tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayırlı haftasonlarınız osssunnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhh :) bol güneşli gezmeli tozmalı ossunnn ben gezmekten buralara gelemiyorum

tamam canım mutlaka yaz seve seve okurumm önce allh rızası için sonra bende bu yollardan geçtiğim için .... o senin iyiliğin allah senden de razı olsun meleğini göndersin....

çok saol cnm aminnn inşallh kavuşurum bebişime...

canım benim başkaları için yapılan dua daha makbul heleki birbirini tanımayanların rabbim kabul etsin inşallahhh

inşallah canım dualarım seninle sağlıkla hayırlısı ile bebeğini kucağına al....
haklısın canım ayrıca bir tane bile olsa başkasına dua okumak çok önemli ve değerli ...

Son düzenleme:
günaydın kızçeler
.........nasılsın bakalım..................

kızlar perşembe günü sonucumu aldım maalesef negatif çıktı ((((((((((((

geçmiş olsun.moralini bozma bir daha ki sefere tutar inşallah.
neden tutmamıştır sebeplerini araştır öncelikle. ona göre hazırlanırsın bir daha ki sefere

kızlaaaarr kimse yok muuuuu
bugun erol tavmergene gittim ben amh hormon testi istedi .
200 tl orda yapılıyormus ama istediğin hergun yapabiliosun diye acele etmeyim araştırayım dedim ..
izmir de amh hormon testi nerde yapılıyor ? ssk ile yaptırma şansim var mı ?
birde histereskopide yapıcaz dedi ,o nekadara mal oluyor bilen var mı ??hastanede yatmak gerekiyor mu?

hayırlı geceler bende yeni katıldım aranıza 28 ocakta sonuç aldım negatif inşallah bu ay tekrar başlıcam .ilk denemem uzun protokoldü yine öylemi olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…