tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

ben burdayım şimdilik sülüman yok banvit basket maçı var ekranda, başımda üzerinize afiyet çok ağrıyor fazla kalamayabilirim kusuruma bakmayın , kırmızılarımda bugün itibariyle son buldu çok şükür veeeee kandilimiz mübarek olsun

ah canım ya geçmiş olsun.rabbim birdaha yaşatmasın inşallah.yeni denemende umarım başarılı olunur.başka doktora gitmekte fayda var tabi.en azından görüşlerini alabilirsin.ALLAH ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun....

bende sülümanı bekliyorum bir yandanda türk kahvemi içiyrum :) nerdeyse başlar bu bölümde çok heyecanlı :)
hadi bakalım bu ay bol çalışmalar canım. seninde kandilin mübarek olsun canım...

.........................................şimdi geçenlerde ben burada bir haber paylaşmıştımmm aile ve sosyal poltikalar bakanlığının sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile yapmış olduğu bir çalışma vardı ücretsiz tüp bebek başlığı altında bir yasa çıkartılmış ve sadece yeşil kartlı ve ya hiç sosyal güvencesi olmayan ailelerin acıbadem has ile ortak yürütülecek çalışma ile tüp bebek yaılmasıydı ..... Buraya kadar her şeyi biliyoruz bu gün benim bir sebebpten doalyı sosyal dayanışma vakfını aramam gerekti ve oradaki bayanla konuşurken tüp bebekle ilgili yukarda yazdığım konu açıldı aile ve sosyal poltikalar bakanlığını yapmış olduğu bu çalışmaya bekleninlen oranda aile baş vurmayınca bakanlık yeniden yasayı düzenleyerek sosyal güvencesi olanlarıda bu kapsama almış ama başvurular bitmişşşş malesef((( oradaki bayan bana dediki bakanlığa başvurup talebinizi belirtin infertilte hastaları yeniden başvurup talepde bulurlarsa bu genelge yeniden düzenlenip ücretsiz tüp bebek ypılacak istiyorsanız telefon ve mailerle isteğinizi bildirin dediii .. ( arkadaşlar bu konuyu girdiğiniz diğer topiklerdede paylaşabilirisnizzz belki bakanlığa yazmak isteyen olabiliR)

benim kırmızılarda direniyo gelmsemmii gelmesemmiii bi geliyoo ohh diyom ertesi gün yokkk bi bakyım var bi bakıyom yokk bende anlamadım :)) dinlen başının ağrısı geçer canım geçmiş olsun
seninde kandilim mübarek olsunn

bende sülümanı bekliyorum bir yandanda türk kahvemi içiyrum :) nerdeyse başlar bu bölümde çok heyecanlı :)
hadi bakalım bu ay bol çalışmalar canım. seninde kandilin mübarek olsun canım...

bende çooooooooooooooooook uzun zaman sonra bu akşam çiğdem yiyorummm :) çok mutluyummm ve kola içiyorum buyüzdendee çok mutluyummmm :) ve sizzz veee sülümannn

merhaba cnm aynı yoldayız Allah daha fazla aratmadan nasip etsin inşallah tüm isteyenlere, ben ege üniv. tedavi görüyorum özel gibi olmasada ilgileniyolar işte 1 aşılama ve 1 tüp bebek negatifim var. senin içinde şunu diyebilirim İSRAEL ERUH BENİM ŞU ANDA 10 YAŞINDA OLAN YEĞENİMİN ANOMALİLİ DOĞMASININ SORUMLUSU OLAN DOKTORDUR, günahım kadar güvenmiyorum. onun yüzünden kaç tane ameliyat geçirdi benim kuzum ve hala geçirmekte, Allah bildiği gibi yapsın onu ...

nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sülümancılarrr

ben kuzeycıyımmmmmmmmmmmmmm

Selam canim. İhmal ettim topikimizi ne zamandir gireyim biraz vaktim varken dedim :)

kuzummm gelmısss benım hosgelmısss nasılsın canımmmm

hadı bu ay calıssss tedavı sonrası 2 ay degerlendırmek gerek canım sagol kuzum senınde mubarek olsunnnnn duarımız kabul olsunnn

oooooo afıyet olsun kuzuummm da hanı sen kola ıcmıyordunnnn

Aa kuzey varken Süleyman'a bakmam bilesanada iyi kandiller...

bugünlükkk uzun zaan sonraa dedim ama yaaa

kızlar diin bana bakim yumurta kalitesi için be ne yapayım yaa ilaç ve kürr acaba benim yumiler kalitesizmi kafam takıldııı fena

Walla evde goturuo herseyiyani napalim o sakallı sulemani

göturuyoda ama dayanamıyo ıtıraf edıyo gene

kızlar diin bana bakim yumurta kalitesi için be ne yapayım yaa ilaç ve kürr acaba benim yumiler kalitesizmi kafam takıldııı fena

canım ya takma neden taktın ama ben sey yapmıstım tarcın bal çörekotu karıstırım adetın 7. gunu yemeye basladım 12 boyunca ve arada corek otunu da fazla tuketmeye calsıtım canım ama dovulmus corek otu baskasıda bu karısıma zencefıl de kat demsıtı ama katmadım dı ben canım baska gelırse yazarım sogan tuket bol bol bıde sen hurma yeeeeeeeeeeee

tedavideyken bi kız hergün bıldırcın yumurtalı süt içtiğini söylemişti 25 yumurtası olmuştu 2 tane koydular sonuç pozitifti, şimdi devam ediyormu bilmiyom ama... bende bıldırcın yumurtası aldım bugün kullanmaya başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…