Tüp bebek sonucu bekleyenler

Kizlar ben cok sıkıldım yahu bekle bekle zaman gecmek bilmiyor ustelik hic bir sey de hissetmiyorum bos yere bekliyorum sanki ya. Ne bir belirti ne bir his tık yok. Buffff. Siz de durumlar nasil.

Cnm bilmiorm sanki bende bosa bekliorm ...bel agrisi da gecti bi umut olmstu sanrm yatmaktan tutulmusm ondan oldu..gecen sefer nasilsa smdidr ayni sanrm bu seferde olmadi:( pooffff icim sklio valla zaman gecmek bilmio zaten..

Cnm bilmiorm sanki bende bosa bekliorm ...bel agrisi da gecti bi umut olmstu sanrm yatmaktan tutulmusm ondan oldu..gecen sefer nasilsa smdidr ayni sanrm bu seferde olmadi:( pooffff icim sklio valla zaman gecmek bilmio zaten..
Allah emeklerimizi boşa cikarmasin hayirli sonuclar versin insallah beklemekten baska çaremiz yok. Daha bugun6 oldu sence normal hayata donmelimiyim artik ben hala uzaniyorum bu yuzden bel agrisi arada bende de oluyo.

Allah emeklerimizi boşa cikarmasin hayirli sonuclar versin insallah beklemekten baska çaremiz yok. Daha bugun6 oldu sence normal hayata donmelimiyim artik ben hala uzaniyorum bu yuzden bel agrisi arada bende de oluyo.
Amin cnm..valla ben bgun ise basladm normal hayata dondum...cok yatmakta ii deil bu sefer cok bile yattim...tutunduysa zaten tutunmustr diye dusunuorm..carsamba test yapicam az kaldi..ben zaten 12.gune kadar bekleyemem:)

Amin cnm..valla ben bgun ise basladm normal hayata dondum...cok yatmakta ii deil bu sefer cok bile yattim...tutunduysa zaten tutunmustr diye dusunuorm..carsamba test yapicam az kaldi..ben zaten 12.gune kadar bekleyemem:)
Ben de bugun yatmayi biraktim oturup bekliycem artik:) benim 12.gun pazar ama daha once cesaret edebilirmiyim bilmiyorum cok yoruldum negatifi gormekten. Çalışmak iyi gelicektir sana vakit çabuk geçer ama dikkatli ol yorma kendini.

Ben de bugun yatmayi biraktim oturup bekliycem artik:) benim 12.gun pazar ama daha once cesaret edebilirmiyim bilmiyorum cok yoruldum negatifi gormekten. Çalışmak iyi gelicektir sana vakit çabuk geçer ama dikkatli ol yorma kendini.
Saol cnm dikkatli olmaya calisiorm ama cnm hic calsmak istemio..kendimi ise veremiorm..bide sevmiorm artk isimi stersli olmaya basladi cunku(

Kizlar ben cok sıkıldım yahu bekle bekle zaman gecmek bilmiyor ustelik hic bir sey de hissetmiyorum bos yere bekliyorum sanki ya. Ne bir belirti ne bir his tık yok. Buffff. Siz de durumlar nasil.
ahhh ahhh o gecmek bilmeyen günlerrrr.....gercekden cok zor yaaa sabırlar diliyorum sana kuuzm

ahhh ahhh o gecmek bilmeyen günlerrrr.....gercekden cok zor yaaa sabırlar diliyorum sana kuuzm
Saol canim arkadasim. Bu sefer guzel sonuc alırız insallah. Elimden geldigi kadar olumlu dusunmeye calisiyorum. Yeter ki tutsun ben 1 yil boyle beklemeye raziyim :)

Ahanda benim gibi birileri vArmışş benm 9.günüm çok sıkıldım ben çalışmıyorum da suan valla patladım ödüm kopuyo sonuçtan.benim 9.günüm perşembe test günüm aslında bugn kanda baktırcaktım ama eşim kızdıbu arada idrar testleri negatiff sizler kaçıncı gündesiniz hiç idrar testi yaptınız mı

Cok sagolun arkadaslar bugün 11. günüm ve 4. gün embriyosuydu ayyy ya inanamiyorum gercekten cok tuhaf bir duygu yüce rabbim insallah devamini getirir Tüm isteyenlere nasip eder insallah
Ayy cnm benmde 4.gun embriyosu iki tane..ayy insallah bende senin gbi pozitifi gorurum..hic bulamiorm 4.gun embriyosu nette yorum cok yok korkuorm bi yandanda..yeni yeni yapiolarmss...allah tamamina erdirsin cnm...kos hemen kan verr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…