- 21 Temmuz 2015
- 148
- 60
- 98
- 49
Cnm cok erken yaptrmssn sana bi ornek veriim..arkadasm 7.gunde degeri 0.600kusurdu uzuldk yirtik attk kagidi esinede erken yaptrdgni soleyemedi..2 gun sonra esi yaptrlam deyince gitti test yaptrdi ..biz eminz tabi yok diorz nasilsa esi aldi sonucu yanimiza geldi kagidi verdi arkadasm bi acti 8 olmus:))okadar sevndkki simdi 5.5aylk hamile:))Bugün çok sakinim olumsuz alistiriyorum kendkmi☺
Evet cnm bugun8.gunun cuma trasnsfern olms cumartei 1 olarak sayilio...3.gun transfern 12 veya 11 gun sonuc verir..bazolari 11 dio bazilari 12 14.diyen bile var..mesela burda bi arkadasn 5.gun embriyosu transfer edilmsti 14.gun test yap demislerdi hastaneden..Dcu 8 mi oluyor şimdi. Ayın 7 de 3 gün embriyo transfer edildi
Bazilari cikio iste..benmde ilkinde 8.gunmde .Ya erken yaptığın n farkindayim ama sitede bazı arkadaşların 7 günde çıkmış dedim belki bizim afacanda savasci çıkar
BEkmlemek en iisi o zmn ama ne belirti var ne baska bisey normal hersey hic belirti yok bugune kadarda hep belim karnim agridi simdi hic yok umitlenmekte hata mi yaptim bilmiyorum ki bi belki tutunuyodur dieSakin yapma. Ben yaptım7. Gün kahverengi lekelenmem oldu 8. Gün negatif görünce moralim bozuldu kanamam daha da artti..bence sabret bekle 10. Gün yap en azindan
Olmadı benim. Çok uzgunumBelgeseller arkadasim sonuç? Ne oldu senin için
Sabret arkadaş..ben de çok sabırsız davrandım..gerçi olacağı yokmus..çok üzgünüm. Umarim sizin pozitif olurBEkmlemek en iisi o zmn ama ne belirti var ne baska bisey normal hersey hic belirti yok bugune kadarda hep belim karnim agridi simdi hic yok umitlenmekte hata mi yaptim bilmiyorum ki bi belki tutunuyodur die
Insallah tutunma belirtileridir canim sabah idrariyla yap bize de haber vermeyi unutmaBenimki 5.gun embriyosu 1.kalite bugun 7.gunumdu hep adet olcakmis gibiydim dus aldim ne agri kaldi ne sizi almasamiydim bilemedim ki simdi de bi agri gelio bicak gibi 2 saniye suruo surmuo gecip gidio bakalim yarin sabah test yapcam insallah bi umut cikar yavrum
Gecmiste 3defa yasadim canim o duyguyu seni cok iyi anliyorum uzulme diyemiyorum biliyorum cok zor Allah ın takdiri elinden bir sey gelmiyo insanin zamani degilmis diyebiliyoruz sadece. Insallah en kisa zamanda gonlunun muradina erersin. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.Sabret arkadaş..ben de çok sabırsız davrandım..gerçi olacağı yokmus..çok üzgünüm. Umarim sizin pozitif olur
Amin insallahh. Rabbim isteyen herkese nasıp etsinGecmiste 3defa yasadim canim o duyguyu seni cok iyi anliyorum uzulme diyemiyorum biliyorum cok zor Allah ın takdiri elinden bir sey gelmiyo insanin zamani degilmis diyebiliyoruz sadece. Insallah en kisa zamanda gonlunun muradina erersin. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Cnm valla bende sabah cok hafif egilmemde ani bel agrilarm oldu cok fena ama gecti smdi bisi yok..bide dun bacaklarm alev alev yaniodu ve agriodu..baska bisi yok yaniCanm hic bi degisiklik yok yaa. bos yere yatiyorum gibi hissediyorum. Sen de durumlar nasil
Cnm diger msjlarindan gordum bende de cikolata kisti var en belali kist cift tarafli. 1i dondurulmus 3 negatifim var simdi 2.dondurulmusta yani 4.beklemedeyim insallah bu sefer olur. Sana progestan igne verildi mi gittigim hastanede tutup da kanamasi baslayanlara veriyorlar sadece. istememe ragmen dr yine vermedi sadece jel bant estrofem ve kan sul.igne var ve vururken cok aciyo gozumden yas geliyo resmen:) Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.Cnm valla bende sabah cok hafif egilmemde ani bel agrilarm oldu cok fena ama gecti smdi bisi yok..bide dun bacaklarm alev alev yaniodu ve agriodu..baska bisi yok yanicok merak ediorm oldumu olmadimi keske simdiden bilebilsek..zaman gecmek bilmio ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?