tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

tamam canım......
bebişde iyidir.......
hani eşimin yiğeni kıskanır diyodun bebişi ne oldu.....

benden uzak duruyo zaten onceden daha yakındı dayısı demıs yengenden uzak dur bak bısey olmasın dıye sımdı oyle uzak duruyo
ama esımı kıskanıyo esım gelıyo karnımı fln sevıyo onun oldugunu unutuyor tabı oda kıskanıyo bız yanyana oturursak onun yanınada gelmıyo o benden ayrıysa esım emen onun yanında
bebısım cok sukur ıyı hareketlerını duydukca daha ıyı oluyorum canım sukurrr halımızeee

aman bebekimmmm çok dikkat et bende de var bi tane biliyosun artık onun yanında sevmiyoz o kendi istediğinde seviyo öpüyoo benimki bide kucağımdan inmiyo hiç

aman bebekimmmm çok dikkat et bende de var bi tane biliyosun artık onun yanında sevmiyoz o kendi istediğinde seviyo öpüyoo benimki bide kucağımdan inmiyo hiç

yaaaaa zaten butun yıgenlerden uzak duruyommm bıde doktor bebeklerden coculardan uzak dur dedı esım evden cıkartmıyo kı hehe
sende fazla kucagına alma canım yaaaa

yaaaaa zaten butun yıgenlerden uzak duruyommm bıde doktor bebeklerden coculardan uzak dur dedı esım evden cıkartmıyo kı hehe

ayy cnım beni görene kadn normal bir çocuk ama beni görünce :) çocuğun içine bişi kaçıyooo beni çağırıp duruyoo oturuyo kalkıyo sarılıyo kız saçımı kokluyo mis diyoo yavrumm yaa nasıl kıyıpta yug almam derimm

hahahahaha haber bekliyorum çıkalım derse birisi çıkarım olmadı angel_78 le görüşürüz kih kihh gece uyayamıyorum yaa sürekli wcye kalkıyorum

kızlar şimdi dikkat ettimde:26::18::18: sizin bebişler nerdeyse aynı tarihte olacak he.......

hahahahaha haber bekliyorum çıkalım derse birisi çıkarım olmadı angel_78 le görüşürüz kih kihh gece uyayamıyorum yaa sürekli wcye kalkıyorum

sen evde durmazsın zaten cıakrsınnn dedım hehe gelır o ses bıryerlerden hadı cıkalım dıyeeeeeeee
kıyamma yaaa kıskanclıgından napcanı bılmıyo napsın yavrummmm al ama dıkakt et kuzum yaaaaa kıyamam ben onaaaa

senin kinin cinsiyeti ne kız oğlan.....

heheheheh valla üleee kız şurada az bi zamanımız kaldı birlikte geçirilecek acuk daha gayret göstericem sonra uzanmaya bşlıycm kaburglarım btıyo uzun süre oturunca

aynı yerdemi oldu tedavileriniz.....
ecrin mert canım kaç kez sordum ben biraz balık hafızalımıyım ne....sen nerde yaşıyodun.....

yaaa kızlarrrr ben oda ıstıyom buyuyen besıklerden fln takım olsun dıye esımde dıyorkı tek besık alalım yeter o bıraz buyuyunce ben odasını oyle yapmak ıstıyom onun ıstedıgı gıbı dıyo zaten 2-3 yasına kadar yanımızda yatacak dıyo onuda kırmak ıstemıyom oda ben ıstıyom dıyo ıstıyo glad sen napcan canımmm

bende ofisteyim işte haftasonu ve dün çok yogundu bakamadım. güzel haberlr vardır umarım.
bizim ofiste suan 2 tane hamile var birinin 5 ayı bitiyor biri daha 3.aya girdi 2,5 cm ama elleri kollari belli.Mucize işte :)Allah bizede göstersin inşallah .bizim ofistekiler bilmiyor benim durumumu,kist var onunla ugrasıyorum sanıyorlar .. hadi sende sıra artık diyorlar bende su kist bi gecsin diyorum her defa..bazen hamiş kızlara diyesim geliyor nolur hicbişeyei kafanıza takmayın tadını cıkarın bi mucizeyi yaşiyorsunuz .siz kolay elde ettiniz ama bunun için varını yogunu maddi manevi ortaya koyan bisürü insan var diyesim geliyor..buarada eşimin ortağinin eşide hamile 6,5 aylık oldu oda onlarında kızı olacak ,onlara tavsiye ettiğim yerden almişlar bebek odasını ..diyorlar sen nerden biliosun ..bende diyorum etrafımda cok hamile var ..tabi dogru ben tup denemesine basladıgımdan beri tum yakın arkadaslarım hamile kaldı dogurdu şimdi 2 yaşına geliolar nerdeyse cok hamile var yani ama benim herseyi bilmemin asıl sebebi her denemede hayal kurup araştırmalar yapmam..

bunları size anlatmama gerek yok hepimizin yaşadiği şeyler..zaten başkasina anlatsam acindirmak için sanar ama alakası yok,acimiyoruz çok şükür saglığimiz yerinde sevdiklerimiz yanımızda.Sabrediyoruz diğerleride olacak inşallah hepimiz tüm dualarımdasınız.öpüyorum.

bende hiç umutlu değildim canım allahım ol dedi oldu hala bile bzen acabalar oluyo allahım ol desin sen içini ferah tut bebeklerin gelicek inşallahhhh
canım senin sorun neydi..kaçıncı denemendi...çok soruyorum ama affet....
cinsiyetleri ne bebişlerin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…