Canim sorma beklemek cok zor benim 6.gunum idrar testini onceki denemelerimde yapmistim ama olmadi tabi bu sefer yaparmiyim bilmem sen yaptin miAhanda benim gibi birileri vArmışş benm 9.günüm çok sıkıldım ben çalışmıyorum da suan valla patladım ödüm kopuyo sonuçtan.benim 9.günüm perşembe test günüm aslında bugn kanda baktırcaktım ama eşim kızdıbu arada idrar testleri negatiff sizler kaçıncı gündesiniz hiç idrar testi yaptınız mı
yaptım negatiffCanim sorma beklemek cok zor benim 6.gunum idrar testini onceki denemelerimde yapmistim ama olmadi tabi bu sefer yaparmiyim bilmem sen yaptin mi
Bu erken gosteren test mi canm yoksa normal mi
Normal testlerde tutsada cikmayabiliyoyaptım negatiff
Erken gösteren canim adetten 4 gün önce yapabiliyorsunBu erken gosteren test mi canm yoksa normal mi
Amin insallah canim bizim de yüzümüz gülsün. Olsun simdi daha kolay gecer zaman tuttugunu bilmek de cok güzel ne kaldi carsambaya :)Insallah sizlerde tadarsiniz bu duyguyu carsamba insallah ben yurtdisinda kaliyorum burda gidip kafana göre malesef tahlil yaptiramiyorsunuz
hayırlı olsun. kaçıncı denemeydi sizin ve sorun neydi :)Erken gösteren canim adetten 4 gün önce yapabiliyorsun
Canim gercekten silik cizgi cikti mi seninki de mi erken yapilandandi o testler bildigim kadariyla 15degerden sonrasini gosteriyor nasil oluyo o zaman aklim karisti. Az once okudum bi konuda birisi yazmisti 8.gun kanda negatifmis 12.gun 84cikmis o da sen gibi yapmak istememis 12.gun testini hastane israr etmis iyikide yapmisim diyodu oluyo boyle seyler demek sen biraktin mi ilaclarikavram inş hamilesindir arkadaşım ama ben 7 gunu yaptıgım testede böyle silik bir çizgi vardı ama kan testi negatif.....inş sende olmaz canm inşşşş bebeşini sana tutunmuştur...kan testi sonucu bile hatalı cıkıyor azı yerelrde .....
Cnm.sen 12.gun bidahami test yaptrsan diorum:)))Ya bende cok seyler okudum sitede ..15 gun pozitif gorenler ..adet gorenlerr. Bu hayatda hersey oluyorrrr vallaa.rabbim istesin yeeterkiii
Evet pozitif benimde ayni oyle cikmistiArkadaslar carsamba tahlil günüm dayanamadim bugün idrar testi yaptim simdi gercekten pozitif mi
Evet bencede :)Cnm.sen 12.gun bidahami test yaptrsan diorum:)))
Test yaptırdınız miKizlar naptinizz nasil geciyooo bnm acayip bel agrilarim var test yapcaktim bugun vazgectim negatifi gorurum die
Canim 9 gun cikmaz bosuna doktorlar 11 12 gun demiyolar bence gunun doldugunda tekrarlaKizlar sonuc malesef. 7 gun.1.6 ydi..9 gun yani bugun 2.6
Anlayacagnz bebek olsa deger 5 uzerinde olurdu hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?