tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

kızlar ya hani liste yapıcaktıkk ben bilmiyorum bilen varmıııııııııı aranızdaa :)

yok canım sağolun bilmediklerimi öğreniyorum zaten bend eprofösör oldum sayılır valla 6 yıldır denemediğimiz kalmadı bu 5. deneme olacak

11 derken milyonmu canım

ıns bu son olur kuzum
mılyon oda ne kuzu adet bızım kı

açım ben ölüyom geberiyommmm çok açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bu saatte bırsey yemeeeeeeeeeeeee

hosgeldın canımmmmmmmmmmm

ben heyecanlıyım çok pazartesi yapacağım doktor görüşmesi için kararsız ve endişeliymm stresliyimmm kolum sakat kolum iyice geçsin ölemi gitsem acaba yokk bahane üretmiyorum kaçmıyorum yani sakın yanlışş anlamayınnn

ıns bu son olur kuzum
mılyon oda ne kuzu adet bızım kı

bu saatte bırsey yemeeeeeeeeeeeee

hosgeldın canımmmmmmmmmmm
ben milyon sanmıştım canım ama bak ne güzel hamilesin
bizim sayı bi ara 40 milyona kadar çıktı canım ama ölü çoktu içinde bide bizde kromozom sorunu var

kızlar ya hani liste yapıcaktıkk ben bilmiyorum bilen varmıııııııııı aranızdaa :)

bılmıyom kı kuzuuuu

anammmm ne guldummm beeee ahhh şımddıı bır tosttt yapılırda nasıll yenırrr dımıııı mısss mıssss

kızzzzz yazıkk yemeğinmi yuggg gel sana içli köfte yapammmmmm sarmalar saramm baklavalar açammmmm

yapsana yapsana geliyorummmmmmmmmmmmm

all bendende manttııı börekkk çörekkkk ohhhhhh mısss mıssss

yapmayın len busaatte yazık kızaaaaaaaaa verdıgı kıloları gerımı alsın sımdı aaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…