- 8 Aralık 2012
- 356
- 14
- 118
cnm ben egede histeroskopi oldum gecen ay.ama ben sgk lıyım ve raporluyum ücretsiz oldum.birgün önce gittim bana yatış işlemlerini ve anestezi muayeneni ol dediler ama ben sadece anestezi muayenesi oldum.evim yakın olduğu için kalmadım gece ertesi sabah erkenden gittim yatış işlermini halettim ve saat 10 da histereskopim çekildi akşam üzeri saat 4 te de çıktım.yani evin yakınsa ve sabah erken gelebileceksen kalmana gerek yok cnm.
hayırlı cumalar arkadaşlar....ben uykucu oldum artık yine kendimi yorgun hissediyomaz kaldı artık galiba o yüzden..nerde o hamarat ekin işler duruyo walla ama gezmeye dewam hala pes etmıom.bugünde anneme gitcem orda yatıom bütün gün rahat oluo akşamda yemeğimizi yer döneriz evimize
canım merhaba histeroskopiden sonra yatman gerekli mi. sonrasında ağrın oluyor mu? bizim ilk denememizde olmadı şimdi neden tutunmadı diye doktor histeroskopi yapacak
inş sonucun pozitif olur canım........arkadaşlarım uzun zaman bir süre giremedim kk ya parça parça hep gecen 1 haftam hep hastahanede geçti çünkü.sonunda hayırlısı ile cuma mubarek günde transferim gerçekleşti.umutla 1 mart cuma gününü bekliyorum kan testi için.bu arada transferde test tarihide cuma gününe denk geldi
sanada tünaydın arkadaşım...hiç sesin yok bu aralar nerelerdesintünaydınnnnnnnnnn herkese nasılsınız kızlarrrrr
Kızlar ben geldimmmmmm tek kollu canavar aranızda :)
bende geldimmmama yorgunum çok..ütü yaptım yemek yaptım evi topladım hemen yoruldumm
sende hoşgeldin canım.ayy kimle konuşsam herkeste aynı dert.bi yorgunluk hali.sanırım havalardan...
hoşgeldin canımm :)
bende geldimmmama yorgunum çok..ütü yaptım yemek yaptım evi topladım hemen yoruldumm
hoş buldukkkk efenimm
canım yorulman çok normalll biraz koca göbek oldun yaa ondandır :) fazla iş yapmasan daha iiii olurrr :)
nasıl yapmıyım iş sana güvendim sende tek kollu kaldıncanım yorulman çok normalll biraz koca göbek oldun yaa ondandır :) fazla iş yapmasan daha iiii olurrr :)
slmmm kızlarrr bende geldimmmmm hu huuuuuuuuuuuuu
nasıl yapmıyım iş sana güvendim sende tek kollu kaldın
Hoşgeldinnn canımmmm
sen merak etmeee benim tek kolumda yeter :)))) ben yaparımmmm gelinceee
tamam o zaman seni bekliyorum..zaten haftaya kaldı..cumartesi mobilya gelio diğer hafta yerleştirirz die düşündüm
inş sonucun pozitif olur canım........
sanada tünaydın arkadaşım...hiç sesin yok bu aralar nerelerdesin
hoşgeldin canımm :)
Kızlar ben geldimmmmmm tek kollu canavar aranızda :)
canım buralardayım aslında naber nasılsın kuzummmmmmmmmmmmmmmm
kocaman göbegin var kuzum yorma kendını artık yeter bırak ısler halolur bır sekılde
naber canımmmmmm
anammmmmmmmmm tırsalım mı
hosgelmıs canavar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?