tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

canım merhaba histeroskopiden sonra yatman gerekli mi. sonrasında ağrın oluyor mu? bizim ilk denememizde olmadı şimdi neden tutunmadı diye doktor histeroskopi yapacak

gezentı ekın senııııııııııı az kaldı evde duracagın gunlerıde gorcez ama yaz bebegı olacagından sen evde durmazsın gene hehe
uyku arada oluıyr galıba yaaa yada uyuyamayacagını anladıgın ıcın mı uyku oluyor ılerleyen zamanlar ıcın

canım merhaba histeroskopiden sonra yatman gerekli mi. sonrasında ağrın oluyor mu? bizim ilk denememizde olmadı şimdi neden tutunmadı diye doktor histeroskopi yapacak

merhaba canım.valla ben anestezi ile olduğum için hiçbirşey hissetmedim uyanıncada hiç ağrım yoktu sadece kanamam vardı az az oda 1 hafta sürdü yani bünyeye göre değişiklik gösterirmi bilemem bende ağrı olmadı hiç.sen nerde olacaksın bilmiyrum ama ben ege ünv. oldum evim yakın olduğu için kalmadım gece sabah yatış yaptırdım histeroskopiden sonra da akşam üstü taburcu ettiler ama anestezi aldığım için dinlendirdiler hemen bırakmadılar.

arkadaşlarım uzun zaman bir süre giremedim kk ya parça parça hep gecen 1 haftam hep hastahanede geçti çünkü.sonunda hayırlısı ile cuma mubarek günde transferim gerçekleşti.umutla 1 mart cuma gününü bekliyorum kan testi için.bu arada transferde test tarihide cuma gününe denk geldi

inş sonucun pozitif olur canım........
tünaydınnnnnnnnnn herkese nasılsınız kızlarrrrr
sanada tünaydın arkadaşım...hiç sesin yok bu aralar nerelerdesin

inş sonucun pozitif olur canım........

sanada tünaydın arkadaşım...hiç sesin yok bu aralar nerelerdesin

canım buralardayım aslında naber nasılsın kuzummmmmmmmmmmmmmmm

bende geldimmmama yorgunum çok..ütü yaptım yemek yaptım evi topladım hemen yoruldumm

kocaman göbegin var kuzum yorma kendını artık yeter bırak ısler halolur bır sekılde

hoşgeldin canımm :)

naber canımmmmmm

Kızlar ben geldimmmmmm tek kollu canavar aranızda :)

anammmmmmmmmm tırsalım mı
hosgelmıs canavar

iyiyim canım....kk da gezintiye çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…