tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

yok yok ya alt katında yada üst katında olmak varmış hemencik damlardım valla hehe

valla ne güzell olurdu demiii oh ne kaynatırdıkkk dedikodusunu yapardık su hanımın :)

kızlar ben biraz biraz hazırlanayım, öpüyorum sizi şimdiden iyi geceleerrr

hadi bakalımmm tatlım hazırlan iyi geceler...

bennn 35izmirin at katında oturmak ıstemezzdımmmm

neden ki??? gürültüdenmi rahatsız olurdun

ohh afiyet olsun yarasın canım benimde canım çekti ilk fırsatta yaptıracam zaten süt için ye ye bir hal oldum

yap tabiii valla güzel olduuu :)yakın olsak ben sana yapar yapar getiridim canımmmm

aklın hep seytanlıktaaaaaaaa

evet göbek adııı

herseyede verılecek bır cevabbınn varrrrrrrr
ye sen yeeee hepsıııı kılo olurrr ınsalllhhhh

hahayyttt kokmuş:) inşallah verdiğin kilolarııı alırsın geriye ikiz hamile kalırsın birden 20 kilo alırsın ohh

canım izmire gelmiştik dün akşam yeni döndük eve.....

yaaaa haberimiz olsaydı ağırlardıkk tatlımmm :) gelince haber edinnn bidahakineee

canım ya herkes böyle diyo tüp bebekler çook bilmiş oluyo falan....
olsunlar inş da büyük adam olsunlar inş deme ama.....

evett gurultudennnn

hahaytttt sennn kendınleee karrıstırıdın herladeeeeee bennn fıttt bır hamılle olacaggımmmmm nede olsa 7 kılo verddımmmm hahahahNAZAR ETME NE OLUR ÇALIŞ SENINDE OLURR

ben sana bişi demiyom yandın angelll yandınnn hahahahaha :) kız git kargo ile geleni paylaşırsınızzz aklın kaldı senin bilemiyorum :)
bennım ıhtıyaccımmı varrr ıhtıyacı olan gıtssın alsınnnn :27 aklı kalanlara tekrar kargolarızzzz

evett gurultudennnn

hahaytttt sennn kendınleee karrıstırıdın herladeeeeee bennn fıttt bır hamılle olacaggımmmmm nede olsa 7 kılo verddımmmm hahahahNAZAR ETME NE OLUR ÇALIŞ SENINDE OLURR

bebeğim ben 10 kilo verdim hahahahahhaha ama arada boy farkı var onu unutmayalım seninki kaç cm :) ahahahahahaha

Melekkkkkk kızzz kapppı kapaddıııı bakk saatttee 00:00 oluyyoo cadıyaa donusecezzz haddııı

sağol canım böyle söylemen yeter....
iyi akşamlar hoşgeldin melekk

hoşbuldum canım....

kız ne avuntusu yalanmııı 10 kilo verdim ben sen bana kilonlaa gel yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sende anladdın fılınta gıbı kızı kacırmak ıstemııyosun dımıı 7 kılo vermmısss haaa ben bun 45 gunde verdddımmm ahtırlattıyım dedımmmm azım olayyııı....................

tamam canım.bizde seni öptük kolay gele :)

benim alt katıma gel su :)

emınmısınnnnnnn canımmmmmmmmmm

ben hatuırlıyo gıbıyım amaaaaaa

kızdınmı yaaaaaaaaaaaa kıyamam yeter suuuuuuuuuu

sende anladdın fılınta gıbı kızı kacırmak ıstemııyosun dımıı 7 kılo vermmısss haaa ben bun 45 gunde verdddımmm ahtırlattıyım dedımmmm azım olayyııı....................

verdiğin gibi aldıklarınıda söleee :) yakında görücezzzz seniii bebek ulen suuu inşallahhhh dobik ol emiii 3 te bebek göbişeee yuvarlasınlar seni yokuş aşağııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…