tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

kuzu sana hemen taze haberler vereyim büyüyen beşikli 3 yada 4 kapılı gardolaplı oda takımları 2500-3500 arası bir tane vrdı 5500 idi ama çok güzeldi ben oda yapmıyorum canım yatak odama 2 tane parkyatak koyucam odalarına geçicek zaman oda yapıcam bende 2 yatak odası var eski yatak odamın gardolabını bebeklere ayırmaya başladım yıkayıp ütüleyip asıyorum bile ben acuk aklı selim olsunlar diyorum dün bakarken mesela yiğenim kendi odasını kendi seçti 2 yaşında onlarla beğenp yapmak daha eğlenceli olucak tabe maddiyatta önemli paran varsa yaptır benim şu an ona ayıracak param yug sağlıcakla gelsinlerde odası doğuncada olur

hamile bayanlara sorum var :)

7 haftalık hamileyim son 1 haftadır bildiğiniz su gibi akıntım var.
bazen geldiğini bile anlamıyorum iç çamaşırım ıpıslak oluyor. idrar kaçırmışım gibi.
sizlerdede böyle şeyler oldumu.

progestan hapı fitil olarak kullanıyorum ondan olabilir mi

oooooooooooo ikizmi çok sevindim.....inş benimde ikiz olur tabi olursa hahhaa.....

ınsss canım benımmm amınnn umudunu kaybetmeeee

heheheheh valla üleee kız şurada az bi zamanımız kaldı birlikte geçirilecek acuk daha gayret göstericem sonra uzanmaya bşlıycm kaburglarım btıyo uzun süre oturunca

sende haklısın surda kac zaman sonra agırlascaksın kuzum yaaaaa

aynı yerdemi oldu tedavileriniz.....
ecrin mert canım kaç kez sordum ben biraz balık hafızalımıyım ne....sen nerde yaşıyodun.....

canım ben kadıkoy sıfada oldum ıstanbullll
sor kuzum sorun degıllll

selam kuzu hoşgeldinnn yaa dimi canımm herkes hamile gibi geliyo ama üle değil aslında bende hep sakladımm istemiyorum borcum var dedim biliyosun anlattım sana hatta bu bebekleri bile kaza kurşunu sanıyolar boşver anlatma herkese herşey anlatılmıyo farklı seyler duyabiliyorsun sonra sende bizim dualarımızdasın cnımmmm benimmm az kaldı inşallahhh az gelicek bebekinnnn ben inanıyorummm

bebekler hep kısmetiyle geliyor zaten hem yatak hariç herşeyi 5-6 yaşindada kullanabiliyor .benim arkadasım ogle 3-5 yaşina gelince bi duvar kagıdı ekledi mobilyaların rengini degistirdi yatagı degistirdi yepyeni bir oda oldu ta taaam...ilk bebek odasi denizci konseptiydi ,şimdi ogluşu arabalari seviyor diye konsept araba ,duvar kagıdı yariş pisti şeklinde ,yatak araba seklinde ama dolaplar falan aynı duruo veee asıl bomba şimdi beşikte 8 aylık kızı yatıyor onun odasının konseptide melek :))

Son düzenleme:

ahhh canım yaaa ben bunları genclerın demesıne sınır oluyorum cevredendemı duymazlarda ınsanları bunalıma sokarlarrrr
takma desemde bosss kuzum yaaaaa

canımm o hamilelik boyunca devam edicek bir akıntı olucak aynen idrar kaçırma gibi oluyor günlük koy ama çok dikkat et od enfeksiyon yada mantar yapabiliyomuş o yüzden yanından ayırma günlükleri sürekli değiştir

canım ucretı cokmus benımde gucum yok alamam o kadar paraya ama sıradan bısey almakta bosa para gıbı gelıyo benım yatak odası kucuk bısekılde park yatak sıgdırıız sanırım dıye dusunuyom dolap da ıstemıyo benım kocaaa benım dolabıma koysun dıyo senınkı gıbı 2.3 yasında odasını kendı secsın dıyooooooo
bende yapmıyım ozaman belkı kendımın herzaman kullancagım dolap alırım olmazsaaa bakalımmm bızde tek besık alcaz galıba canım esımı kırmak ıstemıyom cunku hevesı oyle hevesını alsın

canım ıste uc yasına kadar besıkte yatıcak gerek yok gıbı sonra genc odası alırız dıyo ama ben heves ettımde o yuzden bakınırıyordum ama esımı kırmam onun dedıgı olsun napımmm

beklenen haber geldiiii hahahaha ben gezmeye gidiyomm cicilerimi giyeyimmmm hahahaha

güle güle canımmmmmmmmm gorusuruzzzz optum cokkkk kendıne dıkkat ettttttt

canım normal merak etme rabbım kucagın almanı nasıp etsınnn pecete koy degsıtır devamlı

kızlar.....neye özeniyosanız onu alın bence....o kadar yıllarca beklediniz bebeklerinizi....belki bidaha bebeğiniz ya olur ya olmaz allah bilir de....
ben varya 7 yıl olacak nerdeyse evleneli evimizin çok yakınında bebek beşikleri satan bi dükkan var hep önünden geçiyoruz mecburen....6 yıldan beri öyle çok beşik modelleri geldi geçti ki dükkandan...hep iç geçiriyorum...ama boşa.....
bazen artık diyorum keşke olsada beşiği olmasa....bizden sonra evlenelerin bi kısmının 2. bebekleri bile oldu biz hala bekliyoruz mucizemi zi.......

ahhhh canım yaaaaa kıyamam melegın cok yakında gelıcek annesıı uzulme ne olur rabbım buyuk ol desın yeterkı kuzum yaaaaa
evet saglıklı olsun gelsın yeterkı odasını bosver dıyom bazen bende

slm kızlarr.nabersiniz bakalım.malum hafta başı temizlik vs. derken pek fırsat oluyor girmeye.iyisiniz hepiniz inşallah...

geçen hafta hep günlük ped koydum. ama sağlığa zararlı diyorlar. pende peçete koymaya başladım. tşk glad

güle güle canımmmmmmmmm gorusuruzzzz optum cokkkk kendıne dıkkat ettttttt

canım normal merak etme rabbım kucagın almanı nasıp etsınnn pecete koy degsıtır devamlı

amin teşekkür ederim ecrin.

Allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin

artık vakit geçmek bilmiyo sabrım kalmadı (

evet son 2-3 gün geçmek bilmez.
ama sabret bence. ben kan testi yaptıktan 20 gün sonra doktora gittim. çünkü doktorum öyle istemişti.
hem keseyi görürüz hem kalp atışlarını demişti. sabrettim 20 gün sonra gittim.

ama bazı arkaşlar başka hastanelere gidip başka doktorlara baktırdılar.

her şeyin bir zamanı var sabretmek gerekiyor bence

haklısın...teşekkür ederim napalım bi 2 gün daha sabredelim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…