Tüp bebek sonucu bekleyenler

Adet olcakmisim gibi karnima bi agri gelio geri gidio anlik oluyo ve belim de ayni anda agriyo goguslerim sis elimi bile dokunamiyorum agriyo yo yo yo ☺ dr aradim normal bebek yerlesiyo olabilir dedi bnmkide 5.gun embriyosu
sizde sorun neydi ve ilk deneme mi?

Canim evet 4 negatif asilamadan sonra ilk tüp bebek denemem tuttu Allahima hamdolsun şimdi 9haftaligiz,Rabbim bekleyenlere sabrının selametini versin hepiniz bebisle dolun inşallah :)[/QUOTE]

Hayırlı olsun, darısı başımıza. Sorun neydi sizde. Benim de iki negatif aşılama var.[/QUOTE]
Bizim ilk tup bebek denememiz esimin sperm sayisi dusuk bnde bi problem de ckmadi dr da tup bebek dedi yaptirdik ve 7.gunumdeyim cok istiyorum pozitifi gormeyi bu arada tebrik ederim bebeginle mutlu gunler dilerim saglikla kucagina alirsin insallah

Kalbim arkadaşım bende 6 günde idrar testi yaptım insanın içi rahat
Etmiyorki. .Üstelik dünden kan verdim.1,6:) negatife alişıyorum doktor 11 gün yani salı test tarihim.şimdi diyorumki pazar kan testi yapgırsammi:).aklimdan c ikarmiyorumki

Cnm dun kan testi verdgnde kacnci gunundu?

Birde kızlar doktorum 3 gün embriyo su iyi kalite cuma günü transfer etti.normaldee 12 . Kan testi istemesi lazım ama 11 gün yazmış kağıda. Kafam orda karıştı. Şimdi benim 8 günüm 9 günümü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…