tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

bak kendıınde dıyyossunnn aggıırr mısaffırrr hahahah agırısnn kızımmmm

aayyy kızalrrr burda acayyıp fırtınaa varrrrr korkmaya basladımmmmmm :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ahhhhhhhhhhhhh o işeyen çocukkkk onlar yokmuuu yaktılar bizi yaaa bütün kilolarımın tek sebebii iğnelerimm :) hormoniklarr kortizonelerr :) bidee en komiği transfer sonrası ya hamilesem psikolojisi ile ailemin kocamın yaptığı baskı yee yeeee :) ee benimde hiç işime gelmiyo yaaaa hiçç sevmem yemeğii homini gırtlakk :) ama razıyımmm yeterki artık hamile kalabileyim razıyımmm kilolara

tuhhhhhhhh kacırdık damadı desen bız alcaz oglunu ıc guvey verceksen sen teklıflere acık ol tamammı
hayyırr cannımmmmm sadece benım memeleketee ıc guveyy dıyerlerıne yyokkkkk pısıkk avcunu yalarrsın sennnn ha ben başlık parasıda ısterımmm ona goreeeee sen bırıktırmeye baslalaaa ben dusunuyyumm bırazzzz

kocişim geldiii ben kaçarrrr dünden beri yoktu özledik oğlumlaii geceler hepinizeeeeeee..siziii seviyorummmm canlarımmm

arka arkaya yapttıgımız ıcın kılolarr bellı zaman yerlesstttıı bende dedıımm yok oyleee belesss dedım kovdummm

aayyy kızalrrr burda acayyıp fırtınaa varrrrr korkmaya basladımmmmmm :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

korkma canım burdada var malesef ve fenaaa bir yağmur var hiç durmadı çok şiddetliii hemdee iyiceee şaşırdı izmir bu sene :)

caktım kofteyıııııııııııııı tamam sekerımmmm

kocişim geldiii ben kaçarrrr dünden beri yoktu özledik oğlumlaii geceler hepinizeeeeeee..siziii seviyorummmm canlarımmm

ıyıgeceler kuzummmmm ohh hasret gıderın bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…