hayırlı geceler bende yeni katıldım aranıza 28 ocakta sonuç aldım negatif inşallah bu ay tekrar başlıcam .ilk denemem uzun protokoldü yine öylemi olur acaba
canım malesef test negatıf cıktı.sımdı de nedn tutunmadı dıye histeroskopi yapılacak.
gunaydınnnnnnnnnnnn hatta tunaydınnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız canlarrrrrrrrrrrrrrrr
ben gelddimmmmmmmmmmmm
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar perşembe günü sonucumu aldım maalesef negatif çıktı((((((((((((
kızlaaaarr kimse yok muuuuu
bugun erol tavmergene gittim ben amh hormon testi istedi .
200 tl orda yapılıyormus ama istediğin hergun yapabiliosun diye acele etmeyim araştırayım dedim ..
izmir de amh hormon testi nerde yapılıyor ? ssk ile yaptırma şansim var mı ?
birde histereskopide yapıcaz dedi ,o nekadara mal oluyor bilen var mı ??hastanede yatmak gerekiyor mu?
canım malesef test negatıf cıktı.sımdı de nedn tutunmadı dıye histeroskopi yapılacak.
hayırlı geceler bende yeni katıldım aranıza 28 ocakta sonuç aldım negatif inşallah bu ay tekrar başlıcam .ilk denemem uzun protokoldü yine öylemi olur acaba
amh yumurtalık rezervleri konusunda bilgi veren bir test izmirde nerde ne kadar bilmem ama ssk nın geçerli olduğu özel hastanelerde daha uygun fiyata yaptırırsın . histereskopi fiyatları değişiyor canım ama ege de uygun fiyata yaptırabilirsin geçenlerde bir arkadaş olmuştu o uğrara herhalde sana en doğrusunu yazar . histereskopide bir gece önceden yatmak gerekebiliyor ama aynı gün içinde taburcu oluyorsun...
Kızlar merhaba.. Öncelikle hepinize bol şans diliyorum. Stressiz ve sakin transfer sonrası güzel haberleri alırsınız inş.
Tüp bebek transferimden elimde bazı ilaçlar kaldı ve ben bunu durumu iyi olmayan arkadaşlarımızdan birine göndermek istiyorum. İlaçlarımın adı Climera bant ve Crinone jel. İsteyen arkadaşlar bana özelden yazarlarsa sevinirim. Hepinize kolaylıklar diliyorum.
hayırlı cumalar arkadaslar dualarımızın kabul oldugu bır gun olsun ınssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?