tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

hayırlı geceler bende yeni katıldım aranıza 28 ocakta sonuç aldım negatif inşallah bu ay tekrar başlıcam .ilk denemem uzun protokoldü yine öylemi olur acaba

merhaba hosgeldın ıns ıkıncıde gelır beebegınnnn donmusun yokmu yoksa yıne aynı olur ama ohss rıskın fln varsa yada olduysa kısa yaparlarrrr

Kızlarrr ben döndümmm hadin gelin negattif alan arkadaşlar çok geçmiş olsun allah daha fazla aratmadan inşallahhh bir an önce kavuştursun hepimizi yavrularımıza çok zor ama geçiyor sadece zaman.....

Kızlar merhaba.. Öncelikle hepinize bol şans diliyorum. Stressiz ve sakin transfer sonrası güzel haberleri alırsınız inş.

Tüp bebek transferimden elimde bazı ilaçlar kaldı ve ben bunu durumu iyi olmayan arkadaşlarımızdan birine göndermek istiyorum. İlaçlarımın adı Climera bant ve Crinone jel. İsteyen arkadaşlar bana özelden yazarlarsa sevinirim. Hepinize kolaylıklar diliyorum.

kızlar perşembe günü sonucumu aldım maalesef negatif çıktı ((((((((((((

üzüldüm canımm nasip değilmiş sebeplerini araştırarak en doğru zamanda doğru yerde bebişine kavuşmanı dilerim....

amh yumurtalık rezervleri konusunda bilgi veren bir test izmirde nerde ne kadar bilmem ama ssk nın geçerli olduğu özel hastanelerde daha uygun fiyata yaptırırsın . histereskopi fiyatları değişiyor canım ama ege de uygun fiyata yaptırabilirsin geçenlerde bir arkadaş olmuştu o uğrara herhalde sana en doğrusunu yazar . histereskopide bir gece önceden yatmak gerekebiliyor ama aynı gün içinde taburcu oluyorsun...

canım malesef test negatıf cıktı.sımdı de nedn tutunmadı dıye histeroskopi yapılacak.
hayırlısı olsun inşallah bir an önce bebeğine kavuşursun...

hayırlı geceler bende yeni katıldım aranıza 28 ocakta sonuç aldım negatif inşallah bu ay tekrar başlıcam .ilk denemem uzun protokoldü yine öylemi olur acaba

hoşgeldinn canımm genelde başarısız tedavilerde yeni protokol uygulanıyor ama yumurtlıklarının ilaçlara verdiği cevaba göre yine uzun yapabilirler

Amh testimi ege üni.sinde yaptırıcam karar verdim ,ancak 8 de e randevuya gşriyorum 2 gundur ama kasın hastalıkları hep kontenjan dolu ,
direk labratuvara gitsem mi diyorum.
Bana yol gösterebilecek var mi ? daha önce ege den tüp bebek merkezinden randevu için bir tel vermişti bir arkadaş ama onu bulamıyorum.Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.teşekkürler:)
buarada histereskopi içinde erol bey 1300 tl cınarlı hastanesi de 650 tl alıyormuş..acaba onuda ssk ile yaptırsam mı dedim ama tedavi gordugum doktor yapsa daja iyi değil mi ?

önemli not:işten sürekli bakamadıgım için bana özelden yazabilirseniz cok sevinirim.
sevgiler

canım cok cok saol bilgi için gecenlerde ege de histereskopi yaptıran arkadas kimdi acaba canım ismini /nickini hatırlar mısın ? çok teşekkürederim.

rabbım bebegını kucagına almanı nasıp etsın ınsssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…