tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

Merhaba arkadaşlar. Benim de 2. Tüp bebek denemem. Bugün transferim gerçekleşti. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun ve de sevindirsin hayırlısıyla inşallah. Beklemek biraz zor olucak ama bol bol dua edicez

hayırlı olsunnn göbüşüne sıkı sıkı tutunsun amin inşallahh

merhaba kızlar. bizim de ilk tüp bebek denememiz.

Transferimin 3. günü.

Sizler transferden sonra neler yaşadınız, paylaşır mısınız?

hayırlı olsun canımm bazılarımızın hiç belirtisi olmadan bazılarımız da belirti vererek pozitifi gördü. kasıklarda batma adet ağrısı gibi ağrı bazen lekelnme bu belirtilerden bazıları ama en ereken 5-7 günler arasında başlıyor inşallah rabbim senin için de "ol" demiştir

test sonucu bekleyen arkadaşlar inşallahhh çokk güzel haberler alırısnızz bugün alacak arakdaşta umarım mutluluktann bize haber verememiştirr :)

eşini kırma canım nasılsa eninde sonunda odası olacak prensesin hemde en güzelinden

evet canım bende de olmuştu peçete koyuyordum ve iç çamaşırımı sık değiştiriyordumm günlük pedleri çok sağlıklı bulmuyorumm o yüzden direk kullanmadım ....

kızlar bugün 10. günüm artık dayanamıyorum bi test yapsam mı acaba (

yapsan kanda çıkar canım idrarda ise hamile bile olsan çıkmayabiliyor diğer yandan kanda yaparsan erken yaptığın için değerin düşük olabilir bu sefer onun stresini yaşarsın katlandı mı arttı mı tercih seninn.. ben 4 tedavimde de gününde yaptım idrar testini ise zevkine pozitifi gördükten sonra yaptımm :))

ınsss canım benımmm amınnn umudunu kaybetmeeee

sende haklısın surda kac zaman sonra agırlascaksın kuzum yaaaaa

canım ben kadıkoy sıfada oldum ıstanbullll
sor kuzum sorun degıllll

ecrin mert senin adına çok sevindim ben de perşembeye sonucumu alacam bana da dua et...

kızlar işlerimin yoğunluğundan ötürü pek aktif olamıyorum üzgünüm ama önümüzdeki hafta inşallahhhh ohhh diyeceğim ozaman sık sıkkk görüşücezz öpüyorumm mesai bitti görüşürüzz

bence de en iyisi 2 gün daha sabretmek bu sefer değerler düşük çıkarsa daha çok üzülürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…