Insallah canim. Benim bu da dondurulmus:) Evet sali transfer bugun 3.gun. Sende var mi belirti aslinda daha erken bizim icin. Bende arada su gibi akinti oluyor o da hormonlarin aşırı etkisinden hatta taze denemelerde cok daha fazla oluyordu bunda olmaz diye ummuştum ama basladi malesefCnm mrb biz senle ayni saylrz bi taze bi dondrums var gerideinsallah bu seferki olur...senin transfer de saliydi galiba dimi?
Bende hic yok ole bisey..progestan jel mi kullaniosin?acaba ondanmiki?kacnci gun embriyosu ve kac tane cnm?Evet
Insallah canim. Benim bu da dondurulmus:) Evet sali transfer bugun 3.gun. Sende var mi belirti aslinda daha erken bizim icin. Bende arada su gibi akinti oluyor o da hormonlarin aşırı etkisinden hatta taze denemelerde cok daha fazla oluyordu bunda olmaz diye ummuştum ama basladi malesef
Evet canim jel. Benim her denememde oldu ozelliklede yumurta igneleri kullanirken daha coktu. galiba beni hormonlar cok etkiliyo dr da olabilir demisti. 2tane embryo koyuldu. bu sefer 3.gun de dondurmuslardi onceki denemede 5.gun dü. Senin 4.gun sanirim. hakkimizda hayirlisi insallah. Digerlerinde belirti yasadin mi canm.Bende hic yok ole bisey..progestan jel mi kullaniosin?acaba ondanmiki?kacnci gun embriyosu ve kac tane cnm?
Yasadm cnm.ama belirti deilms tamamen jel ile alakalo kasilmalarm oluodu bole diodum herhalde yerlesio..hafif adet agrilari gbi oluodu..sonra okudumki jel yapioms...gogusler filan onlara hic takilkiorm cunku ilavlar yapio onu kesin bi belrti olamaz..usume titreme filan oldu hepsi ilaclardan..aslnda bunsurede hoc belrti olmuo hamile kalan da kalmayanda ilaclardan dolayi bunlari yasio bence...Evet canim jel. Benim her denememde oldu ozelliklede yumurta igneleri kullanirken daha coktu. galiba beni hormonlar cok etkiliyo dr da olabilir demisti. 2tane embryo koyuldu. bu sefer 3.gun de dondurmuslardi onceki denemede 5.gun dü. Senin 4.gun sanirim. hakkimizda hayirlisi insallah. Digerlerinde belirti yasadin mi canm.
Evet cok haklisin canim ilaclar rahim kalınlasmasini sagliyo o da kasiklarda sanci yapiyo benim sadece son denemede cok agrim oldu tuttu sanmistim sonra cok uzuldum o yuzden bu sefer hic takilmiyorum belirtilere bakalim hakkimizda hayirlisi insallahYasadm cnm.ama belirti deilms tamamen jel ile alakalo kasilmalarm oluodu bole diodum herhalde yerlesio..hafif adet agrilari gbi oluodu..sonra okudumki jel yapioms...gogusler filan onlara hic takilkiorm cunku ilavlar yapio onu kesin bi belrti olamaz..usume titreme filan oldu hepsi ilaclardan..aslnda bunsurede hoc belrti olmuo hamile kalan da kalmayanda ilaclardan dolayi bunlari yasio bence...
Amin cnm..senin test gunun ne zaman?gununde mi yapiosn genelde ?ben gununde yapamiorm malesef")dayanamiorm..ayin 20sinde yaptrnayi dusunuorm bakalm:))Evet cok haklisin canim ilaclar rahim kalınlasmasini sagliyo o da kasiklarda sanci yapiyo benim sadece son denemede cok agrim oldu tuttu sanmistim sonra cok uzuldum o yuzden bu sefer hic takilmiyorum belirtilere bakalim hakkimizda hayirlisi insallah
Ben de şimdi onu soracaktim sana :) 12.gun pazara geliyo ben simdilik pazartesi yaparim diyorum ama son gunlerde yine dayanamayabilirim evde idrar testi de yaptigim oldu son gunler gecmiyo her yola basvuruyorum :) senin 4.gun embryosu kac gun sonra yapmani istediler bana bu sefer kimse bi sey demedi 4.deneme olunca baya içli dışlı olduk dr larla nasilsa biliyo demislerdirAmin cnm..senin test gunun ne zaman?gununde mi yapiosn genelde ?ben gununde yapamiorm malesef")dayanamiorm..ayin 20sinde yaptrnayi dusunuorm bakalm:))
Cnm banada pazrts dedi pazar yer bulamassn diye dedim ben bulurum:)ama pazara kadar bekleyenem persembe yaparm:)Ben de şimdi onu soracaktim sana :) 12.gun pazara geliyo ben simdilik pazartesi yaparim diyorum ama son gunlerde yine dayanamayabilirim evde idrar testi de yaptigim oldu son gunler gecmiyo her yola basvuruyorum :) senin 4.gun embryosu kac gun sonra yapmani istediler bana bu sefer kimse bi sey demedi 4.deneme olunca baya içli dışlı olduk dr larla nasilsa biliyo demislerdir
Ben de cuma gunu yapabilirim bakalim daha cuma ya bile 1hafta var offff canim ya gecmiyo zamanCnm banada pazrts dedi pazar yer bulamassn diye dedim ben bulurum:)ama pazara kadar bekleyenem persembe yaparm:)
Ayy hic soleme cnm..nasi gecrcez zamani yaaaBen de cuma gunu yapabilirim bakalim daha cuma ya bile 1hafta var offff canim ya gecmiyo zaman
Mrb canim gun sayiyoruz bol bol bugun 4 :) senin az kalmis hadi hayırlısıKizlar merhabaa nasilsiniz bugun 7.gun geri sayim basladi son 5
Hayirlisi cnmmm bkalm az kaldiMrb canim gun sayiyoruz bol bol bugun 4 :) senin az kalmis hadi hayırlısı
Ilk denemeniz miBilmem ikiz olabilirmi dersin 600ün uzerine cikarsa ikiz olur diye duymustum,hayirlisi olsun kucagima alayim hayirlisiylada 1 2 3 farketmez :)
Bazen silik de olsa cikiyo canim ama cikmayan da varINsallah canmmm cok sabirsizim evde yapsam cikar mi ki idrar da
Biraz daha bekleyim negatifi gormek agir gelecek gibiBazen silik de olsa cikiyo canim ama cikmayan da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?