- 21 Temmuz 2015
- 148
- 60
- 98
- 49
Ahh cmm ya demek ayniymis derdimizCnm diger msjlarindan gordum bende de cikolata kisti var en belali kist cift tarafli. 1i dondurulmus 3 negatifim var simdi 2.dondurulmusta yani 4.beklemedeyim insallah bu sefer olur. Sana progestan igne verildi mi gittigim hastanede tutup da kanamasi baslayanlara veriyorlar sadece. istememe ragmen dr yine vermedi sadece jel bant estrofem ve kan sul.igne var ve vururken cok aciyo gozumden yas geliyo resmen:) Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.
Cnm hakkinda hayrlisi neyse o olsun..sanrm 2.6 gbi bi degern vardi 7.gun...insallah artmstr degerin cnmm...insallah bebsin seninledir...Guzel. Bayanlarrr slmlarr....bugun 9 gunumm ve yine dayanamadim kan tahlili verdimmm..1 saate cikacak...yine negatif gorecekmisim gibi geliyor ama hayirlisi..bugun bu meseleyi kapatacam.artik tahlil felan vallahi yapmayacagim.:).hayirlisi artik...şok olacagim haber almayacagim gibi cunku 2 gun oncede negatifdi..bakin nasilda alismisim.kendimi hazirladim.olumsuz seylere..hepinize sabirli gunler diliyorum.sonucu yacagim..ama.simdiden negatife alisin.
Cmm bemm cok uzuldum..inan zor bi duygu cok ii biiorm okadar emek verip sonunda boyle olusu ama nasip deilmis..hayrlisi buymus demekki...Nasip degilmis kizlar.allahtan gelen herseye şükurler olsun.demekki benim nasibim bebek degilmis...onun icin uzulmuyorum.allahim bebegi olmayan tum annelere nasip etsin.burda mukdeli haberler yazdirsinn...guzel haber okuyinca gercekden cok mutlu oluyorum...umarim ciktiginz bu yolculukta mutlu olursunz.
Canim benim nasip kismet ama biliyorum cok uzuluyo insan o kadar emek var umut var. Ne diyelim hakkimizda hayirlisi.Nasip degilmis kizlar.allahtan gelen herseye şükurler olsun.demekki benim nasibim bebek degilmis...onun icin uzulmuyorum.allahim bebegi olmayan tum annelere nasip etsin.burda mukdeli haberler yazdirsinn...guzel haber okuyinca gercekden cok mutlu oluyorum...umarim ciktiginz bu yolculukta mutlu olursunz.
Kacinci denemenizdi?lutfen oyle dusunme bence sertap erener kadin 50sinde tup bebek yaptiriomus...45 e kadar zamann var..yanlis anlamazsanz bisi sorcam kac yillik evlisiniz?eger cok uzun bi zaman degilse bi karasn kendilgnden hamilesin:))benm annem kardesimi 40yasnda dogurdu mesela neden olmasin..Birdahada tup bebek yaptirmayacagim..ruhum kaldirmaz kizlar...yaslandikkkk..:)40 dayandimmm...
Cnm al bendende okadar nasi bi agri nasi anlatamam sabah basladi hala devam biara kesildi gbi oldu simdi yine varKizlar naptinizz nasil geciyooo bnm acayip bel agrilarim var test yapcaktim bugun vazgectim negatifi gorurum die
Belki yerlesiodur die dusunuyorumm ama umut etmekte istemiyorum ya umdugum gibi olmazsa die bakalim bugun 8.gun bitiyo insallah yarin 9 insallah yerlesmistirCnm al bendende okadar nasi bi agri nasi anlatamam sabah basladi hala devam biara kesildi gbi oldu simdi yine varseviniymmi uzuleyimmi bilemiorm
Bende ole dusunuorum ama sonra engel oluorm bu dusunceye..cunku 3 yildr vucudum benle resmen oyun oynadi her ay hemde....surekli belirti belirti ama fissss....buarda ne zaman test yaptrcaksn..ben 8.gun yada 9.gun yaptrcam ...Belki yerlesiodur die dusunuyorumm ama umut etmekte istemiyorum ya umdugum gibi olmazsa die bakalim bugun 8.gun bitiyo insallah yarin 9 insallah yerlesmistir
Amin insallah...tesekkur ederizz..hepimizin dogru zamanda saglikla bebegi gelsin insallahIns kizlarrr bebegniz tutunur....dualarim sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?