Tüp bebek sonucu bekleyenler

Canim sorma beklemek cok zor benim 6.gunum idrar testini onceki denemelerimde yapmistim ama olmadi tabi bu sefer yaparmiyim bilmem sen yaptin mi

Insallah sizlerde tadarsiniz bu duyguyu carsamba insallah ben yurtdisinda kaliyorum burda gidip kafana göre malesef tahlil yaptiramiyorsunuz

Insallah sizlerde tadarsiniz bu duyguyu carsamba insallah ben yurtdisinda kaliyorum burda gidip kafana göre malesef tahlil yaptiramiyorsunuz
Amin insallah canim bizim de yüzümüz gülsün. Olsun simdi daha kolay gecer zaman tuttugunu bilmek de cok güzel ne kaldi carsambaya :)

kavram inş hamilesindir arkadaşım ama ben 7 gunu yaptıgım testede böyle silik bir çizgi vardı ama kan testi negatif.....inş sende olmaz canm inşşşş bebeşini sana tutunmuştur...kan testi sonucu bile hatalı cıkıyor azı yerelrde .....

Canim gercekten silik cizgi cikti mi seninki de mi erken yapilandandi o testler bildigim kadariyla 15degerden sonrasini gosteriyor nasil oluyo o zaman aklim karisti. Az once okudum bi konuda birisi yazmisti 8.gun kanda negatifmis 12.gun 84cikmis o da sen gibi yapmak istememis 12.gun testini hastane israr etmis iyikide yapmisim diyodu oluyo boyle seyler demek sen biraktin mi ilaclari

Ya bende cok seyler okudum sitede ..15 gun pozitif gorenler ..adet gorenlerr. Bu hayatda hersey oluyorrrr vallaa.rabbim istesin yeeterkiii

Kizlar sizdede gobek cizgisi var mi sanki koyulasmis benimki bugun farkettim sanirim ilaclarin etkisi basladi. Biraz arastirdim genelde sonraki aylarda belirginlesiyormus niye boyle oldu anlamadim. Aşırı doz galiba :)

Kizlar gunaydnn...test yapan varmi?guzel haber verecek olan varmi kizlarrrr:)bugun 7.gunum hala bi belrtm.yok....@beqonya cnm sende varmi bisiler???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…