- Konu Sahibi Shostakovich
-
inanmayacaksınız bu satırları yazarken ağlıyorum ben 25 yaşındayım eşim 35 yaşında eşim 3 yıldır sigortalı
ne annesinden huzur var ne o apartmanda bana gelecek var...
bebegim olsun çok istiyorum her gün ağlıyorum ama sgk kuralları yazdığına göre 900 iş günü gerekiyormuş ki eşimde 900 ü dolduracak zaten az lkaldı
o zaman ev de alabiliriz inşallah tabii bu yaşlı gözlerimle internetten doğru okuduysam arkadaşlar bilgisi olan yazabilir mi
merhaba arkadaşlar
beni tanıyanlar bilirler zaten üç yıldır çocuğum olmuyor. nereye gittiysek tüp bebek dediler.
ben kayınpederimin binasında oturuyorum. aile apartmanı ama tapusu üzerimize değil.
20 milyar kadar paramız var. o da benim üstüme. bir yandan bebek özlemi çekiyoruz bir yandan da eşim değil ama ben ev alıp ayrılmak istiyoruz.
bu parayı peşin sayıp her ay da üstüne 1 2 milyar taksitle ev alınabiliyor biliyorsunuz.
ben düşündüm taşındım vereyim paraları tüp bebek yaptırsam bir iki yılda ancak bu parayı yerine koyabiliriz. o da kesin değil.
ama çocuk sahibi oluruz belki o da... azospermi var eşimde...
ben aile apartmanından çok dertliyim. huzurum yok. alıştım artık sabrediyorum ama bebegim olunca daha da zor olacak...buradaki arkadaşlardan biliyorum yani...
kaynanam zor bir insan...
üç yıldır olmuyor şimdi bir yıl ertelesek mi acaba yani bu elimdeki paraya dokunmayıp kendimiz ayrıca tüp bebek parası mı biriktirsek...
çok çaresizim nolur yardım edin fikir verin...
merhaba arkadaşlar
beni tanıyanlar bilirler zaten üç yıldır çocuğum olmuyor. nereye gittiysek tüp bebek dediler.
ben kayınpederimin binasında oturuyorum. aile apartmanı ama tapusu üzerimize değil.
20 milyar kadar paramız var. o da benim üstüme. bir yandan bebek özlemi çekiyoruz bir yandan da eşim değil ama ben ev alıp ayrılmak istiyoruz.
bu parayı peşin sayıp her ay da üstüne 1 2 milyar taksitle ev alınabiliyor biliyorsunuz.
ben düşündüm taşındım vereyim paraları tüp bebek yaptırsam bir iki yılda ancak bu parayı yerine koyabiliriz. o da kesin değil.
ben aile apartmanından çok dertliyim. huzurum yok. alıştım artık sabrediyorum ama bebegim olunca daha da zor olacak...buradaki arkadaşlardan biliyorum yani...
üç yıldır olmuyor şimdi bir yıl ertelesek mi acaba yani bu elimdeki paraya dokunmayıp kendimiz ayrıca tüp bebek parası mı biriktirsek...
Tabi ki bebek diyenlerdenim ben de.
Çünkü siz ev alıp çıksanızda,kayınvalide-elti sorunlarından sıyrılamayacaksınız.
Daha önce ki konularınızı okudum,siz yurtdışındayken bile problemleriniz varmış.
E şimdi aynı ülke de,aynı şehir de farklı bir semt ve ayrı bir apartman mı çözecek bütün sıkıntılarınızı?
Bu sorunlar bitmeyecekse ve ortada bebek sahibi olmanızı zorlaştıran çok önemli bir sebep de varken,
beklemenizin manası yok.Anne olma isteği,arzusu ertelenemez tabi ki de yaş durumuna takıldım;
şimdi konuya vakıf olmak için geçmiş konularınıza baktım.
İlk açtığınız şu konu da ''benim yaşım 35,eşimin 37 demişsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...yun-arkadaslar-yardimlarinizi-bekliyorum.html
Burada da sizin yaşınızın 25 eşinizin 35 olduğunu söylemişsiniz.
İlk konu da bahsettiğiniz yaş doğruysa zaten bu konuyu açmaya bile gerek yok direkt tüp bebek yaptırın.
Ama bu konuda ki yaşınız da 10 yaş küçük.ciddi bir fark.
Lütfen yanlış anlamayın,konuya çözüm getirmek için yaşların da net bilinmesi gerektiğini düşünüyorum.
az önce bi tüp bebek merkeziyle konuştum tamamen özel tamamı 4.500 tlye geliyor (sgk desteği olmadan)belki hem bebek yapar hede ev alırsınız:)
Allah aşkına neresi arkadaşım bana da bi mesaj atar mısın acaba çok uygun muş fiyatı yaa şaşırdım kaldım... bu kadar uygunsa belki hem ev alıp hem tüp bebek yaptırırız inşallah Allah yüüzme baksın beni burdan kurtarsın bir an önce..(((
canım seni çok iyi anlıyorum 1 hafta önce o kadar çok ağladım ki 12000 tlyi nerden bulcam diye annem sakinleştirdi her zaman bi yol vardır diye çok istediğim bi merkez vardı meşhur yani:)irtibata geçtim bu fiyatı (5000)verdi çoook mutlluyum nerdesin sen şehir olarak
merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?