kızlar diin bana bakim yumurta kalitesi için be ne yapayım yaa ilaç ve kürr acaba benim yumiler kalitesizmi kafam takıldııı fena
götürdüm vallaa ceviz çiğ bademmm çiğdemm ohh :)
göturuyoda ama dayanamıyo ıtıraf edıyo gene
demii ben işte:))
canım ya takma neden taktın ama ben sey yapmıstım tarcın bal çörekotu karıstırım adetın 7. gunu yemeye basladım 12 boyunca ve arada corek otunu da fazla tuketmeye calsıtım canım ama dovulmus corek otu baskasıda bu karısıma zencefıl de kat demsıtı ama katmadım dı ben canım baska gelırse yazarım sogan tuket bol bol bıde sen hurma yeeeeeeeeeeee
tedavideyken bi kız hergün bıldırcın yumurtalı süt içtiğini söylemişti 25 yumurtası olmuştu 2 tane koydular sonuç pozitifti, şimdi devam ediyormu bilmiyom ama... bende bıldırcın yumurtası aldım bugün kullanmaya başlıycam
daha neler varrr de de yavas yavas soyluyo bıdeeeeeeee :)
Ee böle yemeğe devam edersen zaten kaliteli olur o yumiler issallah
ben kuzeycıyımmmmmmmmmmmmmm
kuzummm gelmısss benım hosgelmısss nasılsın canımmmm
hadı bu ay calıssss tedavı sonrası 2 ay degerlendırmek gerek canım sagol kuzum senınde mubarek olsunnnnn duarımız kabul olsunnn
oooooo afıyet olsun kuzuummm da hanı sen kola ıcmıyordunnnn
Selam canim. İhmal ettim topikimizi ne zamandir gireyim biraz vaktim varken dedim :)
ooyyyy oyyyy kımlerı goruyorum karasu hatun gelmıs sagol canım nasılsın esra nasıl guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur eedıyoruz ve kocaman AMINNNNNNNNN dıyorumSelam kizlar nerelerdesiniz siz yeni gordum topiginizihayirli olsun ecrin cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayii huzurla buyutmeni nasip etsin insallhh herkese iyi kandiller gorusmek uzere
canımm hoşgeldinn ee geçerli sebeblerin varr öncee prensesss sonra bizzz :)
ooyyyy oyyyy kımlerı goruyorum karasu hatun gelmıs sagol canım nasılsın esra nasıl guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur eedıyoruz ve kocaman AMINNNNNNNNN dıyorum
ama olsun sizin yeriniz bende her zaman ayrıdır
ooyyyy oyyyy kımlerı goruyorum karasu hatun gelmıs sagol canım nasılsın esra nasıl guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur eedıyoruz ve kocaman AMINNNNNNNNN dıyorum
Iyı akasamlar kızlar nasılsınızzzz
ee tmm yerim alırım yumurta yaniii minnak bişii demi
Bende cay ve kuruyemıs faslımız var tvde hıc bırsey yok acmısız power turk sarkı dınlıyoz ben cepten esımde pc ınternete takılıyoz bırden durdu bızımde bır bebegımız olsaydı boylemı olurudk dedı uzuldum bende
e olsunn ısde cepten gırıyorum zor oluyor ama deger yumu gelstırme ısıne el atmısın hayranım sennın bu azmıne bırazda bende olsaa ahhh neler yaparddım neleriyiyizz tatlım sen nasılsın ?
evet evet kırıp içicen
Bende cay ve kuruyemıs faslımız var tvde hıc bırsey yok acmısız power turk sarkı dınlıyoz ben cepten esımde pc ınternete takılıyoz bırden durdu bızımde bır bebegımız olsaydı boylemı olurudk dedı uzuldum bende
kuzular benim minik kuzu uyandı öpüyorum hepinizii
hadı caanım ıyı dınlenmeler sana hayırlı kandılerrryavru kuşlar ben çıkıyorum malum başım... hepinizi öptüm, tekrar hayırlı kandillerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?