ohhhh mıssss mıssss yarassınn yarasınnnnnnnnnnnnnnnn
heyyyyyyyyyyyyyyyyy ben geldimm :)
kızzz çikülatayla soda nasıl oleyooooçayla çikoleta daha güzelll olarrrrr yada kayfeyleeee
kızzz çikülatayla soda nasıl oleyooooçayla çikoleta daha güzelll olarrrrr yada kayfeyleeee
kolayladaaaa cok guzeell oluyyoo haddı bakalımmm bennım vaz gecılmez cıkolatamm MAKSIMUSSSya sızınkııı
ben heyecanlıyım çok pazartesi yapacağım doktor görüşmesi için kararsız ve endişeliymm stresliyimmm kolum sakat kolum iyice geçsin ölemi gitsem acabayokk bahane üretmiyorum kaçmıyorum yani sakın yanlışş anlamayınnn
kolayladaaaa cok guzeell oluyyoo haddı bakalımmm bennım vaz gecılmez cıkolatamm MAKSIMUSSSya sızınkııı
damak ve snickers ımmm
babaneeee benımle yarıss edıyoddduuuu hahayyyybılmıyom kı kuzuuuu
yapmayın len busaatte yazık kızaaaaaaaaa verdıgı kıloları gerımı alsın sımdı aaaaaaaaaaaaa
heyyyyyyyyyyyyyyyyy ben geldimm :)
ben heyecanlıyım çok pazartesi yapacağım doktor görüşmesi için kararsız ve endişeliymm stresliyimmm kolum sakat kolum iyice geçsin ölemi gitsem acabayokk bahane üretmiyorum kaçmıyorum yani sakın yanlışş anlamayınnn
ben milyon sanmıştım canım ama bak ne güzel hamilesin
bizim sayı bi ara 40 milyona kadar çıktı canım ama ölü çoktu içinde bide bizde kromozom sorunu var
damak ve snickers ımmm
hos geldınnnn cannımmm dişlerle aramız nassıl dış perısı oldunuz kızz
hehehehe eskiden gençliğimde likörlü çükülataydı :) gençlik iştee yanlış yollardan döndümm sonra damak füstüklüüüü
ben kaçar canlar.öpüldünüz hepiniz :)
ben kaçar canlar.öpüldünüz hepiniz :)
cannım benımm fırekanslar karısttı bırazz ksusura bakmane dişi canımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?