bak kendıınde dıyyossunnn aggıırr mısaffırrr hahahah agırısnn kızımmmmçiçek kurudu onun çişinden
çok düşünmeee misafir umduğunu değil bulduğunu yerrr ama tabi sevmediği şeyleri yapmaaa biliysundur sen neleri sever neleri sevmezzz :))))
ay evet değiştir inşallah 2 ye pembe patik olurrrrr
ağır hemde çokk
sen çok alemsin yaaaa
ne laf atıyon kızım ala alaaa hasta etme adamı ne var bende 68 kiloyum hıh bende 78 ile başladım hem ben hiç aç kalmadımmm gayet sağlıklı kilo verdimmm5 kilom daha kaldı oda gittimi benim işim tamamdır
zateennnn bende burda bırakmıyacammkııı haha memlekete gondecemmmm hıc sorun deggıl ıc guveyy oluruzzz bızzzz
hadıı ordannn sen bennı kendınlemmı karısttırdın ayyoollll sen ye ksırlarrrı cılolatalrrıı nutellarrrı eeee bennn bılınclı verrıyom oluuyyoooo kandırma kızımmmmm hahahhayarrınde spora basşşlıyyorummmm fıttt bırrr hattun oacam onceden zaten oyleyydım ama heppp suuu ıseyen cocukdan yapabılmekk ıcın alldıkkkk
hayyırr cannımmmmm sadece benım memeleketee ıc guveyy dıyerlerıne yyokkkkk pısıkk avcunu yalarrsın sennnn ha ben başlık parasıda ısterımmm ona goreeeee sen bırıktırmeye baslalaaa ben dusunuyyumm bırazzzztuhhhhhhhh kacırdık damadı desen bız alcaz oglunu ıc guvey verceksen sen teklıflere acık ol tamammı
arka arkaya yapttıgımız ıcın kılolarr bellı zaman yerlesstttıı bende dedıımm yok oyleee belesss dedım kovdummmahhhhhhhhhhhhh o işeyen çocukkkk onlar yokmuuu yaktılar bizi yaaa bütün kilolarımın tek sebebii iğnelerimm :) hormoniklarr kortizonelerr :) bidee en komiği transfer sonrası ya hamilesem psikolojisi ile ailemin kocamın yaptığı baskı yee yeeee :) ee benimde hiç işime gelmiyo yaaaa hiçç sevmem yemeğii homini gırtlakk :) ama razıyımmm yeterki artık hamile kalabileyim razıyımmm kilolara
aayyy kızalrrr burda acayyıp fırtınaa varrrrr korkmaya basladımmmmmm :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
eekınn kıtapa kaptırma fazla kenddını anladın sen onuuuu hahahahhakocişim geldiii ben kaçarrrr dünden beri yoktu özledik oğlumlaii geceler hepinizeeeeeee..siziii seviyorummmm canlarımmm
kocişim geldiii ben kaçarrrr dünden beri yoktu özledik oğlumlaii geceler hepinizeeeeeee..siziii seviyorummmm canlarımmm
aayyy kızalrrr burda acayyıp fırtınaa varrrrr korkmaya basladımmmmmm :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
korkma canım burdada var malesef ve fenaaa bir yağmur var hiç durmadı çok şiddetliii hemdee iyiceee şaşırdı izmir bu sene :)
hadddııı mısaffırr ne bulduysa onu yerdddııııı hahahhakızım ne kocası yarın misafirin var hazırlık yap allaa allaaaa
yokk cannım callısyyooooocanımmmmmm esın yokmu evde gene korkma bız varızzzzz aaaaaaaa canım benımmmmm
hayyırr cannımmmmm sadece benım memeleketee ıc guveyy dıyerlerıne yyokkkkk pısıkk avcunu yalarrsın sennnn ha ben başlık parasıda ısterımmm ona goreeeee sen bırıktırmeye baslalaaa ben dusunuyyumm bırazzzz
kocişim geldiii ben kaçarrrr dünden beri yoktu özledik oğlumlaii geceler hepinizeeeeeee..siziii seviyorummmm canlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?