yaaa kızlarrrr ben oda ıstıyom buyuyen besıklerden fln takım olsun dıye esımde dıyorkı tek besık alalım yeter o bıraz buyuyunce ben odasını oyle yapmak ıstıyom onun ıstedıgı gıbı dıyo zaten 2-3 yasına kadar yanımızda yatacak dıyo onuda kırmak ıstemıyom oda ben ıstıyom dıyo ıstıyo glad sen napcan canımmm
oooooooooooo ikizmi çok sevindim.....inş benimde ikizolur tabi olursa hahhaa.....
heheheheh valla üleeekız şurada az bi zamanımız kaldı birlikte geçirilecek acuk daha gayret göstericem sonra uzanmaya bşlıycm kaburglarım btıyo uzun süre oturunca
aynı yerdemi oldu tedavileriniz.....
ecrin mert canım kaç kez sordum ben biraz balık hafızalımıyımne....sen nerde yaşıyodun.....
bende ofisteyim işte haftasonu ve dün çok yogundu bakamadım. güzel haberlr vardır umarım.
bizim ofiste suan 2 tane hamile var birinin 5 ayı bitiyor biri daha 3.aya girdi 2,5 cm ama elleri kollari belli.Mucize işte :)Allah bizede göstersin inşallah .bizim ofistekiler bilmiyor benim durumumu,kist var onunla ugrasıyorum sanıyorlar .. hadi sende sıra artık diyorlar bende su kist bi gecsin diyorum her defa..bazen hamiş kızlara diyesim geliyor nolur hicbişeyei kafanıza takmayın tadını cıkarın bi mucizeyi yaşiyorsunuz .siz kolay elde ettiniz ama bunun için varını yogunu maddi manevi ortaya koyan bisürü insan var diyesim geliyor..buarada eşimin ortağinin eşide hamile 6,5 aylık oldu oda onlarında kızı olacak ,onlara tavsiye ettiğim yerden almişlar bebek odasını ..diyorlar sen nerden biliosun ..bende diyorum etrafımda cok hamile var ..tabi dogru ben tup denemesine basladıgımdan beri tum yakın arkadaslarım hamile kaldı dogurdu şimdi 2 yaşına geliolar nerdeyse cok hamile var yani ama benim herseyi bilmemin asıl sebebi her denemede hayal kurup araştırmalar yapmam..
bunları size anlatmama gerek yok hepimizin yaşadiği şeyler..zaten başkasina anlatsam acindirmak için sanar ama alakası yok,acimiyoruz çok şükür saglığimiz yerinde sevdiklerimiz yanımızda.Sabrediyoruz diğerleride olacak inşallah hepimiz tüm dualarımdasınız.öpüyorum.
yaaa kızlarrrr ben oda ıstıyom buyuyen besıklerden fln takım olsun dıye esımde dıyorkı tek besık alalım yeter o bıraz buyuyunce ben odasını oyle yapmak ıstıyom onun ıstedıgı gıbı dıyo zaten 2-3 yasına kadar yanımızda yatacak dıyo onuda kırmak ıstemıyom oda ben ıstıyom dıyo ıstıyo glad sen napcan canımmm
bende ofisteyim işte haftasonu ve dün çok yogundu bakamadım. güzel haberlr vardır umarım.
bizim ofiste suan 2 tane hamile var birinin 5 ayı bitiyor biri daha 3.aya girdi 2,5 cm ama elleri kollari belli.Mucize işte :)Allah bizede göstersin inşallah .bizim ofistekiler bilmiyor benim durumumu,kist var onunla ugrasıyorum sanıyorlar .. hadi sende sıra artık diyorlar bende su kist bi gecsin diyorum her defa..bazen hamiş kızlara diyesim geliyor nolur hicbişeyei kafanıza takmayın tadını cıkarın bi mucizeyi yaşiyorsunuz .siz kolay elde ettiniz ama bunun için varını yogunu maddi manevi ortaya koyan bisürü insan var diyesim geliyor..buarada eşimin ortağinin eşide hamile 6,5 aylık oldu oda onlarında kızı olacak ,onlara tavsiye ettiğim yerden almişlar bebek odasını ..diyorlar sen nerden biliosun ..bende diyorum etrafımda cok hamile var ..tabi dogru ben tup denemesine basladıgımdan beri tum yakın arkadaslarım hamile kaldı dogurdu şimdi 2 yaşına geliolar nerdeyse cok hamile var yani ama benim herseyi bilmemin asıl sebebi her denemede hayal kurup araştırmalar yapmam..
bunları size anlatmama gerek yok hepimizin yaşadiği şeyler..zaten başkasina anlatsam acindirmak için sanar ama alakası yok,acimiyoruz çok şükür saglığimiz yerinde sevdiklerimiz yanımızda.Sabrediyoruz diğerleride olacak inşallah hepimiz tüm dualarımdasınız.öpüyorum.
hamile bayanlara sorum var :)
7 haftalık hamileyim son 1 haftadır bildiğiniz su gibi akıntım var.
bazen geldiğini bile anlamıyorum iç çamaşırım ıpıslak oluyor. idrar kaçırmışım gibi.
sizlerdede böyle şeyler oldumu.
progestan hapı fitil olarak kullanıyorum ondan olabilir mi
kuzu sana hemen taze haberler vereyimbüyüyen beşikli 3 yada 4 kapılı gardolaplı oda takımları 2500-3500 arası bir tane vrdı 5500 idi ama çok güzeldi ben oda yapmıyorum canım yatak odama 2 tane parkyatak koyucam odalarına geçicek zaman oda yapıcam bende 2 yatak odası var eski yatak odamın gardolabını bebeklere ayırmaya başladım yıkayıp ütüleyip asıyorum bile ben acuk aklı selim olsunlar diyorum dün bakarken mesela yiğenim kendi odasını kendi seçti 2 yaşında onlarla beğenp yapmak daha eğlenceli olucak tabe maddiyatta önemli paran varsa yaptır benim şu an ona ayıracak param yug sağlıcakla gelsinlerde odası doğuncada olur
bebekler hep kısmetiyle geliyor zaten hem yatak hariç herşeyi 5-6 yaşindada kullanabiliyor .benim arkadasım ogle 3-5 yaşina gelince bi duvar kagıdı ekledi mobilyaların rengini degistirdi yatagı degistirdi yepyeni bir oda oldu ta taaam...ilk bebek odasi denizci konseptiydi ,şimdi ogluşu arabalari seviyor diye konsept araba ,duvar kagıdı yariş pisti şeklinde ,yatak araba seklinde ama dolaplar falan aynı duruo veee asıl bomba şimdi beşikte 8 aylık kızı yatıyor onun odasının konseptide melek :))
beklenen haber geldiiiihahahaha ben gezmeye gidiyomm cicilerimi giyeyimmmm hahahaha
hamile bayanlara sorum var :)
7 haftalık hamileyim son 1 haftadır bildiğiniz su gibi akıntım var.
bazen geldiğini bile anlamıyorum iç çamaşırım ıpıslak oluyor. idrar kaçırmışım gibi.
sizlerdede böyle şeyler oldumu.
progestan hapı fitil olarak kullanıyorum ondan olabilir mi
kızlar.....neye özeniyosanız onu alın bence....o kadar yıllarca beklediniz bebeklerinizi....belki bidaha bebeğiniz ya olur ya olmaz allah bilir de....
ben varya 7 yıl olacak nerdeyse evleneli evimizin çok yakınında bebek beşikleri satan bi dükkan var hep önünden geçiyoruz mecburen....6 yıldan beri öyle çok beşik modelleri geldi geçti ki dükkandan...hep iç geçiriyorum...ama boşa.....
bazen artık diyorum keşke olsada beşiği olmasa....bizden sonra evlenelerin bi kısmının 2. bebekleri bile oldu biz hala bekliyoruz mucizemi zi.......
canımm o hamilelik boyunca devam edicek bir akıntı olucak aynen idrar kaçırma gibi oluyor günlük koy ama çok dikkat et od enfeksiyon yada mantar yapabiliyomuş o yüzden yanından ayırma günlükleri sürekli değiştir
güle güle canımmmmmmmmm gorusuruzzzz optum cokkkk kendıne dıkkat ettttttt
canım normal merak etme rabbım kucagın almanı nasıp etsınnn pecete koy degsıtır devamlı
kızlar bugün 10. günüm artık dayanamıyorum bi test yapsam mı acaba(
artık vakit geçmek bilmiyo sabrım kalmadı(
evet son 2-3 gün geçmek bilmez.
ama sabret bence. ben kan testi yaptıktan 20 gün sonra doktora gittim. çünkü doktorum öyle istemişti.
hem keseyi görürüz hem kalp atışlarını demişti. sabrettim 20 gün sonra gittim.
ama bazı arkaşlar başka hastanelere gidip başka doktorlara baktırdılar.
her şeyin bir zamanı var sabretmek gerekiyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?