Ben geldimm :)))))
ben geldimm :)))))
bende kactım canlarrrr optuk sızı ıyı gecelerrrrr
bende kactım canlarrrr optuk sızı ıyı gecelerrrrr
nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nereye gıdıyosunn kızzzzz
ıkı pıspıslaaa gell kızzzzz benıım kocamm yokkkkyatmaya ama uyuyamıycam bılıyommmmmm dun gece 12 de yattım 4 de kalktım 6 da gerı uyudum kocıs gece kusu demeye basladı
Bende bugun gunduzz cok uykum geldı uyumıycam dedım sımdıde yok ama adam bensız yataga gıtmıyo
adam koltukta uyukluyo kızzz dayanamıyommmm
ıkı pıspıslaaa gell kızzzzz benıım kocamm yokkkk
haddı sendekkı sorrun ne ne kuru kullanıyosunnnnn bıraz bılgı verımısınnnbenimkide çoktan senfoniye başladı :d bende birazdan kaçarım.soğan kürümü yaptım bekliyorum ılınmasını.sonrada cuppa yatağa :)
haddı sendekkı sorrun ne ne kuru kullanıyosunnnnn bıraz bılgı verımısınnn
hıc aşılama tup bebek deneıdnmmııııı doağalmmı ısttıyosunnnnsebebi bilinmeyen canım bendeki.saraçoğlunu aramıştım.kür gönderdi.ilk önce 15 günlük soğan kürü yaptım sonrasında aslanpençesi çayı içtim.şimdi yine 10 günlük soğan içicem ardından civaperçemi çayı en sonda brokoli kürü canım.
hıc aşılama tup bebek deneıdnmmııııı doağalmmı ısttıyosunnnn
aayy cannım yaa ne kadar cokk demeıssınnn ınsalh tez zamanda rabbımm bebegını gonderrırrr napallım bzım sınavvımızda buuutabii 3 kez aşılama.6 kez tüp bebek.1 kimyasal 2 tane kürtajım var canım...
Valla kendime bı özgeçmiş hazirlicamyaz yaz yoruldum artık kotu anılardan.hepimiz mutlu olalım hep guzel seyler yasayalım CANImmm
Hayırlı uğurlu hoş sohbetli fitnesiz fesatsız bi topik olsun inşlhhh
şöyle bol bolda nazar boncuklu olsunnn
bu arada benım profıldekı yavrru hala ısıyooo yaaaa
benim ki pembe patikdeğiştireyim barii
afıyet olsuınn yarasın cannımmm benım meyveyle hıc aram yokk yaaa napacaksam en guzelı sıkıp ıcmek dıye dusunuyorrum 40 yıl yemesem aklıma gelmezzzz
sen o patııklerı bana ver sen mavı koyyyyy :)))))))))))))
ama gıydırırım dersen sen bılın
pek sevmem yaaa ama rejjıme basladıgımda cok acıkıyoduummm ozaman cok yıyoduumm sımdı ıse mıgdem kuculduuuu yemıyyoruuum ha bu arada 35imir yavrrru ne olddduuuu sabahhh tartıldıgımda 57.700 hahahha son 3 haftadıırda yapmıyoruummm salddım gıtttııııı kahretssınnnnn 6 kasımda basladdım rejımımeee 6.300 kg verddımmmmmmm
allah allaaa nıye kaldıracmmısmmmmm sen kızın gozunu kapat cannımmmm aaayyy almayacamm senın kızını ergunanın 2 tane varrr onlardan bırını alıırım arttıkkk hahahhane capkkın olacak benım yavrrum yaaaaa [/QUOTE
kızlarımı veririm ama çapkın olursa olmazzzz
bak canım bızımkının babası ıcguvey alırız dıyo ben kızımı vermem dıyo bız oyle damat bulcaz artıkkkk erguvanın kızları sana uzak o da uzaga gondermez heveslenme bence hehe
masallah kuzummmmm
memleket aynı canım o iç güveysi verecek
canım benımmm bu saatte mısafırlıkmı kalır kalk gel hadı aaaaaaaaa
dimi ne işim var burda sizin aranızda olmak varkenn.....
zateennnn bende burda bırakmıyacammkııı haha memlekete gondecemmmm hıc sorun deggıl ıc guveyy oluruzzz bızzzz
:))) bende öyle düşünmüştümm..
kız ne mısafırrlıgıgııı bu saatteeesaatte n ahberın varrmıııı
var ama ne yapiim
aayyy kızalrrr burda acayyıp fırtınaa varrrrr korkmaya basladımmmmmm :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
allah yardımcın olsun bende korkarımm
kızlarrrrrrr kanal d deee
ÇAKLLARLA DANS VARRR COOK KOMIIKYAAAA
Ben geldimm :)))))
hoşgeldinnn
tabii 3 kez aşılama.6 kez tüp bebek.1 kimyasal 2 tane kürtajım var canım...
ilk fırsatta hikayeni tam bilmek istiyorumm allah gücünü arttırsın ....
hayırlı olsun yeni topiğimiz :)
saol hoşgeldinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?