tamam canım......
bebişde iyidir.......
hani eşimin yiğeni kıskanır diyodun bebişi ne oldu.....
gunaydınnnnnnn ızmırlı guzelll
benden uzak duruyo zaten onceden daha yakındı dayısı demıs yengenden uzak dur bak bısey olmasın dıye sımdı oyle uzak duruyo
ama esımı kıskanıyo esım gelıyo karnımı fln sevıyo onun oldugunu unutuyor tabı oda kıskanıyo bız yanyana oturursak onun yanınada gelmıyo o benden ayrıysa esım emen onun yanında
bebısım cok sukur ıyı hareketlerını duydukca daha ıyı oluyorum canım sukurrr halımızeee
günaydınnnnnnnn kızlarrr :) bakın erken kalktım ve evdeyim henüzzz hehehe
aman bebekimmmm çok dikkat et bende de var bi tane biliyosunartık onun yanında sevmiyoz o kendi istediğinde seviyo öpüyoo benimki bide kucağımdan inmiyo hiç
canımmmmmm cıkcanmı dısarı sen cıakrsın durmazsın evdeeeeee
yaaaaa zaten butun yıgenlerden uzak duruyommm bıde doktor bebeklerden coculardan uzak dur dedı esım evden cıkartmıyo kı hehe
sende fazla kucagına alma canım yaaaa
yaaaaa zaten butun yıgenlerden uzak duruyommm bıde doktor bebeklerden coculardan uzak dur dedı esım evden cıkartmıyo kı hehe
sende fazla kucagına alma canım yaaaa
hahahahaha haber bekliyorum çıkalım derse birisi çıkarımolmadı angel_78 le görüşürüz kih kihh gece uyayamıyorum yaa sürekli wcye kalkıyorum
hahahahaha haber bekliyorum çıkalım derse birisi çıkarımolmadı angel_78 le görüşürüz kih kihh gece uyayamıyorum yaa sürekli wcye kalkıyorum
ayy cnım beni görene kadn normal bir çocuk ama beni görünce :) çocuğun içine bişi kaçıyooo beni çağırıp duruyoo oturuyo kalkıyo sarılıyokız saçımı kokluyo mis diyoo yavrumm yaa nasıl kıyıpta yug almam derimm
kızlar şimdi dikkat ettimde:26::18::18: sizin bebişler nerdeyse aynı tarihte olacak he.......
ayy cnım beni görene kadn normal bir çocuk ama beni görünce :) çocuğun içine bişi kaçıyooo beni çağırıp duruyoo oturuyo kalkıyo sarılıyokız saçımı kokluyo mis diyoo yavrumm yaa nasıl kıyıpta yug almam derimm
kızlar şimdi dikkat ettimde:26::18::18: sizin bebişler nerdeyse aynı tarihte olacak he.......
oooooooooooo ikizmi çok sevindim.....inş benimde ikizevet canım kısmetseebende ikizler erken gelicem demezse inşallah maşallahhhhh arka arkaya olucak
sen evde durmazsın zaten cıakrsınnn dedım hehe gelır o ses bıryerlerden hadı cıkalım dıyeeeeeeee
kıyamma yaaa kıskanclıgından napcanı bılmıyo napsın yavrummmm al ama dıkakt et kuzum yaaaaa kıyamam ben onaaaa
oooooooooooo ikizmi çok sevindim.....inş benimde ikizolur tabi olursa hahhaa.....
aynı yerdemi oldu tedavileriniz.....
ecrin mert canım kaç kez sordum ben biraz balık hafızalımıyımne....sen nerde yaşıyodun.....
canım senin sorun neydi..kaçıncı denemendi...çok soruyorumbende hiç umutlu değildim canım allahım ol dedi oldu hala bile bzen acabalar oluyo allahım ol desin sen içini ferah tut bebeklerin gelicek inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?