tüp bebek mi ev mi

Bence bebek için harcayın paranızı canım. Önceliğiniz o olmalı. Şimdiye kadar sabretmişsin, azcık daha sık dişini.Ev alma işini sonraya bırakın .Eğerki eşinde seninle aynı fikirdeyse bir tüp bebek merkeziyle detaylı bir görüşün. Olacağı tese ameliyatını ssk dan faydalanarak yaptırabilirsiniz. Onun dışında tüp bebek harcamalarınız dahada azalmaz mı?

ben tüp bebek yaptıracağım..2000 euro+ilaçlar toplamda 7 bin falan oluyor eğer kalacak yeriniz yoksa otel yemek vs de işin içine girerse 10000 olur en fazla..

15bin bana da çok geldi..mikro tese olacak diyorsunuz onun fiyatı ne kadardır bilmiyorum...

ben yerinizde olsam önce ev derdim çünkü huzursuz bir evde çocuk büyümez..hem yaşınızda gençmiş..

5) En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması,
Yaziyor 5510 sayili genel saglik sigortalar kanununda ben anlayamadim bu cumleyi simdi.

inşallah tutar Allah yardımcımız olsun Allah aratmasın çok zor...

her gün ağlıyorum inanki..

ya bana kaynanam dedi en az 15 bin diye eltim de 5 yıl önce 10 bine yaptırmış öyle dedi ama..

eltim de dedi 10 bine çıktı dedi.

ya allahaşkına nerede yaptıracaksın ben istanbulda oturuyorum 5 binse her gün şükür namazı kılarım bu insanlar beni tükettiler.

ssk ile mi 5 bin yoksa özelde mi nolur bilgi ver Allah da sana hayırlı evlat versin

bunlar beni üzmek için mi dediler böyle

bence bir evde hele ki çocuğun olduğu bir evde en önemli şey huzur.şu an bir bebişinz yokken bile sıkıntılarınız olduğunu, bunun ancak ayrı bir eve taşınmakla giderileceğini söylüyorsunuz.
diğer üyelerin de dediği gibi yaşınız daha genç, 2 yıl çabuk geçer ve huzur içinde, sakin kafayla tedaviye başlarsınız.
ben bazen çocuk yapmak marifet değil, onu güzel bir ortamda büyütebilmek önemli olan diyenlerdenim, onun için önce ev işinizi rayına oturtun.
yoksa şu gün tedaviye başlasanız, sonuç alsanız ve bir bebeğiniz olsa arkanızdaki bu kadar huzursuzlukla mutlu olabilecek, o doğumun, bebeğin tadını çıkarabilecek misiniz?bunu cevaplayın içinizde.
allah kolaylık versin.

ben de anlayamadım eşime okuttum o da anlayamadı bi de ağlıyorum bir yandan ona da çemkirdim off...

çok doğru söylüyorsunuz ben de katılıyorum o evde o kadın varken bana huzur yok ben nasıl çovuk büyüteteyim ki Allah seni buraya getirdiği gibi götürsün diyor ilk fırsatta..

offf şu eltinle kaynananı bırak ya,karıştırma şu işe..

eşinle araştırın merkezleri,kk da ki tüp bebek bölümlerine bak oku sor..

Son düzenleme:

canım izmirde smyrna da 5..5500 ama arkadaşım istanbul medicana da yaptı
doktorunun adı ömer faruk vanlıogluydu sanırım 6 bine yakın tuttu ve ilk denemesinde tuttu bebişi...
arkadaşımın akrabasıda orda tüp bebek yapmış ilk seferde tutmuş morfoloji hız falan sıfır mış düşün arkadaşımda ona güvenerekten yaptı orda
çok iyi bi yer dedi banada..
bi araştır canımm 10 bine tüp bebekmi olur biraz atmışlar canım
mikro tesede 1500..2 bin falan canım nette araştırdımda

canım istanbuldaymışsın çok şanslısın tüm iyi mrkezler orada.
ben şehirdışından oraya geleceğim çok daha masraflı olacak bizim için ama inanki 15bin çok fazla kim dediyse abartmış..
otel-yemek vs paranız olmayacak istanbuldaysanız..

size dediğim gibi en fazla 6-7bin+mikro tese fiyatı olur..15 bini bulmaz emin ol..

evet bence seni üzmek için söylemişler..

Canım bır tanıdık 8 bıne yaptırdı ama dıger amelıyat fıyatından haberım yok banada sorarsan sahsı fıkrım ev al demek olur mutsuz bır yerde cocuk ne kadar dogru bılemıyorum her yaptıkları batacak sana ama ev alırsan cocuklarını rahat rahat buyutursun yasında gencmıs ınsallahu hakkında hayırlısı olsun

offf şu eltinle kaynananı bırak ya,karıştırma şu işe..

eşinle araştırın merkezleri,kk da ki tüp bebek bölümlerine bak oku sor..

napim be kardeşim... haklısın da işte aynı apartman zor...zaten sana da neler çektirmişler... daha yeni bir yazı okudum kk da kadın diyo bebeğimin kırkı yeni çıktı kaynanam her gün elini zilime yapıştırıyor çocuğu tam uyuttum derken uyanıyor inadına yapıyor diyoç

benimki aşırı derecede beni istemeyen bir insan.. düşün yani sinir etmek için neler yapar neler...

ama tüp bebek fiyatları 5 6 binse hadi diyelim 10 bin olsun yine de çok sevinirim... çünkü şimdiden hesabımdaki para hariç 5 6 bin biriktirmeye çalışıyorum...

ah dostlar ah... o para da düğünümde takılan param... onu da alana kadar ne çirkefliğim kaldı ne terbiyesizliğim...

bi bilseniz...

Allahtan vura kıra savaşa eşimi de ikna ettim ayrı eve çıkmaya... inşallah sözünde durur.

25 yaşında bebek erken değil mi? bu kadar özlem çekmeni anlayamadım yaşın 30a gelmiş olsa hadi hormonlardandır diyeceğim ama daha genceciksin 25 yaşındasın evinizi alın rahat rahat bebeğinizi yapın

o gıcık kayınvalidenden uzak huzurlu mutlu bir şekilde bebeğinizi büyütün

sen mutsuzsan çocukta mutsuz olur bi yarar olmazki huzursuz aileye çocuk

bu sefer bebeğin herşeyine karışacakkayınvalide yok öyle tutulmaz yok öyle emzirilmez altı şöyle değişecek sen kural koyarsın o bozar..

bebeği senden kıskanır bunun bir sürü yönü var.

gençken ev alın yaşın gelince bebek olmalı.daha çok gençsin

eşin ikna olmuşken mantığını kullan lütfen.paranın bir kısmını ev için harca mutlaka.senin o apartmandan kurtulman lazım.

zaten tüp bebek fiyatları da o kadar değil,onlar atmışlar baya.ne şeytanlar ya !

yaşım genç de eşimde hiç sperm yok yani sıfır...

bu yüzden endişeliyim... zor bir durum...

diğer dediklerinize yüzde bin katılıyorum. zaten olacağı o. orada bebeğe de bana da huzur yok...

valla attılar mı bilmem ama öyle görünüyor... 15 bin dediler. göya zamanında eltim 10 bine çıkmış özelde...

şimdi acaba bu arkadaşların dediği 7 bin 5000 tutar dedikleri ssk olmadan özelde mi tutan para

öyleyse yeminlen kına yakıcam bugün. şu insanlardan bi kurtulsam...

tüp bebeğin ilk 3 denemesinin bir kısmını devlet karşılıyor diye biliyorum......Tüp bebeğe gitmeden önce çeşitli kürler de deneyebilirsiniz .....
Çok kişi duydum kürlerle hamile kalan.....
Bir de eğer tüp bebeği tercih edecekseniz iyi bir MErkez seçin....Gönlünüze göre olsun herşey......

biz tamamen özel yaptırdık ilk denememizi şimdikide öyle olacak raporumuz vs yok..

herşeyi özel olursa o dediğimiz 7000-8000 fiyatlar cnm rapor alabilirseniz daha da düşer..

ama dediğim gibi mikro tese ne kadardır bilmiyorum

Allah razı olsun medicana aklımda zaten inşallah sizin de hayırlı bir evladınız olur yardımlarınız için çok sağolun sakinleştim çok şükür

herkese çok teşekkürler evlatlarnızı Rabbim sizlere bağışlasın.

Çok teşekkür ederim demekki taş çatlasa ameliyat dahil en fazla 10 milyar tutacak... inşallah öyle olur çok çok sağolun bu denemenizde inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız hayırlı bir evlat nasip etsin Allahım

bütün kadınlara anne olmayı nasip eylesin amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…