kaçıncı günün canım?Biraz daha bekleyim negatifi gormek agir gelecek gibi
sizde sorun neydi ve ilk deneme mi?Adet olcakmisim gibi karnima bi agri gelio geri gidio anlik oluyo ve belim de ayni anda agriyo goguslerim sis elimi bile dokunamiyorum agriyo yo yo yo ☺ dr aradim normal bebek yerlesiyo olabilir dedi bnmkide 5.gun embriyosu
7.gunum tatlimkaçıncı günün canım?
Evet ilk deneme esimin sperm satisi dusuk ciktigi icin tup bebek bndede herhangi bi sorun cikmadi yaptirdik bkalim insallah tutunmustur kuzumsizde sorun neydi ve ilk deneme mi?
Bizde de aynı durum. Haydi olmuştur inşallah, evde test ne zaman yapacaksın?Evet ilk deneme esimin sperm satisi dusuk ciktigi icin tup bebek bndede herhangi bi sorun cikmadi yaptirdik bkalim insallah tutunmustur kuzum
Bugun 7.gun artk gecti sabah yapiyim diyorum yarin 8 bakalim kararsizim hep mi beklesemBizde de aynı durum. Haydi olmuştur inşallah, evde test ne zaman yapacaksın?
Cnm kac tane testin var? Bi taneyse yarin sabah ilk idrarla yapBugun 7.gun artk gecti sabah yapiyim diyorum yarin 8 bakalim kararsizim hep mi beklesem
sen bilirsin canım, nasıl kafan rahat edecekse. 7. gün erken sanki. ama 8 normal gibiBugun 7.gun artk gecti sabah yapiyim diyorum yarin 8 bakalim kararsizim hep mi beklesem
Cnm dun kan testi verdgnde kacnci gunundu?Kalbim arkadaşım bende 6 günde idrar testi yaptım insanın içi rahat
Etmiyorki. .Üstelik dünden kan verdim.1,6:) negatife alişıyorum doktor 11 gün yani salı test tarihim.şimdi diyorumki pazar kan testi yapgırsammi:).aklimdan c ikarmiyorumki
Sakin yapma. Ben yaptım7. Gün kahverengi lekelenmem oldu 8. Gün negatif görünce moralim bozuldu kanamam daha da artti..bence sabret bekle 10. Gün yap en azindanBugun 7.gun artk gecti sabah yapiyim diyorum yarin 8 bakalim kararsizim hep mi beklesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?