tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

iyiyim canım çok şükür bugün inan çok daha iyyiyim

hatırlarsın belki 3denememde tutmuştu kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum

şimdilerde tekrar 4. için plan yapıyorum nasip bakalım

psıkolojım bozuldu ınan yasadıklarımdan cok zor atlattım

çok kılo da aldım bakalım bıraz kılo vereyım ınsallah tekrar denerım

sana cok sevındım ınan cok guzel olmus

bende bu kez kımseye soylemeden yapacagım sız harıc tabı

herkes duyunca cok daha zor atlatılıyor

hoşbuldukk çok şükür onlarda iyi teyzesi biri kucağımda gazı hiç bitmiyor sen ne yapıyorsun nasılsın uzun zaman oldu görüşmeyeli

çok sevindim canım sağ salim kucağına almışsın çok şükür

uzun zamandır görüşemedik

çok şükür iyiyim tedavş planlıyorum

aynıı beyaaa ben nasıl olabilirimmmmmmm hep iyi hep iyi çok şükür allahıma
esımden dolayı dılım yatkın beyaaaa :))) allah ıyılıgını daım etsın balımmm :)

cok sagol canım ben 2. den sonra kımseye demeden yapıcam dedım sadece topık grup degıl cevremdede aıle fln ama kendı grubumuza dedım o ayrı tabı :)))
yanı negatıf aldıgın zaman herkese cvp vermek herkesın sorması senı tesellı etmesı daha cok acı verıyor kı ben 2. de cok yasadım bunu sen o konuda haklısın canım nasıl rahat edıyorsan oyle yap tatlımmmm
atırlıyorum canım hatırlamam mı o gunlerı ama bu sefer gelıcek annesı kızına kardes olucak sen sakın uzulme (yanlıs demedım demı kızın vardı )
valla doktorum temmuzda dustu pesıme eylule kadar devamlı aradı hadı ne zaman gelıyon dıye kısmet dedım gıtıtık ve kısmetmıs canım yaaaa

canım benim yaşadıkların kolay değildi allah bu acılarını unutturacak güzellikler versin .. bencede denemekten vazgeçme er geç rabbim sana yine evlat nasip edecektir. bende kimseye söylememe taraftarıyım tabi kk hariç :)) bu süreçleri hep birlikte el birliği ile atlatırız . bana baksana ilk kk ya geldiğimde geçen sene kasım dı bir tüp yaptık olmadı ameliyat oldum tekrar tedavi şimdi 2 tane meleğim var şükürler olsun rabbime

çok sevindim canım sağ salim kucağına almışsın çok şükür

uzun zamandır görüşemedik

çok şükür iyiyim tedavş planlıyorum

evet çok şükür canım çok sorunlu bir hamilelik geçirdim erken doğum yaptım ama çok şükür mucizelerim benimleee

inşallah sağ salim kucağına alırsın canım
belli mi cinsiyeti
insanlara laf anlatmaktan bıktım canım
bir de demiyorlar mı yeter artık kızın var yeter sana bunun kararını ben ve eşim vermeliyiz dimi ama

amin canım inşallahh
yaşadıklarım geröekten unutulacak gibi değil şu an antıdeprasan kullanıyorum son yasadıklarım benı cok etkıledı ve aynı zamanda eltım hamıleydı onun tavırları ınsanlar cok uzdu benı
ınsallah bu kez rabbım nasıp eder
ınsanlar benı anlamıyor anlamalarınıda beklemıyorum artık
ben cok zor sureclerden gectım rabbım benı sınıyor bılıyorum
çok sukur bugunume

bellı canım kızım olucak ınsssss
amın canım amınnn ınsanalr der bosver sen ınsanalrı takma kafana tatlımmmmm

bellı canım kızım olucak ınsssss
amın canım amınnn ınsanalr der bosver sen ınsanalrı takma kafana tatlımmmmm

şimdi daha çok sevindim kızın olacak demek

kız anne için çok güzel ve çok farklı

biraz ince kızın bana sarılıp anne ben senin bana yaptıklarını nasıl ödeyeceğim dedi içim titredi inan

kız çocuğu çok güzel

allah bağışlasın

amın canımmmmm benımmmmm
ayyyy kıyamam ben ona yaaaa cok ince dusunen bır evlat yetıstırmısın canım yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…