tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

.Canim yedim esim mac izliycez diye 6 da yedik ama ama acikirim ben gece hehe bizde besiktasimin maci oldukca izliyoruz da ben bugun izlemiyom

affıyet olsunnn yarassınnn tabbı caanım erkekn yemıısnız acıkırssınn yap bır tosttt yee hahhaha gellsın kılolarr

affıyet olsunnn yarassınnn tabbı caanım erkekn yemıısnız acıkırssınn yap bır tosttt yee hahhaha gellsın kılolarr

merhaba kızlarr.bende geldimm. öncelikle bol nazar boncuğuyla topiğimiz hayırlı olsun :)

Canim yaparim valla kilolu olalim tam.esimin.istedigi.ginbj kocaman olcam oyke tombisbseviyo :) zaten biz c.tesi geceleri gec yatariz film izleriz yanindada biseyler ohhhh :)

Hosgeldincanim nickini cok begendim unudunuz hep.olucak dimi canim anlat bakim kendini

olcak olcak
2010 da kendiliğinden hamile kaldım, 7 haftalıkken kalp atışı yok diye kürtaj oldum, kuzum gitti. hemen peşine nedendir diyerekten kendi çabalarımla testler yaptırdım. MTHFR (Metil Tetrahidrofolat Redüktaz) C677T heterozigot, antinükleer antikor pozitif ve 16. kromozomun heterokromatin bölgesinde gözlenen artış polimorfizm olarak değerlendirilmekte. eşimde hiçbir sorun yokken sperm testinden 5 ay sonra tekrarladığımızda varikosel olduğunu ve değerlerinin 60 milyonken çok düştüğünü öğrendik. mayıs ayında o haziranda da ben ameliyat oldum(laparoskopi + histereskopi) yola devam dediler. eylül ayında 1. aşılama deneyimimi yaşadım ve malesef negatif. aralık ayındaki 2. aşılama tedavimi görürken tüp bebeğe dönüldü yumurta çokluğundan, 6 yumurtam vardı 5inden 3ü mikroenjeksiyon yöntemiyle döllendi ve en sağlamı 21 aralıkta transfer edildi, 13. günü değerim 34.4 çıktı ve hepimiz sevindik haliyle pozitif diyerekten, 8 gün sonra değerin düştüğünü öğrendik 23.3 tü bebeğimi kaybetmiştim. nasip değilmiş yine dedim hayırlısı dedik yola devam ediyoruz, birbirimizin desteğiyle inşallah hamiş kalıp sağlıkla kucağımıza alıcaz bebişlerimizi. en özlemle yapmak istediğim sarı kafa buydu 1 haftalık dönemde bol bol kullandım tekrar kullanmak ve takvim yapmak istiyoruuummmm

İns canim yavrun tez zamanda gelsin rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin zamani gelince tez zamanda olur ins canim ya yer olarak nerdensin hastanen hangisi

Eeee kızlar analttın bakallımmm neler yaptınız anlattın bakalımm ben bugun spora basladdım hamlarrım dıye d usunuyodum ama ıyım yaaa essım cok gadaarddıı cok calıstırddı benıı :):)

Eeee kızlar analttın bakallımmm neler yaptınız anlattın bakalımm ben bugun spora basladdım hamlarrım dıye d usunuyodum ama ıyım yaaa essım cok gadaarddıı cok calıstırddı benıı :):)
Senin hoca basinda sende bu azimle fit olucan hatun ya sen cokta zayiflama kizim ya ben evdeydim esik erken gekdi oyle :) ins yarin annemlere gideriz ne.zamandir.gormmedim.di

Hosgeldin canjm nasilsin bakim
Hoşbulduk canlar.İyiyim kuzum sen nasılsın.Herzamanki gibi ev işleriyle boğuşuyorum bitmek bilmeyen :) yemeğimizi yedik bizde miskinlik çöktü üstüme birazda olsa işlerimi yapıyım diyorum bu akşam.

Hoşbulduk canlar.İyiyim kuzum sen nasılsın.Herzamanki gibi ev işleriyle boğuşuyorum bitmek bilmeyen :) yemeğimizi yedik bizde miskinlik çöktü üstüme birazda olsa işlerimi yapıyım diyorum bu akşam.

Anladim canim.is bitermi helede ev is inkarcinin.onde gideni.ev cok.sukur.iyiyiz bizde kuzum

İns canim yavrun tez zamanda gelsin rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin zamani gelince tez zamanda olur ins canim ya yer olarak nerdensin hastanen hangisi

hastanem ege üniversitesi, özel doktorum hastane dışında hüseyin ceyberi ve ben biiir izmir kızıyım

kızlar bişey sorcam size, normalde adetim benim 6.günü bitmiş olurdu, bu seferde öyle oldu kahverengiler geldi azaldı bitti derken ertesi günü tekrar geldi kırmızılar ve hala devam bugün 7. gün kırmızı gelmeside diyorumki yeni kanama sizce tedaviden sonra normalmi bu aşılamadan sonra böyle olmamıştı. bu arada normalde 2. ve 3. günü çok yoğun olurdu bu sefer baya baya yoğun oldu hatta 3.günü bir pıhtı attım herhalde dedim rahimin bütün kalın iç tabakası söküldü gitti, azalır artık dedim yok nerdee ancak ertesi gün düzene girdi anlayamadım bunlar normalmi

Son düzenleme:

tedaviden sonra bu şekilde olması normal bence canım.birdahaki adetindede aynı şeyi yaşarsan eğer doktoruna danışırsın.

ınsallh caanım o gunlerde geleceeek hepımz yapacagız

cannım olur boyle doktorların dmesı duze gırmesı 3 ayı buluyomus korkma

inşallah çabuk atlatırım kızlar, yeni umutlara yelken açmışken ters gitmesin hiçbirşey

Gitmez tatlım gitmez.olumlu düşünmek zorundayız.birbirimize destek olarak bugünlerimizde geride kalıcak evvelALLAH.bende 3 aşılama,6 tüp bebek denedim.1 kimyasal 2 kürtajım var.şimdi ise dinlenmedeyim.saraçoğlunun gönderdiği kürleri kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…