iiizzzz sen napıyorsunnn
nerdesiniiizzzz :82:
kızlaaar ben şeker hamuru siparişi verdimçok heyecanlıyım, kocacığıma sevgililer gününde kırmızılı bir şeker hamuru pastası yapmayı planlıyorum kalpli kalpli
sağol canım allah razı olsun yapıcam dedilklerini
ama ama ama ama aaçok güzelll ellerine sağlıkkkk zormu bendemi yapsam acepppp
sendende canım benım ne demek hepımız aynı yolda yuruyoruzzzz
kuzum ellerıne saglık senınkılerde hazırlar gıbı super bencee cok guzel gozukuyorlar yaaa bayıldım
busenekınıde yap resmını paylasırsın kuzummmm
işte geldık burdayız bız bu ıste usatayızzzzz
ayyyyy kıyama sıze masallah canımm yap yapppp sevınır hosuna gıder cokkkk
baska kım sevgılıler gunu yapcak acaba
eger dogru yoldaysam ,yarın egede amh testini 200 yerine daha ucuza yaptırmayı planlıyorum bakalım..
tavsiye edeceginiz birşey var mı kızlar..
bbiraz korkuyorum inşallah cok düşük cıkmaz dua edin arkadaşlar,
tabi başa gelen cekilir,Allah bizlere sevdiklerimize saglık versin önce ama inşallah amh sonucum olumlu iyi cıkar..
sonucta hayırlısı tabii
hoşgeldiniz..
aslına bakarsan benim kocacık biz sevgili değiliz evliyiz esprisi yapıyor her seneamaa ben yinede birşeyler yapıyorum işte.. maksat gönül almak hediyeler bahane.. bir öpücük de yeter, yeter ki huzurumuz mutluluğumuz daim olsun hepimizin birde bebişi olmayan herkesin seneye sevgililer gününde kucaklarında bebişleri olur inşallah
günaydın canımmm hayırlısı herşeyin inşallahhh bu tedavinde kavuşurusn yavruna ...benim kız kardeşimde vardı çikolata kisti 2 ameliyat olmuştu sonuçta kalan yarım yumurtası vardı 1 tanesi komple alındı diğeri yarım 2.tüp bebek denemesinde ikizlerine kavuştu geçen senede 3.ye doğal yollardan hamile kaldı umutsuz vaka değilsin yani :) sadece zamanı var bizim bebeklerimizin bekletiyorlar bizi ...kardeşim gebzede prof.aydın arıcı var anadolu sağlık merkezinde onunla tedavi oldu başarılı olundu ilk doktoru kendisine 1.derece infertelite raporu varmişti asla hamile kalamazsın diye aydın bey gördüğü zaman çok şaşırmıştı ve asla böle bişin olamıyacağını doğru bir tedavi ile başarılı olunacağını bize gösterdi....inşallah seninde güzel haberlerini alırız bu arada çikolata kisti olup 3-4 ay doktor arası vermek bence sakıncalı 1.derecen yaşananları bildiğim için çok sık kontrollerini yaptır derim.....
enıstemınde benımkınden farkı yokmus ya evlılık yıldonumu ya sevgılıler gunu dıyo bana her sene
ama sıldı sen sevgılım degılsın dıyo ben kızımla kutluycan sen cekıl aradan dıyo kacgundur hatta martta baslıycaktık kıyafet almaya bu hafta sonu sırf bjk badısı aldı ıkı tane sevgılıme hedıye dıyo
amınnnnnn canım ınssss amınnnnnnnnnnn
çok güzel fikir
Senin yaptıklarında çok güzelll
Gunaydınnnnnnn.............
sağol canım ben bir kez ameliyat oldum ve sonrasında çok sıkıntı çektim şimdi korkuyorum dr gitmeye çogaldıysa ameliyat derse
gerçekten dr git gel hepsi farklı konuştu ameliyat eden dr prf du ama başarılı bir ameliyat olmadı tüp bebek için tekrar gideceğim rabbim hepimize şifa versin
Gunaydınnnnnnn.............
pabucun dama atıldı desene şimdidenkaç aylık oldun cnm sen şimdi.. her şey yolunda değil mi?
canım teşekkür ederiimsizede yaparım belki bir gün belli mi olur
günaydıın su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?