günaydın kızlarrr geç oldu ama ne yapıym ancak şimdide bir elimle bebişin gazını çıkarıyorum bir elimle yazıyorumm
bu arada ben BAHAR KUS
Nıckım degıstı
yerım ben onu yaaaa kıyamam melegımeee ee alıs alıs annesı daha cok boyle durumda kalıcan yaaaaaaa
boyle daha ıyı olmus canımmm
hoşbuldukkçok şükür onlarda iyi teyzesi biri kucağımda gazı hiç bitmiyor sen ne yapıyorsun nasılsın uzun zaman oldu görüşmeyeli
esımden dolayı dılım yatkın beyaaaa :))) allah ıyılıgını daım etsın balımmm :)aynıı beyaaa ben nasıl olabilirimmmmmmmhep iyi hep iyi çok şükür allahıma
iyiyim canım çok şükür bugün inan çok daha iyyiyim
hatırlarsın belki 3denememde tutmuştu kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum
şimdilerde tekrar 4. için plan yapıyorum nasip bakalım
psıkolojım bozuldu ınan yasadıklarımdan cok zor atlattım
çok kılo da aldım bakalım bıraz kılo vereyım ınsallah tekrar denerım
sana cok sevındım ınan cok guzel olmus
bende bu kez kımseye soylemeden yapacagım sız harıc tabı
herkes duyunca cok daha zor atlatılıyor
iyiyim canım çok şükür bugün inan çok daha iyyiyim
hatırlarsın belki 3denememde tutmuştu kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum
şimdilerde tekrar 4. için plan yapıyorum nasip bakalım
psıkolojım bozuldu ınan yasadıklarımdan cok zor atlattım
çok kılo da aldım bakalım bıraz kılo vereyım ınsallah tekrar denerım
sana cok sevındım ınan cok guzel olmus
bende bu kez kımseye soylemeden yapacagım sız harıc tabı
herkes duyunca cok daha zor atlatılıyor
ye teyzoşu onlarıııevet dr. 2 ay daha sürer dedi canlar saolsun babaları ve anneleri onların hizmetine amade
çok sevindim canım sağ salim kucağına almışsın çok şükür
uzun zamandır görüşemedik
çok şükür iyiyim tedavş planlıyorum
esımden dolayı dılım yatkın beyaaaa :))) allah ıyılıgını daım etsın balımmm :)
cok sagol canım ben 2. den sonra kımseye demeden yapıcam dedım sadece topık grup degıl cevremdede aıle fln ama kendı grubumuza dedım o ayrı tabı :)))
yanı negatıf aldıgın zaman herkese cvp vermek herkesın sorması senı tesellı etmesı daha cok acı verıyor kı ben 2. de cok yasadım bunu sen o konuda haklısın canım nasıl rahat edıyorsan oyle yap tatlımmmm
atırlıyorum canım hatırlamam mı o gunlerı ama bu sefer gelıcek annesı kızına kardes olucak sen sakın uzulme (yanlıs demedım demı kızın vardı )
valla doktorum temmuzda dustu pesıme eylule kadar devamlı aradı hadı ne zaman gelıyon dıye kısmet dedım gıtıtık ve kısmetmıs canım yaaaa
canım benim yaşadıkların kolay değildi allah bu acılarını unutturacak güzellikler versin .. bencede denemekten vazgeçme er geç rabbim sana yine evlat nasip edecektir. bende kimseye söylememe taraftarıyım tabi kk hariç :)) bu süreçleri hep birlikte el birliği ile atlatırız . bana baksana ilk kk ya geldiğimde geçen sene kasım dı bir tüp yaptık olmadı ameliyat oldum tekrar tedavi şimdi 2 tane meleğim var şükürler olsun rabbime
inşallah sağ salim kucağına alırsın canım
belli mi cinsiyeti
insanlara laf anlatmaktan bıktım canım
bir de demiyorlar mı yeter artık kızın var yeter sana bunun kararını ben ve eşim vermeliyiz dimi ama
amin canım inşallahh
yaşadıklarım geröekten unutulacak gibi değil şu an antıdeprasan kullanıyorum son yasadıklarım benı cok etkıledı ve aynı zamanda eltım hamıleydı onun tavırları ınsanlar cok uzdu benı
ınsallah bu kez rabbım nasıp eder
ınsanlar benı anlamıyor anlamalarınıda beklemıyorum artık
ben cok zor sureclerden gectım rabbım benı sınıyor bılıyorum
çok sukur bugunume
bellı canım kızım olucak ınsssss
amın canım amınnn ınsanalr der bosver sen ınsanalrı takma kafana tatlımmmmm
şimdi daha çok sevindim kızın olacak demek
kız anne için çok güzel ve çok farklı
biraz ince kızın bana sarılıp anne ben senin bana yaptıklarını nasıl ödeyeceğim dedi içim titredi inan
kız çocuğu çok güzel
allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?