kızlar ben biraz biraz hazırlanayım, öpüyorum sizi şimdiden iyi geceleerrr
kız görmedin mi beni kapıda aç hadi de girek.....
bak süpürgemeatladım da geldim.....
bennn 35izmirin at katında oturmak ıstemezzdımmmm
hahhaha kızz onu bennm ygenlerede dınlettıkk söylııyım yannııı onlarr dınlettıgmızz halde bu sekıldelerse dınletmesek ne olurlarrdıı dusnunemmıyorummmm
hazırlan canımgörüşürüz yine iyi geceler sana
ayyyyyyyy ben hıc sevmem yaaaaaaaaaa
kızım bızım bebeler bılmıs olmazmı ozel onlarrr laborutuvar bebeklerı nelerden gecıyorrr bılcekelr tabıııı
benım doktor tup demezdı tupdemı oluyor sızde derdı hep
ayy bende üst yada aynı kat yok amaaaa aynı katta olmasın
erguvan caanım yaaa bızzz yarrınların umudu arkadasımızı yolccu bıle ettıkkk
hah büyük konuştun hatırlatırım sana sende çook dinleyeceksin benim kelebek gibi kırlarda uçasım varbu kadar seveceğimi bilmezdimmm...
hah büyük konuştun hatırlatırım sana sende çook dinleyeceksin benim kelebek gibi kırlarda uçasım varbu kadar seveceğimi bilmezdimmm...
kız süpürgennııı kappının onune koy haaa ıcerıyı pısletmessınnnn acttımmm haddı mutfaggı hallet ordan camlar kapılar perdelerrr arrtık evı bır elden gecırıısnn dımıı okadar uzak yoldan gellddınnn
canım ya herkes böyle diyo tüp bebekler çook bilmiş oluyo falan....
olsunlar inş da büyük adam olsunlar inş deme ama.....
tatlım ya....
Uzak yoldan geldimçoook yoruldum
Acık dinlenemde başlarız yarın :18::18:sabah biraz enerji lazım:84::84: Deme ama enerji depolayalım
sende yuzz vermeye gellmıyyon melek yaaaaa bak okadar sırada bekleyen varrr ben senıı gozume kestırıdmmm sennı alddım ama sende kıymet bılmıyyosunnn aaaa olmuyo yannıı
aynen canım olsunalrda yeterkı cok bılmıs olsunlar yaaaaaaaaa
hu huuuu bende geldimmm beni bilenler bilir bilmeyenler için özgeçmiş yazayım:d 3 başarısız tüp bebek denemesi olan erkek infertilitesiyle uğraşan 4. denemeyi bürükselde yapacak olan (İnşallah nasipse) bir hatunceğizim :) duydum bizim kızlar topik açmış selam vereyim dedim ama çok hastayım başım feciii ağrıyor o yüzden şimdilik hoşçakal diyorum yarın yazarımmm.
dip not : beni bilenler burda adım nisa :) adımı söylemeyin lütfen tamam mı?hani ağızdan kaçma olur diye diyom :) cısss
erguvan caanım yaaa bızzz yarrınların umudu arkadasımızı yolccu bıle ettıkkk
tamam bu akşam cidden çok güldüm kocam napıyon sen kafayı sıyırdın iyice dedi sonunda ekrana bakıp kahkaha patlatan bi kadın var yanında
Ben gedeyyoom anammmmm mutfak bennı beklerrrrrr cenemmın vıdalrında sıkılastıryyıımmm sonraaaa mısısl mısıl uyuyummmmm mesaısı olan arkadaslaraaa ıyı nobetler dılerımmmmmm
tamam canım ya bugün değilse bigün gelicemsende yuzz vermeye gellmıyyon melek yaaaaa bak okadar sırada bekleyen varrr ben senıı gozume kestırıdmmm sennı alddım ama sende kıymet bılmıyyosunnn aaaa olmuyo yannıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?