tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

kızlarrr bende kaçarr malum 9.30 ta kalktım bugün telafi etmem lazımmm uyumaya çalısarak :) yastık savaşı yapıyorummm

inşallah sabah 6 da mahallenizde iş makinaları çalışr :) gürültüden uyanırsınız

kızlarrr bende kaçarr malum 9.30 ta kalktım bugün telafi etmem lazımmm uyumaya çalısarak :) yastık savaşı yapıyorummm
tabbı cannımmmm koşşş koşşş geö kaldın ayrınnn aksam 5 gıbı kalkarssın heralde ne de olsa bugun acasn cıkacaksınn dımıı

nere gidiyonuz be bütünn gün uyuyonuz zatennn hayret bişiiiii
anammm bızzz calsıyozzzzz bunlarrr yatıyyooo bu ne yaaaaaauyuyanlara

sucummmm bende bi koca var horlammasını kendi duymuyomuş mesela :) bende kocamı dinliyommm koca gece sabah yatıcam diyom yan ev başlıyoo :) sonram herkes susuyo çocuklar tepikliyo acıkmış oluyolarr :)))) sen buna uyumakmı deyünnnnn

ahh cannım ahh kıyamammm sana hadıı gıtt yattt yoksa kendımı tatamıyaacmmm aglıyacammmm

allahımm sana gelıyyorumm 35izmirrr yavrruuu ne oluyoooooooo duse kalka ne hale geldınn sennn de heleeee

ne bilemm erdim galbaa tam düşerken gözüktüler sanırım :) artık görebiliyorum 3.gözüm açıldı amaa başka yanlarım kırıldı o ayrı :)))

Ben en çok toffy çikolata severimmmm
Izmir görüşmeden kaçış yook

kaçamıcam sanırım canım :) şitreşimm 1500

valla kuzu yan evde inşaat var galiba tak tuk hep ses geliyo nereden bildin kız içinemi doğdu :)))))

geldilermiiii kızz uyanmadığına göre henüzz inşaaat başlamadııı :)

günaydınnnn güzel bir gün heyecanlııı :)))) ve tabikiiii hayırlı cumalarrrr bugün her dileiğimiz kabul olsunnn inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…