tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

hayırlısı olsun.inşallah tutsunda uzun protokol kısa protokol farketmez . pazartesi veya salı gidicem hastaneye bakalım ne diyecekler.allahım hepimize yardım etsin ..

canım oncelıkle gecmıs olsun.bır sey soracaktm.senın hıc lekelenmen oldu mu.benım 9.gunu aksamı leke geldı.bugun 10 gun leke hala var.uzuluyorum

canım lekelenme oldu ama fazla değil benim ilkinde aynı şekilde olmuştu 9. gün adet kanamam başladı ama umarım seninki tutunma kanamasıdır

geçmiş olsun.moralini bozma bir daha ki sefere tutar inşallah.
neden tutmamıştır sebeplerini araştır öncelikle. ona göre hazırlanırsın bir daha ki sefere

sebep yok doktorumda şaşırıyo her seferinde çünkü benimki sebepsiz infertilite.doktorum da herşey normal ve embriyolar çok güzeldi demek ki bi zamanı var dedi

canım aynı kaderı paylasyrz.benım ılk tup bebek denememdı ama olmadi bizimdi.sımdı osman hoca nedn tutunmadı dıye hısteroskopı yapacak.

napalım canım herşeyin hayırlısı ama bana histeroskopi hiç yapılmadı üstelik bu ikinci denememdi.bugün bi arkadaş da bahsetti şimdi aklımda soru işaretleri çoğaldı.acaba mutlaka yapılması gerekiyor mu?

canım bence yapılması gerekiyor çünkü tutunmama sebebi rahimde yapışıklık veya perde gibi bişeyler olabiliyormuş. bunlar rahım filmi ve histeroskopi ile belli olup alınabiliyormuş. histeroskopi anestezi altında yapılan rahim incelemesi.

bence sen de yaptır. benim ilk tüp bebek deneyimim maalesef negatif. bazı arkadaşlar tüp bebeğe başlamadan bunları yaptırmışlar.

canım cok cok saol bilgi için gecenlerde ege de histereskopi yaptıran arkadas kimdi acaba canım ismini /nickini hatırlar mısın ? çok teşekkürederim.

immortalwoman canım ege de tedavide ben ona yazdım mutlaka sana o yada ben bilgi veririz...

hayırlısı olsun.inşallah tutsunda uzun protokol kısa protokol farketmez . pazartesi veya salı gidicem hastaneye bakalım ne diyecekler.allahım hepimize yardım etsin ..

inşallah hayırlısı ile gelsin bebişin..

canım lekelenme oldu ama fazla değil benim ilkinde aynı şekilde olmuştu 9. gün adet kanamam başladı ama umarım seninki tutunma kanamasıdır

sebep yok doktorumda şaşırıyo her seferinde çünkü benimki sebepsiz infertilite.doktorum da herşey normal ve embriyolar çok güzeldi demek ki bi zamanı var dedi

doktorum da aynısını söyledi demek ki zamanı var

canım yanlış anlama gerçekten sebepsiz infertilite olabilirsin ama böyle denilip sonradan sorunlar çıkanları gördüm o yüzden tüm tahlilleri yaptırdın mı genetik falan

rahim filmi çektirdim daha önce ama histeroskopi yapılmadı sanırım yaptırmam lazım

tedavinin en başında yapıldı tüm tahliller yok canım genetikle alakalı bişey yok zaten tüp bebek direk yapılmadı da önce yumurta çatlatma sonra kez aşılama yapıldı

günaydın hanımlar 2.tüp bebek denemem oldu ilkinde yumurta gelişmedi iptal oldu 2.de gelisti herşey yolunda gitti embiryolar birinci kalite idi ama tutunma olmadı ve benim çok sayıda çikolata kistim var son tedavim kasım ayındaydı o günden sonra dr gitmedim bu ay gideceğim rabbim hepimizin yardımcısı olsun dualarımız kabul etsin

günaydın canımmm hayırlısı herşeyin inşallahhh bu tedavinde kavuşurusn yavruna ...benim kız kardeşimde vardı çikolata kisti 2 ameliyat olmuştu sonuçta kalan yarım yumurtası vardı 1 tanesi komple alındı diğeri yarım 2.tüp bebek denemesinde ikizlerine kavuştu geçen senede 3.ye doğal yollardan hamile kaldı umutsuz vaka değilsin yani :) sadece zamanı var bizim bebeklerimizin bekletiyorlar bizi ...kardeşim gebzede prof.aydın arıcı var anadolu sağlık merkezinde onunla tedavi oldu başarılı olundu ilk doktoru kendisine 1.derece infertelite raporu varmişti asla hamile kalamazsın diye aydın bey gördüğü zaman çok şaşırmıştı ve asla böle bişin olamıyacağını doğru bir tedavi ile başarılı olunacağını bize gösterdi....inşallah seninde güzel haberlerini alırız bu arada çikolata kisti olup 3-4 ay doktor arası vermek bence sakıncalı 1.derecen yaşananları bildiğim için çok sık kontrollerini yaptır derim.....

topiktoşlar nerdesiniz günaydınn olsun güzel bir hafta olsunn hepimize bugün hep güzellikler dolu olsunn inşallahh....

canım ben daha önce smyrnada çektirmiştim 500 tl ödedim oraya ama orda ssk geçerli yardımı olurmu bilmem ssknın biz acemidik o dönem ilk denemede ne deseler yapmıştık sormadım belki ssk ile karşılanırdı ama ben 500 vermiştim ve çook rahat olm uştu açıkçası ...ama şimdi tdaviyi egede düşündüğüm için yenisini orda yaptırıcam bencede görüşmende fayda var ...

cnm ben egede histeroskopi oldum gecen ay.ama ben sgk lıyım ve raporluyum ücretsiz oldum.birgün önce gittim bana yatış işlemlerini ve anestezi muayeneni ol dediler ama ben sadece anestezi muayenesi oldum.evim yakın olduğu için kalmadım gece ertesi sabah erkenden gittim yatış işlermini halettim ve saat 10 da histereskopim çekildi akşam üzeri saat 4 te de çıktım.yani evin yakınsa ve sabah erken gelebileceksen kalmana gerek yok cnm.

canımmmm nasılsın ne durumda tedavınnnn neler olduuu

canım ıns bu sefer yavrun gelır sana allahım yardımcın olsun ama cıkolata kıstı olup hamıs olanlar varrr ıns sende onalrdan olurusunnn

topiktoşlar nerdesiniz günaydınn olsun güzel bir hafta olsunn hepimize bugün hep güzellikler dolu olsunn inşallahh....

gunaydın canımmmmm guzel bır hafta olsun canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…