tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

yavrumun pıpısı kalmaddı yaaa kız ecrınn kapat karnnını gormessın kızz ayıp ayyııpp hahahahhaa

afıyet olsuınn yarasın cannımmm benım meyveyle hıc aram yokk yaaa napacaksam en guzelı sıkıp ıcmek dıye dusunuyorrum 40 yıl yemesem aklıma gelmezzzz

meyvesız hayat dusunemem ben yaaaa devamlı meyve olucak evdeeee kızım alıstır kendını yavas yavas yeeee

meyvesız hayat dusunemem ben yaaaa devamlı meyve olucak evdeeee kızım alıstır kendını yavas yavas yeeee
pek sevmem yaaa ama rejjıme basladıgımda cok acıkıyoduummm ozaman cok yıyoduumm sımdı ıse mıgdem kuculduuuu yemıyyoruuum ha bu arada 35imir yavrrru ne olddduuuu sabahhh tartıldıgımda 57.700 hahahha son 3 haftadıırda yapmıyoruummm salddım gıtttııııı kahretssınnnnn 6 kasımda basladdım rejımımeee 6.300 kg verddımmmmmmm

yavrumun pıpısı kalmaddı yaaa kız ecrınn kapat karnnını gormessın kızz ayıp ayyııpp hahahahhaa

valla kızıma sımdıden kotu seyler ogretıyon teyzesıııı kaldır o resmı ayıp dedgıın gıbı aaaaaaaaaaaa babası gormesın

azmıne hayran kaldım masallahhhh kuzu sana ama onu korumak lazım demı sen gaza gelıp yeme sakınnnnnnnn koru kılonu bacımmmm

valla kızıma sımdıden kotu seyler ogretıyon teyzesıııı kaldır o resmı ayıp dedgıın gıbı aaaaaaaaaaaa babası gormesın
allah allaaa nıye kaldıracmmısmmmmm sen kızın gozunu kapat cannımmmm aaayyy almayacamm senın kızını ergunanın 2 tane varrr onlardan bırını alıırım arttıkkk hahahhane capkkın olacak benım yavrrum yaaaaa

azmıne hayran kaldım masallahhhh kuzu sana ama onu korumak lazım demı sen gaza gelıp yeme sakınnnnnnnn koru kılonu bacımmmm
vallaha ben bıle bu kadar beklemıyyodummmm sok olddum ama dıkat edıyyoruummm zaten veeee spora basllıyorummm yarrın bırde sıkılastırdıkmmııı oohhh deymeyyınn keyfımeeee

bu arada benım profıldekı yavrru hala ısıyooo yaaaa

çiçek kurudu onun çişinden

bende geldim yarın akşam yemeğine misafirlerim var acaba ne yapsam diye düşünüom yaa:18::18::18:herşeyide begenmez yanii

çok düşünmeee misafir umduğunu değil bulduğunu yerrr ama tabi sevmediği şeyleri yapmaaa biliysundur sen neleri sever neleri sevmezzz :))))

benim ki pembe patik değiştireyim barii

ay evet değiştir inşallah 2 ye pembe patik olurrrrr

ne dusunuyosuun cannnııım ne yapacaksınnın aggır mısafırlerrınnn gelııyoo heraldeeee

ağır hemde çokk

sen çok alemsin yaaaa

ne laf atıyon kızım ala alaaa hasta etme adamı ne var bende 68 kiloyum hıh bende 78 ile başladım hem ben hiç aç kalmadımmm gayet sağlıklı kilo verdimmm 5 kilom daha kaldı oda gittimi benim işim tamamdır

bu kadar hızlı kilo verdi aynı hızla alır kiloyu geri hayatta dayanamazz ooo yerrr demiiiiiiiiiiiiiii suuuuuuuuuuuuuuu demi suuuuuuuuuuuuuuuuu

ne dusunuyosuun cannnııım ne yapacaksınnın aggır mısafırlerrınnn gelııyoo heraldeeee
walla bilmiom ki yarın sölerim neler yaptığımıçok agırlar walla stresteyim:18::18:
evet artık bulduğunu yicek ekmek içi falan vercem geldi geldi ama ewe daha gelmedi az sonra gelir heralde çok şükür uçaktan indi
degısstır bakallım arttıkk ınsallh bıdakı sefere kızzz olursa tekrar degıstırısınnn
işşallah değişik değişik ne güzel olur.yada önce senin kızın olsun bu pembe patikleri sen al
sen o patııklerı bana ver sen mavı koyyyyy :)))))))))))))
ama gıydırırım dersen sen bılın

hayır oğluma pembe giydirmemsen giydir pembe kızına

bak canım bızımkının babası ıcguvey alırız dıyo ben kızımı vermem dıyo bız oyle damat bulcaz artıkkkk erguvanın kızları sana uzak o da uzaga gondermez heveslenme bence hehe

vallaha ben bıle bu kadar beklemıyyodummmm sok olddum ama dıkat edıyyoruummm zaten veeee spora basllıyorummm yarrın bırde sıkılastırdıkmmııı oohhh deymeyyınn keyfımeeee

masallah kuzummmmm

yapcam artık bişilerişşallah canım benimmmmsizlerin olsun önce pembe patikliler

bu kadar hızlı kilo verdi aynı hızla alır kiloyu geri hayatta dayanamazz ooo yerrr demiiiiiiiiiiiiiii suuuuuuuuuuuuuuu demi suuuuuuuuuuuuuuuuu

yanı bencede yer ama baksana azımlı bu sefer bu hatunnnn bırakmaz bu ıpın ucunu bence su 55 de dur kuzummmmmmmmmm

ohhh sukur canım gozun aydınnnn
bencede sen gıydırme ben gıydırırmmm
yaaa bosver sen onlar yer ekmek ıcı sorun olmaz bence hehe baska kurufasulye yappp onuda cok sevıyo galıba

Son düzenleme:
hadıı ordannn sen bennı kendınlemmı karısttırdın ayyoollll sen ye ksırlarrrı cılolatalrrıı nutellarrrı eeee bennn bılınclı verrıyom oluuyyoooo kandırma kızımmmmm hahahhayarrınde spora basşşlıyyorummmm fıttt bırrr hattun oacam onceden zaten oyleyydım ama heppp suuu ıseyen cocukdan yapabılmekk ıcın alldıkkkk

zateennnn bende burda bırakmıyacammkııı haha memlekete gondecemmmm hıc sorun deggıl ıc guveyy oluruzzz bızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…