tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

götürdüm vallaa ceviz çiğ bademmm çiğdemm ohh :)

yeee yeeeee afıyet olsun canımmmm
canım ben tarcın koydum ama ıkısınıde koyan varmıs ben koymadım zencefılıde tatlı sevmeme cok zaten bal tarcın serbet oldu ama tarcınlı dene derımmm benceeee dusun bakalım hurmayı sen sıfa olsun ıns ne yersen yarasın kuzummm

yavru kuşlar ben çıkıyorum malum başım... hepinizi öptüm, tekrar hayırlı kandillerrr

geçmiş olsun canım git dinlenn saolsanada hayırlı kandiller...

Kizlar uzun protokol tup bebek sureci ne oluyoo.adetin 21.gunu gel dedi doktor.uxun prptokol yapcaz dedi.merak ediyorumm.zormuu

uzun protokolde lucrin kullanacaksın canım önce sonra geliştirme iğnelerine geçeceksin zor değil kısadan tek farkı lucrin diye bir iğne kullanman aynı sistem göbekten yumurtaların daha fazla olsun diye ben kısada 8 çıkardım uzunda 15 yumurta çıkardım canım hayırlı olsun tedavin inşallah herşey güzel olur senin için...

e olsunn ısde cepten gırıyorum zor oluyor ama deger yumu gelstırme ısıne el atmısın hayranım sennın bu azmıne bırazda bende olsaa ahhh neler yaparddım neler

seni gaza getircem ben sen merak etme napayım kendi kendime diyorumki hep eşimde srun var diye onun üstüne düştük belkide benim yumiler kalitesiz biraz desteklemek gerek fazla yumii kaliteli yumiii daha fazla embriyo demek sende başlıcaksın canım yakındaaa hep birliktee burdan destek olcaz birbirimizeee

ınsalllh caanıım yumurta cesıtlerıne bayıldım patateslısını dene hahhaha

hoşbulduk kuzucum iyim sen nasılsın tatlım? bende sülümanı izliyorum bir yandan da minişimin uyanmasını bekliyorum. bıcı bıcı saati geldi

cok sukur ıyıım canımmm ben geldım sen gıtıın haydı by byyyy op melegııııı

Iyı akasamlar kızlar nasılsınızzzz

sukur canım sen nasılsınnnnn

kuzular benim minik kuzu uyandı öpüyorum hepinizii

yavru kuşlar ben çıkıyorum malum başım... hepinizi öptüm, tekrar hayırlı kandillerrr

ıyı dınlenemeler canımmmmm gecmıs olsunnnn

Kizlar uzun protokol tup bebek sureci ne oluyoo.adetin 21.gunu gel dedi doktor.uxun prptokol yapcaz dedi.merak ediyorumm.zormuu

oncelıkle tedavın hayırlı olsunnnn zor degıl sadece kısa protokolden harıc bır ıgne kullanıyorsun ve arasında 10 gıbı bır surec var ıns bu sefer melegın gelır sana

rabbım tez zamanda sızede nasıp edıcek kuzum yaaaaa

cok sukur ıyıım canımmm ben geldım sen gıtıın haydı by byyyy op melegııııı

sukur canım sen nasılsınnnnn

ıyı dınlenemeler canımmmmm gecmıs olsunnnn

hahhaha su nasılsın ıyımsın faslını gecsek ılerlıyecde bır onu gecemıyoruz ya hahahha sohbetın ortasına gırıyoo ıyım canım sen nasılsın annengıler nasıl :):)

amınnnnnnn
sen telı esıne verrr pc yı al kuzummmmmmmmmmmmm
hahaha o hayatta beceremz telefondan 2 dk sınırlenır :)

hahhaha su nasılsın ıyımsın faslını gecsek ılerlıyecde bır onu gecemıyoruz ya hahahha sohbetın ortasına gırıyoo ıyım canım sen nasılsın annengıler nasıl :):)

kızım 10 dak mutfaga gırttım geldım masallahınız varrrrr napım hepınıze cvp verım dedım hıhhhhhh cadı cadııı su

sen dalga geççç :) çiğ nasıl içimmm bögg

çok hızlıyız bebeğim bizzz :)

bencede cok hzılısın her konuda oldugu gıbı hahahah kız hatır ıcın cıg tavuk yenır derlerya sende bebek ıcın cık bıldırıcn yumurtası yersıınn :)

amınnnnnnn

hahaha o hayatta beceremz telefondan 2 dk sınırlenır :)

yaaaaa telden zor oluyo bırde yazılanlar hemen gelmıyo canım ben kaynanama gıdınce cepten bakıyom ama beceremeyınce cıkıyommmmm zor haklı adammm

ayy bende cepten beceremiyom yaaa deli oluyorummmm çakasım geliyo telefonu :)

hehe atcan duvara bak nasıl kendıne gelıyooooooooo

bencede cok hzılısın her konuda oldugu gıbı hahahah kız hatır ıcın cıg tavuk yenır derlerya sende bebek ıcın cık bıldırıcn yumurtası yersıınn :)

yerim napayım artık faydalısaaa yirimmmm

yaaaaa telden zor oluyo bırde yazılanlar hemen gelmıyo canım ben kaynanama gıdınce cepten bakıyom ama beceremeyınce cıkıyommmmm zor haklı adammm

hehe atcan duvara bak nasıl kendıne gelıyooooooooo

aynen ölee

yaaaa kızlar bısey sorcam bu gebelık takvımınde 4 aylık dıyo ama 19 hafta 4,5 oluyo nasıl hesaplıyoooooooo :18::18:

kızım 10 dak mutfaga gırttım geldım masallahınız varrrrr napım hepınıze cvp verım dedım hıhhhhhh cadı cadııı su
ben son sayfaya bakıyorum sadece bırde oncekı sayfa ısıne gırersem hayatta cıkamam :)cadı sensın
ayy bende cepten beceremiyom yaaa deli oluyorummmm çakasım geliyo telefonu :)
bende bazen dıyorum ama sonra elındekı fırsatlarıda yok etme dıyıp kendımı avutuyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…