tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

evim sensini izliyorum şekerim :) sinemada izlemiştim ama yine izlemek istedim.çook beğenmiştim çünkü...

anladım canımmmmm

ağzımla yiyom kız ayağımla değil :)

saol canımmm da yaramasın :)

gel canım uzak sayılmayızzzzzz :) var daha

saol canım birlikte olsun gell :)

az ye ozaman hehe yaramasınnnnnnnn

buyumuste babasına mı kusermıssss melegımızzzzzzzzz
aynen ısımız varrrrrrrr valla

evet canım benim kızlar erkende doğdu ama ün,iversite mezunu biliyormusun mozart dinliyorlar önce hiç sevmezdim gıy gıy içimi kıyıyor derdim şimdi dinlemekten kelebek oldummm.....

ağzımla yiyom kız ayağımla değil :)

saol canımmm da yaramasın :)

gel canım uzak sayılmayızzzzzz :) var daha

saol canım birlikte olsun gell :)
herseyede verılecek bır cevabbınn varrrrrrrr
ye sen yeeee hepsıııı kılo olurrr ınsalllhhhh

evet canım benim kızlar erkende doğdu ama ün,iversite mezunu biliyormusun mozart dinliyorlar önce hiç sevmezdim gıy gıy içimi kıyıyor derdim şimdi dinlemekten kelebek oldummm.....
hahhaha kızz onu bennm ygenlerede dınlettıkk söylııyım yannııı onlarr dınlettıgmızz halde bu sekıldelerse dınletmesek ne olurlarrdıı dusnunemmıyorummmm

ayyyyyyyy ben hıc sevmem yaaaaaaaaaa
kızım bızım bebeler bılmıs olmazmı ozel onlarrr laborutuvar bebeklerı nelerden gecıyorrr bılcekelr tabıııı
benım doktor tup demezdı tupdemı oluyor sızde derdı hep

suan 9 tane kullanıcı varrrr haddı bır zahmmet gelınde su mutfagıma el atttınnn lütfennnnnnnn

hu huuuu bende geldimmm beni bilenler bilir bilmeyenler için özgeçmiş yazayım:d 3 başarısız tüp bebek denemesi olan erkek infertilitesiyle uğraşan 4. denemeyi bürükselde yapacak olan (İnşallah nasipse) bir hatunceğizim :) duydum bizim kızlar topik açmış selam vereyim dedim ama çok hastayım başım feciii ağrıyor o yüzden şimdilik hoşçakal diyorum yarın yazarımmm.

dip not : beni bilenler burda adım nisa :) adımı söylemeyin lütfen tamam mı?hani ağızdan kaçma olur diye diyom :) cısss

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…