tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

nerdesiniiizzzz :82:

kızlaaar ben şeker hamuru siparişi verdim çok heyecanlıyım, kocacığıma sevgililer gününde kırmızılı bir şeker hamuru pastası yapmayı planlıyorum kalpli kalpli

işte geldık burdayız bız bu ıste usatayızzzzz
ayyyyy kıyama sıze masallah canımm yap yapppp sevınır hosuna gıder cokkkk
baska kım sevgılıler gunu yapcak acaba

sağol canım allah razı olsun yapıcam dedilklerini

sendende canım benım ne demek hepımız aynı yolda yuruyoruzzzz

Eki Görüntüle 631317

işte bunu ben yapmıştım meselaaa.. herşeyiyle benim pastam

kuzum ellerıne saglık senınkılerde hazırlar gıbı super bencee cok guzel gozukuyorlar yaaa bayıldım
busenekınıde yap resmını paylasırsın kuzummmm

canım teşekkür ederim.. bişeyler yapıyorum işte elimden geldiğince.. eğer şeker hamurlarım vaktinde gelirse mutlaka yapıp paylaşırım sizlerle...

işte geldık burdayız bız bu ıste usatayızzzzz
ayyyyy kıyama sıze masallah canımm yap yapppp sevınır hosuna gıder cokkkk
baska kım sevgılıler gunu yapcak acaba

hoşgeldiniz..

aslına bakarsan benim kocacık biz sevgili değiliz evliyiz esprisi yapıyor her sene amaa ben yinede birşeyler yapıyorum işte.. maksat gönül almak hediyeler bahane.. bir öpücük de yeter, yeter ki huzurumuz mutluluğumuz daim olsun hepimizin birde bebişi olmayan herkesin seneye sevgililer gününde kucaklarında bebişleri olur inşallah

canımcım öncelikle ben bu hafta hastanede olduğumdan dolayı sık giremiyorum şimdi girebildim geç cevaplayabiliyorum kusuruma bakma.

bizim problemimiz azospermi erkek kaynaklı.eylül ayına kadar sadece ameliyat ve takviye olaylarına girdik ama sonuç alamadık.eylülde egeden randevu aldık ve dosya açtırdık.devlette iki hakkım olduğundan öncelikli olarak onları kullanmak istedim.gecen aya kadar tüm testlerimiz bitti araştırmalarımızda ve gecen ay eşime azospermi teshisi konuldu ve tese ameliyatı yapıldı ve spermlerimiz donduruldu.banada histeroskopi yapıldı genel anestezi ile.gecen hafta ayın 4 ünde tedavim başladı ve yarın yumurtalarım toplanazak sabah 9 da ilk sıradayım :) ve nasipse cuma günü transferim olacak.10 tane yumurtam oluşmuş şu an itibari ile.tabi kalitesi nedir bilemem ve biizm dondurulmuş spermlerin canlı kalıp kalmayacağıda meçhul hepsi yarın belli olacak inşallah.yani hersey yolunda giderse benim tedavim cuma günü son bulacak.

amh testine gelince benim bir fikrim yok hayatım ilk defa senden duydum.o konuda yardımcı olamaycağım.

biz sgk dan faydalanıyoruz rapor çıkarttık eylülden bu yana beklememizin sebebi bu su ana kadar sadece sperm dondurma için yıllık 190 tl ödedim.yarın yumurta toplama işlemi için bir ödemem olacak ama 700 tl ile 1000 tl arası dediler kesin fiyat şu an için yarın belli olacak.birde tarnsferde verilecek ne kadar bilemiyorum.e tabi birde eczaneye verilecek 700 civarı ilaçlar için. Erol beyin özel hastaları 5000 ila 7000 arası değişiyormuş duyduğuma göre.sen histeroskopiyi bence sgk dan yaptır özel yaptırman sonucu değiştirmeyecek neden paran çıksın ki cebinden gereksiz yere.

birde cnm neden özelde erol beye gidiyorsunuz sgk nız varken raporlu yaptırmıyorsunuz?

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çiçek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelebek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: outer_border, width: 500, align: right"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
denemeeeee :))

enıstemınde benımkınden farkı yokmus ya evlılık yıldonumu ya sevgılıler gunu dıyo bana her sene
ama sıldı sen sevgılım degılsın dıyo ben kızımla kutluycan sen cekıl aradan dıyo kacgundur hatta martta baslıycaktık kıyafet almaya bu hafta sonu sırf bjk badısı aldı ıkı tane sevgılıme hedıye dıyo
amınnnnnn canım ınssss amınnnnnnnnnnn

sağol canım ben bir kez ameliyat oldum ve sonrasında çok sıkıntı çektim şimdi korkuyorum dr gitmeye çogaldıysa ameliyat derse
gerçekten dr git gel hepsi farklı konuştu ameliyat eden dr prf du ama başarılı bir ameliyat olmadı tüp bebek için tekrar gideceğim rabbim hepimize şifa versin

pabucun dama atıldı desene şimdiden kaç aylık oldun cnm sen şimdi.. her şey yolunda değil mi?

çok güzel fikir

Senin yaptıklarında çok güzelll

canım teşekkür ederiim sizede yaparım belki bir gün belli mi olur

Gunaydınnnnnnn.............

günaydıın su

merhaba makay,
çikolata kistin var galiba senin?
benimde çikolata kistim var.. ameliyat oldum hatta tam 13 cm di... 2 tüp bebek denemem var.. ilki kimyasal, ikincisi ise boş gebelik oldu maalesef.. şimdi genetik testi istedi doktorum 2 defa olmayınca, 8 martı bekliyorum.. kistim tekrarladı bu arada ekimde doktora gittiğimde 3,5 -4 cm kadardı.. doktorum tekrar ameliyat olmayacaksın dedi ama bakalım.. çok korkuyorum tekrar ameliyat yaşamaktan bende.. birde 2. tüp bebek denememde yumurtalar toplanırken aynı zamanda kistin içinide boşaltmışlardı o zaman... sanırım tekrar deneme yaparsak yine aynı şeyi yapacak doktorum... sen tüp bebek denemesi yaptın mı?

Gunaydınnnnnnn.............

gunaydın suyum nasılsın balımmmmm
pabucun dama atıldı desene şimdiden kaç aylık oldun cnm sen şimdi.. her şey yolunda değil mi?

canım teşekkür ederiim sizede yaparım belki bir gün belli mi olur

günaydıın su

bu bebek cok tatlı ama
canım 21+1 olduk bıze gore 5 ay bıttı doktora gore kactayız bılmıyom hehe
cok sukur sımdılık sorunumuz yok kuzum haftaya kontrolumuz var seker yuklememız var bakalım nasıl gececek tatlımmmm
ooooo pabucum coktan damda sımdıden babası nasıl bakacagının planlarını yapıyo ben bakcam sen ıhtıyacta kullanıcaz sonrası hep benım kızım olucak dıyo

hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr tunaydın arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr dualarımız kabul olsun ınsssssssssssss

hayırlı cumalar arkadaşlar....ben uykucu oldum artık yine kendimi yorgun hissediyomaz kaldı artık galiba o yüzden..nerde o hamarat ekin işler duruyo walla ama gezmeye dewam hala pes etmıom.bugünde anneme gitcem orda yatıom bütün gün rahat oluo akşamda yemeğimizi yer döneriz evimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…