- Konu Sahibi Shostakovich
-
Tüp bebek yaptıranlar bilir, bu uğraşının yaşla ilgisi olmadığını.
25 yaşındasındır 6 denemede olmaz, 40 yaşındadır ilk denemede olur. O yüzden gençsen bekle, yaşın varsa yaptır demek havada kalan söylemler olur. O söylem, normal çiftler için geçerlidir, hiç sorunu olmayanlar için.
Evladın yoksa ve elinden geleni yapmamışsan bırak evin, sarayın olsa ağzının tadı olmaz.
elindeki her kuruşu bebek için harca, sonra otur taş ye hiç farketmez. İsterse hergün kanana dırdırı çek vız gelir tırıs gider.
Ben 13. denemede hamile kaldım, düşün döktüğüm paraları. Ve her sefer şükrederek verdim ya olmasaydı ya bu kadar uğraşamasaydım diye.
Ev ne ki arkadaşım, insan kendinden insanlığından vazgeçiyor.
Tabi bir küçük dip not ta şu, herkes eşit derecede istemiyor. Kimi 2 kere yaptırıp ben elimden geleni yaptım diyor, kimi dibine kadar gidiyor.
cnaım bebegın oldumu ??
bende senın soyledıklerıne katılıyorum o donemde bızım sayfayada yası bızden haylı buyukb ır bayan vardı ılk denemede hamıle kalmıstı ben 19 yasında olmama ragmen hamıle kalamamıstım
3 .tüp bebek denemesınde oldu dusun 22 yasında kcuagıma aldım oglumu
ve sımdı yenıden evlendım sadece 1 kere korunmasız ılıskıde hamıle kaldım ..
Tüp bebek cok zorlu bı surec.. Son notun için dıyorumkı bır evın en guzel susu cocuktur.. ben dıbıne kadar gıderdım.. kı ben cok mucadele ettım cok ıstedım..
Şükürler olsun ki evet.
Seni biliyorum ya tüp bebek topiclerinden değilde buradan çok sevindim Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Demek oğluşa kardeş geliyor
bence de butun mesele bu. tek tek okudum butun yorumlari ama bir tane boyle yorum gormedim. konunun meselesi de bu bana kalirsa. o yuzden ben de bebek diyorum. istemeye ragmen bebeksiz bir omur kayinvalide bilmemneden daha buyuk uzuntu.zaman kaybetmeniz bebek iþinizi daha da riske atmaz mý :26: daha da üzülmeyesin sonra
bence çocuk yap ilk önce 2 sene sonra tekrar ev için birikime baþlarsýnýz... çünkü ev aldýktan sonranerden baksan 5 yýl sizi kendinize getiremez ki maalesef...
sonradan belki daha da zor olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?