne bilmiyorum kimsenin gunahını alamam bugun mubarek gün fakat artık körü körüne güvenmeyip başka doktoramı gitsem diyorum....
İşte benim hikayem...
ben burdayım şimdilik sülüman yok banvit basket maçı var ekranda, başımda üzerinize afiyet çok ağrıyor fazla kalamayabilirim kusuruma bakmayın , kırmızılarımda bugün itibariyle son buldu çok şükür veeeee kandilimiz mübarek olsun
ben burdayım şimdilik sülüman yok banvit basket maçı var ekranda, başımda üzerinize afiyet çok ağrıyor fazla kalamayabilirim kusuruma bakmayın , kırmızılarımda bugün itibariyle son buldu çok şükür veeeee kandilimiz mübarek olsun
bende sülümanı bekliyorum bir yandanda türk kahvemi içiyrum :) nerdeyse başlar bu bölümde çok heyecanlı :)
hadi bakalım bu ay bol çalışmalar canım. seninde kandilin mübarek olsun canım...
kızlar bende izmirdenim :)
Kısaca durumumu özetleyeyim ,
İzmirde yaşamama ragmen ilk denemeyi bahceci de yaptım.cunku ordaki embroyolog tanıdık vardı alladı pulladı 2 tane koyarız dedi falan.
Görünürde hiç ciddi sorunum yoktu ,hsg sonucu tek tupumun tıkalı oldugu cıkmıstı ,6 ay deneyip kendiliginden kalmassanda deneyebiliriz ,kendiliğnden gebe kalma sansın var ...
Saol canım..selam topiğiniz hayırlı olsun
Selam kizlar nerelerdesiniz siz yeni gordum topiginizihayirli olsun ecrin cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayii huzurla buyutmeni nasip etsin insallhh herkese iyi kandiller gorusmek uzere
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sülümancılarrr
Selam canim. İhmal ettim topikimizi ne zamandir gireyim biraz vaktim varken dedim :)
benim kırmızılarda direniyo gelmsemmii gelmesemmiii bi geliyoo ohh diyom ertesi gün yokkk bi bakyım var bi bakıyom yokk bende anlamadım :)) dinlen başının ağrısı geçer canım geçmiş olsun
seninde kandilim mübarek olsunn
bende çooooooooooooooooook uzun zaman sonra bu akşam çiğdem yiyorummm :) çok mutluyummm ve kola içiyorum buyüzdendee çok mutluyummmm :) ve sizzz veee sülümannn
ben kuzeycıyımmmmmmmmmmmmmm
kuzummm gelmısss benım hosgelmısss nasılsın canımmmm
hadı bu ay calıssss tedavı sonrası 2 ay degerlendırmek gerek canım sagol kuzum senınde mubarek olsunnnnn duarımız kabul olsunnn
oooooo afıyet olsun kuzuummm da hanı sen kola ıcmıyordunnnn
selam topiğiniz hayırlı olsun
bugünlükkk uzun zaan sonraa dedim ama yaaa
ama sen bizde çekirdek yememiştin neden evde yiyosun
aa kuzey varken süleyman'a bakmam bilesanada iyi kandiller...
afıyet olsun kuzummmmm yaramasın ama aksın gıtsın
yakalandın canımmmmmmmm yaaa kız elın sen 35 izmire bak evde yıyo ıcıyooo
kesınlıkle yaaa kuzey varken suleymanda kımmıs
Walla evde goturuo herseyiyani napalim o sakallı sulemani
Walla evde goturuo herseyiyani napalim o sakallı sulemani
kızlar diin bana bakim yumurta kalitesi için be ne yapayım yaa ilaç ve kürr acaba benim yumiler kalitesizmi kafam takıldııı fena
kızlar diin bana bakim yumurta kalitesi için be ne yapayım yaa ilaç ve kürr acaba benim yumiler kalitesizmi kafam takıldııı fena
götürdüm vallaa ceviz çiğ bademmm çiğdemm ohh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?