soylıyyımm caaaannımm yasss 28 3 seneden berı ugrasıyorum esımde varıkosel vardı amelıyat oldu yanı erkek problemm 2 kez tup bebek denemessııı 2 de bahcecı umut tup bebek 1 normal bırı dondurulmussssdenizgel, su1838, 35izmir+, wyhne hadi sizde yazın özetinizi :) olur mu ?
gerci ben tablo yapmayı bilmiyorum ama bilen vardır heralde demi veri, tabanı olussun hallederiz ne dersiniz ?
tedavinin en başında yapıldı tüm tahliller yok canım genetikle alakalı bişey yok zaten tüp bebek direk yapılmadı da önce yumurta çatlatma sonra kez aşılama yapıldı
günaydın hanımlar 2.tüp bebek denemem oldu ilkinde yumurta gelişmedi iptal oldu 2.de gelisti herşey yolunda gitti embiryolar birinci kalite idi ama tutunma olmadı ve benim çok sayıda çikolata kistim var son tedavim kasım ayındaydı o günden sonra dr gitmedim bu ay gideceğim rabbim hepimizin yardımcısı olsun dualarımız kabul etsin
yine reklam dolmusuz yaaaaaaaaaahemde nutellaaaaaaaaa
daha yıkamadım.dolabı falan gelsin öle yıkarım.kendi nevresimlerimi pikelerimi yıkadım doğumda kullancaklarımı.bu hafta pijama geceliklerimi yıkarım ütülerim sonra ki hafta ali beyin eşyalarını yıkarım..çantamı falan hazırlarım.hazır bulunsun belli mi olur dimi az kaldı artık:18::18:
eger dogru yoldaysam ,yarın egede amh testini 200 yerine daha ucuza yaptırmayı planlıyorum bakalım..
tavsiye edeceginiz birşey var mı kızlar..
bbiraz korkuyorum inşallah cok düşük cıkmaz dua edin arkadaşlar,
tabi başa gelen cekilir,Allah bizlere sevdiklerimize saglık versin önce ama inşallah amh sonucum olumlu iyi cıkar..
sonucta hayırlısı tabii
ben son tedaviden once arada sırada içerdim ama ona içmek denmez aslında cok nadir ama kasımdan beri hiç içmedim.
son tedavimde hiç içmemiştim yani ama son tedavim en basarıısız tedavi oldu denebilir gerci onu Allah bilir tabii
sonuc olarak şimdiki aklım olsa hiiiç sigara içmezdim tabii ama ilk zamanlar o bana destek oluodu zaten cok sıkılıyorum beni bu rahatlatır belki diyordum..nekadar yanlış ,hiç bi işe yaramıyor tabiiki sadece kendini kandırıyorsun.
yalnız uzun suredir ilkkez bugun canım sigara içmek istiyor fakat tutuyorum..aranızda içen varsa hemen bıraksın arkadaslar bize hiç faydası yok ama zararı olma ihtimali cok.bakın son tedavim en basarısız tedavim olmasına ragmen boyle dusunuyorum ..
canımmmm nasılsın ne durumda tedavınnnn neler olduuu
bugün gidemedim hastaneye inşallah sabah gidicem.tekrar başlıyoruz gidip gelmelere bu sefer hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inş.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
bugün gidemedim hastaneye inşallah sabah gidicem.tekrar başlıyoruz gidip gelmelere bu sefer hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inş.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
tamam canım çekerim varsa bildiğin başka şeyler okunacak okurum canım....sağol
[TABLE="width: 633"]
[TR]
[TD]TÖVBE İSTİĞFARLA BAŞLIYORUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1) estağfirullah el azim (700 kere)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2) estağfirullahelazim ellezi la ilahe illa hüverrahmanürrahim el-hayy-ül-kayyumüllezi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] la-yemutü ve etubü ileyh rabbiğfirli (25 kere)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3) bismillahillezi la yedurru me'asmihi şey'ün fil erdi la fissemai ve hüves-semi'ul alim (3 defa)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4) elhamdülillah (300 tesbih)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5) sübhanallah (100 tesbih)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] sonra başlanan işin hayırlı olması için;
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6) rabbi yessir ve la tüassir rabbi temmim bil hayr (100 tesbih)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7) ya musavvir, ya bari, ya halık (21 şer kere)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8) Hüvallahü'l- haliku'l- bariü. ''o yaratandır ve yoktan var edendir'' (1054 kez)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9) fallahu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi. ''muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır''
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] (289 kere,ilişkiden önce , transferden önce)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10) kale rabbi heb li min ledünke züriyyeten tayyibeten inneke semiudduna.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] '' Rabbim bana da katından tertemiz bir soy armağan et, şüphesiz ki sen duaları işitensin''
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11) çoçuk olması için ya evvel (1000 kere) 4 Cuma üst üste
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12) hayırlı evlat için ya varis (707 defa )
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13) çocuk düşmemesi için 99 kez (ya mübdi) Cuma
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14) Dileklerin kabulü için her gün 100 kere "Ya Kadir" esmasi okunur .
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15) Cuma günleri 100 kere "Ya Allah" diye zikreden kisiye Allah her muradini verir .
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16) ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17) ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18) ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19) ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20) Ya latif (129kez) =dileklerin olması için
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21) ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22) Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23) ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24) ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25) ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26) ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27) ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28) ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]■100 defa Kevser süresini okuyan muradına nail olur.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]■ Duanın kabul olması için sabah namazından sonra 55 kere “Ya Mucib” okunur
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]■ Yapılan duaların kabul olması için 70 kere “Bedi’assemavati velardı” okunur.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]■ 135 kere "Ya Müheyminü" esmasını okuyan Allahın izniyle her murada nail olur.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dualarımızın kabul olması için
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KUR AN da ha mim ile baslayan 7 süre var onlar;
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-mü'min süresi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-fussilet süresi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3-şürasüresi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4-zuhruf süresi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5-duhan süresi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6-casiye süresi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7-ahkaf süresi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bu dua ları her gün birini okuyup dua ediyorsunuz olmasını ıstedıgınız seyler ıcın
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cuma baslanıp persembe sonuncu okunuyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]41 meryem süresi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]41 fetih süresi (dağılımı aşagıda)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cumartesi günü baslanıyor / cumartesi 1 / pazar 3 / pazartesi 5 / salı 7 / çarsamba 7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]persembe 7 / cuma sela ile ezan arasında 11 kez.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
CANIM BENIM BU DUALRIMDA VAR BUNLARIDA OKUDUM VE BEN TESBIHLERI CEKTIM HALADA CEKIYORUMMM INS SANADA YARARI OLURRR
nerdesiniiizzzz :82:
kızlaaar ben şeker hamuru siparişi verdimçok heyecanlıyım, kocacığıma sevgililer gününde kırmızılı bir şeker hamuru pastası yapmayı planlıyorum kalpli kalpli
geldimmmm..... kalpli pasta çokkk güzelll ben geçen sene kalpliiii kurabiye siparişi vermiştim kalplerin her birinde harf vardı seni seviyorumu oluştuyordu ve iş yerine göndermiştim süprizzzzz çok güzel olmuştuuu :) inşallah sende başarılı olursunnnnn pasta işinde resmini paylaşırısn burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?