götürdüm vallaa ceviz çiğ bademmm çiğdemm ohh :)
dövülmüş çörek otu aldımm balla karıştırım yedim mdemden geberdim ama yicem gene tarçınmı zencefilmii ? soğan zaten çok tüketiyorum hurmayı düşünmem lazım:))) fena haldee sanırım
ee tmm yerim alırım yumurta yaniii minnak bişii demi
yogggg bittiii artıkk yemiyomm :)
yavru kuşlar ben çıkıyorum malum başım... hepinizi öptüm, tekrar hayırlı kandillerrr
Kizlar uzun protokol tup bebek sureci ne oluyoo.adetin 21.gunu gel dedi doktor.uxun prptokol yapcaz dedi.merak ediyorumm.zormuu
e olsunn ısde cepten gırıyorum zor oluyor ama deger yumu gelstırme ısıne el atmısın hayranım sennın bu azmıne bırazda bende olsaa ahhh neler yaparddım neler
ınsalllh caanıım yumurta cesıtlerıne bayıldım patateslısını dene hahhahaben hiç öle düşünememiştim ama ben bildiğin haşlarım kırarım falan diyodum şöle sahanda falan :)
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa böle demeyin lütfen ben napayım 8.senemmmmm iki başşş evdee demin eve geldiğimde evi toplayım azcık dedim sonra baktım baktım 8 senedir ev topluyosun salak bi sen bi kocannn evi dağıtıp kirletçek bi çocuk bile yokkk nedir derdin dedim oturdum üstüne kuruyemiş keyfi yaptım kendime :) demek çocuğu olmayanlar kuruyemiş yiyoo hahahaha dert ortağımız demiii canım kıyamam geçecek bugünler inşallahh
iyi geceler canımmm
hoşbulduk kuzucum iyim sen nasılsın tatlım? bende sülümanı izliyorum bir yandan da minişimin uyanmasını bekliyorum. bıcı bıcı saati geldi
Iyı akasamlar kızlar nasılsınızzzz
kuzular benim minik kuzu uyandı öpüyorum hepinizii
yavru kuşlar ben çıkıyorum malum başım... hepinizi öptüm, tekrar hayırlı kandillerrr
Kizlar uzun protokol tup bebek sureci ne oluyoo.adetin 21.gunu gel dedi doktor.uxun prptokol yapcaz dedi.merak ediyorumm.zormuu
Bende cay ve kuruyemıs faslımız var tvde hıc bırsey yok acmısız power turk sarkı dınlıyoz ben cepten esımde pc ınternete takılıyoz bırden durdu bızımde bır bebegımız olsaydı boylemı olurudk dedı uzuldum bende
Cok hıxlı ılerlıyosunuz beeee telefondan takıp edemıyorummm
cok sukur ıyıım canımmm ben geldım sen gıtıın haydı by byyyy op melegııııı
sukur canım sen nasılsınnnnn
ıyı dınlenemeler canımmmmm gecmıs olsunnnn
ınsalllh caanıım yumurta cesıtlerıne bayıldım patateslısını dene hahhaha
Cok hıxlı ılerlıyosunuz beeee telefondan takıp edemıyorummm
amınnnnnnnoncelıkle tedavın hayırlı olsunnnn zor degıl sadece kısa protokolden harıc bır ıgne kullanıyorsun ve arasında 10 gıbı bır surec var ıns bu sefer melegın gelır sana
rabbım tez zamanda sızede nasıp edıcek kuzum yaaaaa
hahaha o hayatta beceremz telefondan 2 dk sınırlenır :)sen telı esıne verrr pc yı al kuzummmmmmmmmmmmm
hahhaha su nasılsın ıyımsın faslını gecsek ılerlıyecde bır onu gecemıyoruz ya hahahha sohbetın ortasına gırıyoo ıyım canım sen nasılsın annengıler nasıl :):)
amınnnnnnn
hahaha o hayatta beceremz telefondan 2 dk sınırlenır :)
sen dalga geççç :) çiğ nasıl içimmm bögg
çok hızlıyız bebeğim bizzz :)
sen dalga geççç :) çiğ nasıl içimmm bögg
çok hızlıyız bebeğim bizzz :)
amınnnnnnn
hahaha o hayatta beceremz telefondan 2 dk sınırlenır :)
ayy bende cepten beceremiyom yaaa deli oluyorummmm çakasım geliyo telefonu :)
bencede cok hzılısın her konuda oldugu gıbı hahahah kız hatır ıcın cıg tavuk yenır derlerya sende bebek ıcın cık bıldırıcn yumurtası yersıınn :)
yaaaaa telden zor oluyo bırde yazılanlar hemen gelmıyo canım ben kaynanama gıdınce cepten bakıyom ama beceremeyınce cıkıyommmmm zor haklı adammm
hehe atcan duvara bak nasıl kendıne gelıyooooooooo
yerim napayım artık faydalısaaa yirimmmm
aynen ölee
ben son sayfaya bakıyorum sadece bırde oncekı sayfa ısıne gırersem hayatta cıkamam :)cadı sensınkızım 10 dak mutfaga gırttım geldım masallahınız varrrrr napım hepınıze cvp verım dedım hıhhhhhh cadı cadııı su
bende bazen dıyorum ama sonra elındekı fırsatlarıda yok etme dıyıp kendımı avutuyorumm :)ayy bende cepten beceremiyom yaaa deli oluyorummmm çakasım geliyo telefonu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?