tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

dövülmüş çörek otu aldımm balla karıştırım yedim mdemden geberdim ama yicem gene tarçınmı zencefilmii ? soğan zaten çok tüketiyorum hurmayı düşünmem lazım:))) fena haldee sanırım

ee tmm yerim alırım yumurta yaniii minnak bişii demi

daha neler varrr de de yavas yavas soyluyo bıdeeeeeeee :)

yogggg bittiii artıkk yemiyomm :)

hoşbulduk kuzucum iyim sen nasılsın tatlım? bende sülümanı izliyorum bir yandan da minişimin uyanmasını bekliyorum. bıcı bıcı saati geldi

Selam kizlar nerelerdesiniz siz yeni gordum topiginizihayirli olsun ecrin cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayii huzurla buyutmeni nasip etsin insallhh herkese iyi kandiller gorusmek uzere
ooyyyy oyyyy kımlerı goruyorum karasu hatun gelmıs sagol canım nasılsın esra nasıl guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur eedıyoruz ve kocaman AMINNNNNNNNN dıyorum

ooyyyy oyyyy kımlerı goruyorum karasu hatun gelmıs sagol canım nasılsın esra nasıl guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur eedıyoruz ve kocaman AMINNNNNNNNN dıyorum

ooooooooooooooooooooooooooooooo bizde kimleri görüyoruzzzz naberrr hoşgeldinn

ama olsun sizin yeriniz bende her zaman ayrıdır

biliyoruz canımmmm iyiki varsıınn iyiki varızzz :)

Bende cay ve kuruyemıs faslımız var tvde hıc bırsey yok acmısız power turk sarkı dınlıyoz ben cepten esımde pc ınternete takılıyoz bırden durdu bızımde bır bebegımız olsaydı boylemı olurudk dedı uzuldum bende

kıyamam ya, hiç üzülmesin bu günlerini yakında arayacak dediğini bile unutacak

evet evet kırıp içicen

ben hiç öle düşünememiştim ama ben bildiğin haşlarım kırarım falan diyodum şöle sahanda falan :)

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa böle demeyin lütfen ben napayım 8.senemmmmm iki başşş evdee demin eve geldiğimde evi toplayım azcık dedim sonra baktım baktım 8 senedir ev topluyosun salak bi sen bi kocannn evi dağıtıp kirletçek bi çocuk bile yokkk nedir derdin dedim oturdum üstüne kuruyemiş keyfi yaptım kendime :) demek çocuğu olmayanlar kuruyemiş yiyoo hahahaha dert ortağımız demiii canım kıyamam geçecek bugünler inşallahh

kuzular benim minik kuzu uyandı öpüyorum hepinizii

iyi geceler canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…