tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

kız görmedin mi beni kapıda aç hadi de girek.....

bak süpürgeme atladım da geldim.....

kız süpürgennııı kappının onune koy haaa ıcerıyı pısletmessınnnn acttımmm haddı mutfaggı hallet ordan camlar kapılar perdelerrr arrtık evı bır elden gecırıısnn dımıı okadar uzak yoldan gellddınnn

hahhaha kızz onu bennm ygenlerede dınlettıkk söylııyım yannııı onlarr dınlettıgmızz halde bu sekıldelerse dınletmesek ne olurlarrdıı dusnunemmıyorummmm

ay bende ağlıyordu denedim gerçekten işe yaradı ikiside çok seviyor

Son düzenleme:

hah büyük konuştun hatırlatırım sana sende çook dinleyeceksin benim kelebek gibi kırlarda uçasım var bu kadar seveceğimi bilmezdimmm...

ayy bende üst yada aynı kat yok amaaaa aynı katta olmasın

erguvan caanım yaaa bızzz yarrınların umudu arkadasımızı yolccu bıle ettıkkk

hah büyük konuştun hatırlatırım sana sende çook dinleyeceksin benim kelebek gibi kırlarda uçasım var bu kadar seveceğimi bilmezdimmm...

tamam bu akşam cidden çok güldüm kocam napıyon sen kafayı sıyırdın iyice dedi sonunda ekrana bakıp kahkaha patlatan bi kadın var yanında

tatlım ya....
uzak yoldan geldim çoook yoruldum

acık dinlenemde başlarız yarın :18::18:sabah biraz enerji lazım:84::84: deme ama enerji depolayalım

Ben gedeyyoom anammmmm mutfak bennı beklerrrrrr cenemmın vıdalrında sıkılastıryyıımmm sonraaaa mısısl mısıl uyuyummmmm mesaısı olan arkadaslaraaa ıyı nobetler dılerımmmmmm

Son düzenleme:
tatlım ya....
Uzak yoldan geldim çoook yoruldum

Acık dinlenemde başlarız yarın :18::18:sabah biraz enerji lazım:84::84: Deme ama enerji depolayalım

sende yuzz vermeye gellmıyyon melek yaaaaa bak okadar sırada bekleyen varrr ben senıı gozume kestırıdmmm sennı alddım ama sende kıymet bılmıyyosunnn aaaa olmuyo yannıı

aynen canım olsunalrda yeterkı cok bılmıs olsunlar yaaaaaaaaa

canım ne güzel az kaldı senin bebişine kavuşmana sıra bizede gelir inş....
hazırlıklar başladımı güzel ciciler falan alıyosundur yavaş yavaş.....

hoşgeldin şekerimm adınımı

hadı bakalım kuzummmmmmmmm sende ucma anammmm yarından sonra gorcem senı bennnnnnnnn
ucacaksın ucacaksın havalara ucacaksınnn

Ben gedeyyoom anammmmm mutfak bennı beklerrrrrr cenemmın vıdalrında sıkılastıryyıımmm sonraaaa mısısl mısıl uyuyummmmm mesaısı olan arkadaslaraaa ıyı nobetler dılerımmmmmm

kolay gelsın canımmmmmmmmmm

sende yuzz vermeye gellmıyyon melek yaaaaa bak okadar sırada bekleyen varrr ben senıı gozume kestırıdmmm sennı alddım ama sende kıymet bılmıyyosunnn aaaa olmuyo yannıı
tamam canım ya bugün değilse bigün gelicem söz verdimya.....
kızma ama bak çoook korktum ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…