amın canımmmmm benımmmmm
ayyyy kıyamam ben ona yaaaa cok ince dusunen bır evlat yetıstırmısın canım yaaaaa
slm hadigari :)
topiğiniz hayırlı olsun bol sohbetli olsun inşşşş.
Kizlarrrr hayirli olun yeni topigimizz :))opuyorum hepinizi
ben buralardayımmkankammm geldi acaba kim hhehe oturuyok ondan pek yazamıyorummm
Kizlarrrr hayirli olun yeni topigimizz :))opuyorum hepinizi
dün arabayla 1 saat dolandık bişiler aradık canım çektibulamadık ama ozman çok oturduğumamıdır nedir ağrım var karnımda biraz geçer inşallahhhhh
canım cokmu dolandınnnn yanı hıc durmadan aman dıkkat etttt gecer bugun dınlen kuzum merak etme
Selammm kızlarrrr benn geldımm
Naber canim telden giriyom zor oluyo esim maci izliyo pc.dednEeee nersessınız yaaa
Ahhh cnm yq fazla.durma erken gel.dinlenevet canım biraz fazla aradıkbu akşamda misafirliğe gidicez artık yarına dinlenicem inşallahhh
slm kızlar bende geldimmm, hayırlı uğurlu olsun topiğimiz
bızde de aynı ama esım mac ızlemıyo haber okuyor aayy tv dede hıc bırsey yok sen aksam yemegını yeddınmıııNaber canim telden giriyom zor oluyo esim maci izliyo pc.dedn
Ahhh cnm yq fazla.durma erken gel.dinlen
.Canim yedim esim mac izliycez diye 6 da yedik ama ama acikirim ben gece hehe bizde besiktasimin maci oldukca izliyoruz da ben bugun izlemiyombızde de aynı ama esım mac ızlemıyo haber okuyor aayy tv dede hıc bırsey yok sen aksam yemegını yeddınmııı
slm kızlar bende geldimmm, hayırlı uğurlu olsun topiğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?