Tüp bebek sonucu bekleyenler

Guzel. Bayanlarrr slmlarr....bugun 9 gunumm ve yine dayanamadim kan tahlili verdimmm..1 saate cikacak...yine negatif gorecekmisim gibi geliyor ama hayirlisi..bugun bu meseleyi kapatacam.artik tahlil felan vallahi yapmayacagim.:).hayirlisi artik...şok olacagim haber almayacagim gibi cunku 2 gun oncede negatifdi..bakin nasilda alismisim.kendimi hazirladim.olumsuz seylere..hepinize sabirli gunler diliyorum.sonucu yacagim..ama.simdiden negatife alisin.

Ahh cmm ya demek ayniymis derdimizcikolata kisti cidden kotu..insallah bu sefer olur ikimiznde..benmde bi taze bi donmusum var..kistlermde sol 3.5 sag 2.5 ..biara 1lere dusmustu ikiside aniden geri buyudum..cok sinsi bi hastalkmis zaten...ignem var canm hergun 2 ampul ignem var..bide dedgn gbi kan sulandrici igne..yakio resmen o ignede...simdi felaket bel agrim var tam belimin ortasinda((

Cnm hakkinda hayrlisi neyse o olsun..sanrm 2.6 gbi bi degern vardi 7.gun...insallah artmstr degerin cnmm...insallah bebsin seninledir...

Dcu vallahi arkadasim beklemek kadar kotu bisey yokk...sabremekde kalmadi bende.neyse aciklansin bir an once..allahim herkese sabirlar verain ve guzel jaberlerle sonlansin..herkesin.

Kizlar sonuc malesef. 7 gun.1.6 ydi..9 gun yani bugun 2.6
Anlayacagnz bebek olsa deger 5 uzerinde olurdu hayirlisi olsun.

Nasip degilmis kizlar.allahtan gelen herseye şükurler olsun.demekki benim nasibim bebek degilmis...onun icin uzulmuyorum.allahim bebegi olmayan tum annelere nasip etsin.burda mukdeli haberler yazdirsinn...guzel haber okuyinca gercekden cok mutlu oluyorum...umarim ciktiginz bu yolculukta mutlu olursunz.

Cmm bemm cok uzuldum..inan zor bi duygu cok ii biiorm okadar emek verip sonunda boyle olusu ama nasip deilmis..hayrlisi buymus demekki...

Canim benim nasip kismet ama biliyorum cok uzuluyo insan o kadar emek var umut var. Ne diyelim hakkimizda hayirlisi.

Aynen oyle rabbim gonlu istesin..imkansiz olan hamilelikler okudum burda..birsuru tup bebek seruveni...cok sukurrr...ondan gelene....gercekden. ok uzulmedim.bu bir ayy surec inanin cok zordu.o hormonlarin degismesi ruh halin degisiyo..aklin surekli karninda acabalarin cok...gecmek bilmeyen gunler...inaninnn. cok zormus.sizlerde bilirisnz.olsa iyi olurdu.demekki rabbim daha iyisini bilirrr....olsa hayirsiz bir evlat olabilirdi...vss.....cok sukur...allahim sizlere bebek nasip etsin.dualarinizi kabul etsin...takipcinizim valla iyi haberlerinizi alacam ins

Begonya inan 1 aylik caresizlik ve umuttt..varya karisik duygu o insani mahvediyo...ilk 3 gun surekli yatakkkk...igneler ilaclarr....allahimmmm allahimmmm.....benim hikaye bitti.umarim sizlerki mutlu sonla biterrrr....

Birdahada tup bebek yaptirmayacagim..ruhum kaldirmaz kizlar...yaslandikkkk..:)40 dayandimmm...
Kacinci denemenizdi?lutfen oyle dusunme bence sertap erener kadin 50sinde tup bebek yaptiriomus...45 e kadar zamann var..yanlis anlamazsanz bisi sorcam kac yillik evlisiniz?eger cok uzun bi zaman degilse bi karasn kendilgnden hamilesin:))benm annem kardesimi 40yasnda dogurdu mesela neden olmasin..

Kizlar naptinizz nasil geciyooo bnm acayip bel agrilarim var test yapcaktim bugun vazgectim negatifi gorurum die

Kizlar naptinizz nasil geciyooo bnm acayip bel agrilarim var test yapcaktim bugun vazgectim negatifi gorurum die
Cnm al bendende okadar nasi bi agri nasi anlatamam sabah basladi hala devam biara kesildi gbi oldu simdi yine varseviniymmi uzuleyimmi bilemiorm

Cnm al bendende okadar nasi bi agri nasi anlatamam sabah basladi hala devam biara kesildi gbi oldu simdi yine varseviniymmi uzuleyimmi bilemiorm
Belki yerlesiodur die dusunuyorumm ama umut etmekte istemiyorum ya umdugum gibi olmazsa die bakalim bugun 8.gun bitiyo insallah yarin 9 insallah yerlesmistir

Belki yerlesiodur die dusunuyorumm ama umut etmekte istemiyorum ya umdugum gibi olmazsa die bakalim bugun 8.gun bitiyo insallah yarin 9 insallah yerlesmistir
Bende ole dusunuorum ama sonra engel oluorm bu dusunceye..cunku 3 yildr vucudum benle resmen oyun oynadi her ay hemde....surekli belirti belirti ama fissss....buarda ne zaman test yaptrcaksn..ben 8.gun yada 9.gun yaptrcam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…