Arkadaşlar merhaba benimde ilk tüp bebek denemem bugun 12. günüm kısmetse 1 saat sonra sonuç belli olucak içim içime sığmıyorrr. İnşallah rabbim nasip eder.
Merhaba arkadaşlar. Benim de 2. Tüp bebek denemem. Bugün transferim gerçekleşti. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun ve de sevindirsin hayırlısıyla inşallah. Beklemek biraz zor olucak ama bol bol dua edicez
merhaba kızlar. bizim de ilk tüp bebek denememiz.
Transferimin 3. günü.
Sizler transferden sonra neler yaşadınız, paylaşır mısınız?
:124::124::124:erguvannnnn cannııımmm doğum gunun kutluu olsunnnnnnnnnn :109::109::124::124:
Erguvan02 canim birtanem mutlu yillar kizcelerinle esinle cekrdek ailenle u uzun saglikli Yilillara kuzum
ben iyiyim canım hamdolsun. sen nasılsın ?
erguvan02 arkadaşımız nice mutlu yaşlara :)
oooooooooooo ikizmi çok sevindim.....inş benimde ikizolur tabi olursa hahhaa.....
yaaa kızlarrrr ben oda ıstıyom buyuyen besıklerden fln takım olsun dıye esımde dıyorkı tek besık alalım yeter o bıraz buyuyunce ben odasını oyle yapmak ıstıyom onun ıstedıgı gıbı dıyo zaten 2-3 yasına kadar yanımızda yatacak dıyo onuda kırmak ıstemıyom oda ben ıstıyom dıyo ıstıyo glad sen napcan canımmm
hamile bayanlara sorum var :)
7 haftalık hamileyim son 1 haftadır bildiğiniz su gibi akıntım var.
bazen geldiğini bile anlamıyorum iç çamaşırım ıpıslak oluyor. idrar kaçırmışım gibi.
sizlerdede böyle şeyler oldumu.
progestan hapı fitil olarak kullanıyorum ondan olabilir mi
kızlar bugün 10. günüm artık dayanamıyorum bi test yapsam mı acaba(
ınsss canım benımmm amınnn umudunu kaybetmeeee
sende haklısın surda kac zaman sonra agırlascaksın kuzum yaaaaa
canım ben kadıkoy sıfada oldum ıstanbullll
sor kuzum sorun degıllll
ecrin mert senin adına çok sevindim ben de perşembeye sonucumu alacam bana da dua et...
canımsın suuu teşekkür ederimmm seni çook seviyummm
canım hayırlısı olsun hiç idrar testi yaptın mıı
yapsan kanda çıkar canım idrarda ise hamile bile olsan çıkmayabiliyor diğer yandan kanda yaparsan erken yaptığın için değerin düşük olabilir bu sefer onun stresini yaşarsın katlandı mı arttı mı tercih seninn.. ben 4 tedavimde de gününde yaptım idrar testini ise zevkine pozitifi gördükten sonra yaptımm :))
tebrik ederim canım...hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğarlar inşallah...
kızlar işlerimin yoğunluğundan ötürü pek aktif olamıyorum üzgünüm ama önümüzdeki hafta inşallahhhh ohhh diyeceğim ozaman sık sıkkk görüşücezz öpüyorumm mesai bitti görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?