tabbı cannımmmm koşşş koşşş geö kaldın ayrınnn aksam 5 gıbı kalkarssın heralde ne de olsa bugun acasn cıkacaksınn dımııkızlarrr bende kaçarr malum 9.30 ta kalktım bugün telafi etmem lazımmm uyumaya çalısarak :) yastık savaşı yapıyorummm
anammm bızzz calsıyozzzzz bunlarrr yatıyyooo bu ne yaaaaaanere gidiyonuz be bütünn gün uyuyonuz zatennn hayret bişiiiii
inşallah sabah 6 da mahallenizde iş makinaları çalışr :) gürültüden uyanırsınız
valla kuzu yan evde inşaat var galiba tak tuk hep ses geliyo nereden bildin kız içinemi doğdu :)))))
tabbı cannımmmm koşşş koşşş geö kaldın ayrınnn aksam 5 gıbı kalkarssın heralde ne de olsa bugun acasn cıkacaksınn dımıı
anammm bızzz calsıyozzzzz bunlarrr yatıyyooo bu ne yaaaaaauyuyanlara
sucummmm bende bi koca var horlammasını kendi duymuyomuş mesela :) bende kocamı dinliyommm koca gece sabah yatıcam diyom yan ev başlıyoo :) sonram herkes susuyo çocuklar tepikliyo acıkmış oluyolarr :)))) sen buna uyumakmı deyünnnnn
ahh cannım ahh kıyamammm sana hadıı gıtt yattt yoksa kendımı tatamıyaacmmm aglıyacammmm
yaaaaaaaaaaaaaaaa bu ara yaslar ucunda bekliyo zateee(( ağlamayalımmm kuzucummmm her akşam dualarımdasınız kuzucummm
Topik bana ve kızlarıma mı kaldı
allahımm sana gelıyyorumm 35izmirrr yavrruuu ne oluyoooooooo duse kalka ne hale geldınn sennn de heleeee
Ben en çok toffy çikolata severimmmm
Izmir görüşmeden kaçış yook
valla kuzu yan evde inşaat var galiba tak tuk hep ses geliyo nereden bildin kız içinemi doğdu :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?