- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Shostakovich
-
Çok teşekkür ederim demekki taş çatlasa ameliyat dahil en fazla 10 milyar tutacak... inşallah öyle olur çok çok sağolun bu denemenizde inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız hayırlı bir evlat nasip etsin Allahım
bütün kadınlara anne olmayı nasip eylesin amin.
sen dua nı et canımm aynı sekılde bız para bırıktırelım artık tup bebek yaptıralım dedıkk 4 sendır ıstıyordukk ve bu yaza yaptıracaktık ne kadar olursa olsunn ol demeyınce rabbım olmuyorr derkenn bu zamana kdr ılaclı tadavı fılan 5 bın tl fılan gıttı yaza kdrda gene bırıktılerım dedık tam nıyatlendıkk bırde baktım kı gebe yımm cok sukur gerek kalmadıııımerhaba arkadaşlar
beni tanıyanlar bilirler zaten üç yıldır çocuğum olmuyor. nereye gittiysek tüp bebek dediler.
ben kayınpederimin binasında oturuyorum. aile apartmanı ama tapusu üzerimize değil.
20 milyar kadar paramız var. o da benim üstüme. bir yandan bebek özlemi çekiyoruz bir yandan da eşim değil ama ben ev alıp ayrılmak istiyoruz.
bu parayı peşin sayıp her ay da üstüne 1 2 milyar taksitle ev alınabiliyor biliyorsunuz.
ben düşündüm taşındım vereyim paraları tüp bebek yaptırsam bir iki yılda ancak bu parayı yerine koyabiliriz. o da kesin değil.
ama çocuk sahibi oluruz belki o da... azospermi var eşimde...
ben aile apartmanından çok dertliyim. huzurum yok. alıştım artık sabrediyorum ama bebegim olunca daha da zor olacak...buradaki arkadaşlardan biliyorum yani...
kaynanam zor bir insan...
üç yıldır olmuyor şimdi bir yıl ertelesek mi acaba yani bu elimdeki paraya dokunmayıp kendimiz ayrıca tüp bebek parası mı biriktirsek...
çok çaresizim nolur yardım edin fikir verin...
Allah razı olsun medicana aklımda zaten inşallah sizin de hayırlı bir evladınız olur yardımlarınız için çok sağolun sakinleştim çok şükür
herkese çok teşekkürler evlatlarnızı Rabbim sizlere bağışlasın.
25 yaşında bebek erken değil mi? bu kadar özlem çekmeni anlayamadım yaşın 30a gelmiş olsa hadi hormonlardandır diyeceğim ama daha genceciksin 25 yaşındasın evinizi alın rahat rahat bebeğinizi yapın
o gıcık kayınvalidenden uzak huzurlu mutlu bir şekilde bebeğinizi büyütün
sen mutsuzsan çocukta mutsuz olur bi yarar olmazki huzursuz aileye çocuk
bu sefer bebeğin herşeyine karışacakkayınvalide yok öyle tutulmaz yok öyle emzirilmez altı şöyle değişecek sen kural koyarsın o bozar..
bebeği senden kıskanır bunun bir sürü yönü var.
gençken ev alın yaşın gelince bebek olmalı.daha çok gençsin
anlamayan bılemzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzsanırım bekarsın canım... bebegin yaşla alakası yok
yaşımız küçük diye bebek yapmayalımmı
bana şuan dünyaları verseler bide bebegin olacak deseler
o dünyaları gözüm görmez..yavruma kavuşayım yeterr..ev zamanla alınır para yerine konur ama evlat konurmu
anlamayan bılemzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yine içime evlat özlemi düştü
sabrın sonu selamattırr una enn güzel örnek ınsallah kendın olucaksın canımmm ben 5 ay oncesıne kadar aynı durumdaydım senınle ve suan elhamdulıllah rabbım gonderdı emanetımızııı darısı tummm canı gonulden ıstayeneler e ınsnyine içime evlat özlemi düştü
sabrın sonu selamattırr una enn güzel örnek ınsallah kendın olucaksın canımmm ben 5 ay oncesıne kadar aynı durumdaydım senınle ve suan elhamdulıllah rabbım gonderdı emanetımızııı darısı tummm canı gonulden ıstayeneler e ınsnrabbım ın kudretı buyukkk vardır bır bıldıgııı
yapma arkadşım böyle duygulu konuşma zaten yeni kurudu gözlerim bir daha başlayacağım şimdi...evet bence de bebek isteğinin yaşla alakası yok...
Mevlam herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?