yok yok ya alt katında yada üst katında olmak varmış hemencik damlardım valla hehe
kızlar ben biraz biraz hazırlanayım, öpüyorum sizi şimdiden iyi geceleerrr
bennn 35izmirin at katında oturmak ıstemezzdımmmm
ohh afiyet olsun yarasın canım benimde canım çekti ilk fırsatta yaptıracam zaten süt için ye yebir hal oldum
aklın hep seytanlıktaaaaaaaa
herseyede verılecek bır cevabbınn varrrrrrrr
ye sen yeeee hepsıııı kılo olurrr ınsalllhhhh
canım izmire gelmiştik dün akşam yeni döndük eve.....
tamam canım.bizde seni öptük kolay gele :)
benim alt katıma gel su :)
suan 9 tane kullanıcı varrrr haddı bır zahmmet gelınde su mutfagıma el atttınnn lütfennnnnnnn
ayyyyyyyy ben hıc sevmem yaaaaaaaaaa
kızım bızım bebeler bılmıs olmazmı ozel onlarrr laborutuvar bebeklerı nelerden gecıyorrr bılcekelr tabıııı
benım doktor tup demezdı tupdemı oluyor sızde derdı hep
valla ne güzell olurdu demiii oh ne kaynatırdıkkk dedikodusunu yapardık su hanımın :)
hadi bakalımmm tatlım hazırlan iyi geceler...
neden ki??? gürültüdenmi rahatsız olurdun
yap tabiii valla güzel olduuu :)yakın olsak ben sana yapar yapar getiridim canımmmm
evet göbek adııı
hahayyttt kokmuş:) inşallah verdiğin kilolarııı alırsın geriye ikiz hamile kalırsın birden 20 kilo alırsın ohh
yaaaa haberimiz olsaydı ağırlardıkk tatlımmm :) gelince haber edinnn bidahakineee
bana uyarrr kargodan oncemıı kargon geldıkten sonrammıı dusnmmem lazzımmm
yyokk cannımmm almıyımm sennın daha onemllı ıslerın varr arastırma fılan yapman lazımmmm ben senı meşgul etmıyımmmmmmmben gelemmi :)))
suan 9 tane kullanıcı varrrr haddı bır zahmmet gelınde su mutfagıma el atttınnn lütfennnnnnnn
bennım ıhtıyaccımmı varrr ıhtıyacı olan gıtssın alsınnnnben sana bişi demiyom yandın angelll yandınnn hahahahaha :) kız git kargo ile geleni paylaşırsınızzz aklın kaldı senin bilemiyorum :)
evett gurultudennnn
hahaytttt sennn kendınleee karrıstırıdın herladeeeeee bennn fıttt bır hamılle olacaggımmmmm nede olsa 7 kılo verddımmmm hahahahNAZAR ETME NE OLUR ÇALIŞ SENINDE OLURR
sen iste yeterkiTatlım ya ne demek....
çıktım Geliyorum aç kapıyı.....
bebeğim ben 10 kilo verdim hahahahahhaha ama arada boy farkı var onu unutmayalım seninki kaç cm :) ahahahahahaha
sağol canım böyle söylemen yeter....valla ne güzell olurdu demiii oh ne kaynatırdıkkk dedikodusunu yapardık su hanımın :)
yap tabiii valla güzel olduuu :)yakın olsak ben sana yapar yapar getiridim canımmmm
evet göbek adııı
hahayyttt kokmuş:) inşallah verdiğin kilolarııı alırsın geriye ikiz hamile kalırsın birden 20 kilo alırsın ohh
yaaaa haberimiz olsaydı ağırlardıkk tatlımmm :) gelince haber edinnn bidahakineee
iyi akşamlar hoşgeldin melekk
heeppp aynnııı bahanneee kıızzm baska avuntularla gelllll
Melekkkkkk kızzz kapppı kapaddıııı bakk saatttee 00:00 oluyyoo cadıyaa donusecezzz haddııı
sende anladdın fılınta gıbı kızı kacırmak ıstemııyosun dımıı 7 kılo vermmısss haaa ben bun 45 gunde verdddımmm ahtırlattıyım dedımmmm azım olayyııı....................kız ne avuntusu yalanmııı 10 kilo verdim ben sen bana kilonlaa gel yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tamam canım.bizde seni öptük kolay gele :)
benim alt katıma gel su :)
hu huuuu bende geldimmm beni bilenler bilir bilmeyenler için özgeçmiş yazayım:d 3 başarısız tüp bebek denemesi olan erkek infertilitesiyle uğraşan 4. denemeyi bürükselde yapacak olan (İnşallah nasipse) bir hatunceğizim :) duydum bizim kızlar topik açmış selam vereyim dedim ama çok hastayım başım feciii ağrıyor o yüzden şimdilik hoşçakal diyorum yarın yazarımmm.
dip not : beni bilenler burda adım nisa :) adımı söylemeyin lütfen tamam mı?hani ağızdan kaçma olur diye diyom :) cısss
valla ne güzell olurdu demiii oh ne kaynatırdıkkk dedikodusunu yapardık su hanımın :)
evet göbek adııı
sende anladdın fılınta gıbı kızı kacırmak ıstemııyosun dımıı 7 kılo vermmısss haaa ben bun 45 gunde verdddımmm ahtırlattıyım dedımmmm azım olayyııı....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?